BUKITIPS

ELIT CSOPORT

Fontos Tudnivalók

Tippjeink az alábbi három fogadóiroda kínálatából kerülnek kiválasztásra:

  • Bet365
  • Unibet
  • TippmixPRO

Ahhoz, hogy teljes mértékben követni tudd ajánlásainkat, ajánlott mindhárom irodánál számlával rendelkezned.

 

Kedves Tagjaink!

Tippjeinket folyamatosan publikáljuk, ezért azt tudjuk tanácsolni, hogy különböző időpontokban keresd fel oldalunkat, hogy ne maradj le róluk.

 

Elindítottuk Telegram csatornánkat (t.me/bukitips), amelyhez csatlakozva mindig értesülni fogsz, ha új tipp került publikálásra.

Használd a t.me/bukitips linket, vagy keress rá csatornánkra: ,,Bukitips Elit Értesítések“.

Ajánlásainkat egy 1-től 10-ig terjedő skálán pontozzuk ahhoz mérten, hogy “milyen erős” az adott tippünk, azaz mennyire vagyunk benne biztosak. A nagyobb érték jobb esélyeket jelent.

Tippjeink szabadon megjátszhatók, kombinálhatók. Az első blokkba kerülő tippeket mi single fogadás keretein belül szoktuk megjátszani, a SZELVÉNY/KÖTÉS blokkban szereplőket pedig értelemszerűen együtt, kötésben. A szelvények összeállításához leggyakrabban az egyik legnépszerűbb online fogadóiroda fogadáskészítőjét szoktuk használni.

Természetesen ezektől eltérő módon is meglehet játszani őket, ha abban több fantáziát látsz.

Oldalunk kiegészült egy SZELVÉNY/KÖTÉS blokkal, így most már szelvényötletekkel, kötésekkel is fogunk készülni nektek alkalom adtán. Szintén bevezetésre került egy fogadási információk nevezetű mező, amely az adott mérkőzés sportágát, bajnokságát és fordulóját, illetve a kezdés időpontját fogja tartalmazni.

Szolgáltatásunkat visszajelzéseitek alapján igyekszünk folyamatosan fejleszteni, véleményed fontos számunkra, ezért szívesen fogadunk minden építő jellegű kritikát, észrevételt!

Kedves Tagjaink!

Mint ahogyan azt az előző levelünkben olvashattátok, Elit csoportunk működését 2021.09.24-től, péntektől felfüggesztjük, és helyére, az újonnan induló High Ticket csoportunk lép, amelyben kizárólag nagytétes ajánlásokkal fogunk foglalkozni.

Sokan az elmúlt napokban, hetekben csatlakoztak Elit csoportunkhoz 1 hónapra, értelemszerűen a csoportunk felfüggesztése hátrányosan érintené őket. Hogy ezt elkerüljük, a következő megoldásokat dolgoztuk ki (Azon Tagjainkra vonatkozik, akik aktív előfizetése 2021.09.24 után fog lejárni):

Minden olyan Tagunk, akinek 1 hónapos előfizetése 2021.09.24. követően jár le, megkapja a High Ticket csoport tagságot az eredeti ELIT előfizetése időtartamára, így egy sokkal drágább szolgáltatást fog kapni az Elit előfizetéséért.

Pl. Tipp Elek szeptember 1-jén csatlakozott Elit csoportunkhoz, így érvényes előfizetése van október 1-ig. Szeptember 24-én felfüggesztjük a csoport működését, hogy Elek ne károsodjon, október 1-ig a High Stake csoportunk elemzéseihez biztosítunk számára hozzáférést.

Ha nem szeretnél kedvező körülmények között High Ticket csoportunkba kerülni, akkor időarányos tagdíj visszatérítést biztosítunk számodra.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Az előbbiekben tárgyaltak azon Tagjainkra vonatkoznak, akiknek aktív előfizetése 2021.09.24-et követően jár le, így Elit csoportunk felfüggesztéséből hátrányuk származna.

Ha az első opciót választod, nincsen teendőd, üdvözlünk High Ticket csoportunkban! :)

Amennyiben a második opcióval szeretnél élni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@bukitips.hu e-mail címen.

ELIT CSOPORT TIPPJEINK:

2021.09.23. CSÜTÖRTÖK

2021.09.22. SZERDA

2021.09.21. KEDD

2021.09.20. HÉTFŐ

2021.09.19. VASÁRNAP

2021.09.18. SZOMBAT

2021.09.17. PÉNTEK

2021.09.16. CSÜTÖRTÖK

2021.09.15. SZERDA

2021.09.14. KEDD