High Ticket – 1 nap

(4 vásárlói értékelés)

2 490Ft / Nap

Cikkszám: HT1 Kategória:

High Ticket – 1 nap termékről 4 értékelés

  Márk
  Kezdésnek 1 napra csatlakoztam a high ticket csoportba, azóta 3 hete itt vagyok. Nagyszerű amit a srácok csinálnak, köszi mégegyszer!
  Hasznosnak találtad a véleményt?
  4 1
  Balázs
  Instagramon találtam rátok, majd az eredményeiteket és az előző elemzéseket megnézve mgetetszett munkásságotok. Gondoltam teszek egy próbát, első nap ...More
  Instagramon találtam rátok, majd az eredményeiteket és az előző elemzéseket megnézve mgetetszett munkásságotok. Gondoltam teszek egy próbát, első nap nyert, így nem mondtam le az előfizetésem. Ez így zajlott az elmúlt két hétben, amelyekn mindössze 1 nap volt, amikor nem jött a tipp. Abszolút megvagyok veletek elégedve, bátran ajánlom a csapatot mások figyelmébe engem már megnyertetek hosszútávra!
  Hasznosnak találtad a véleményt?
  3 1
  lajos
  TIsztelt Bukitips!
  Nagyon tetszik az oldal és a csoport, látszik ,hogy az elemzésekben komoly munka van és mindent alátámasztotok adatokkal illetve i...More
  TIsztelt Bukitips!

  Nagyon tetszik az oldal és a csoport, látszik ,hogy az elemzésekben komoly munka van és mindent alátámasztotok adatokkal illetve indoklással, az eredmények pedig magukért beszélnek. Köszönöm hogy a csoport tagja lehetek, remélhetőleg minél tovább!
  Hasznosnak találtad a véleményt?
  3 2
  János
  Közel 1 hete vagyok a High ticket csoport tagja, nagyon megvagyok elégedve
  Hasznosnak találtad a véleményt?
  5 1
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Leírás

High Ticket leírása

További információk

Napok száma

1, 7, 14, 28