GENK – FERENCVÁROSI TC

A Konferencia Liga csoportkörében, az F csoport 3. fordulójában a 2. helyezett Genk fogadja a csoportvezető Ferencvárosi TC csapatát. A találkozón mindkét csapattól várjuk a gólt.

Elemzés megosztása

Esemény adatok:

Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – Konferencia Liga – Csoportkör – F csoport – 3. forduló – Kezdés: 21:00 

Fogadás: Mindkét csapat szerez gólt – Igen 

ODDS: 1.61

Esemény elemzése:

🟢 A Konferencia Liga mérkőzésein, átlagosan 2.98 gól született az idei szezonban.
🟢 A Konferencia Liga találkozóinak 57%-ban szerzett mindkét csapat gólt idén.
🟢 Ami a Genk Konferencia Ligában nyújtott teljesítményét illeti, a csoportkörben mindkét eddigi találkozón szerzett gólt (Cukarickit 2-0-ra verték idegenben, még a Fiorentinával otthon 2-2-es döntetlent játszottak)
🟢 Ami a Ferencvárosi TC Konferencia Ligában nyújtott teljesítményét illeti, szintén a csoportkör mindkét eddigi mérkőzésén szerzett gólt (Cukarickit 3-1-re verték az Üllői úton, még Firenzében legutoljára szintén 2-2-őt játszottak a Fiorentina csapatával).
🟢 Idén a Genk otthon, átlagosan 1.9 gólt szerzett mérkőzésenként minden sorozatot figyelembe véve.
🟢 Idén a Genk otthon, átlagosan 1.2 találatot kapott meccsenként minden sorozatot figyelembe véve.
🟢 Idén a Ferencvárosi TC idegenben, átlagosan 3.4 gólt szerzett találkozónként minden sorozatot figyelembe véve.
🟢 Idén a Ferencvárosi TC idegenben, átlagosan 0.9 találatot kapott mérkőzésenként minden sorozatot figyelembe véve.
🟢 Idén a Genk, mérkőzéseinek 90%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Ferencvárosi TC, találkozóinak 60%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a hazaiak gólszerzésére kiváló esély mutatkozik.
🟢 Idén a Ferencvárosi TC, mérkőzéseinek 100%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Genk , mérkőzéseinek 70%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a vendégek gólszerzésére is kiváló esély mutatkozik.
🟢 Ami a csapatok formáját illeti, minden sorozatot figyelembe véve a Genk az utolsó 5 mérkőzésén 11 gólt szerzett 5 kapott találat mellett.
🟢 Ami a csapatok formáját illeti, minden sorozatot figyelembe véve a Ferencvárosi TC az utolsó 5 mérkőzésén 13 gólt szerzett 6 kapott találat mellett.
🟢 A két csapat utoljára 2020 januárjában egy felkészülési mérkőzésen találkozott egymással, akkor a találkozó 2-1-es Genk győzelemmel zárult. Ez azonban a találkozó barátságos jellege, illetve a közel 4 éves mivoltjából kifolyólag csekély jelentőségű.

Esemény eredménye: 0-0 – VESZTES❌

További elemzéseink