HIGH TICKET CSOPORT STATISZTIKA

Beszéljenek helyettünk a számok

Az oldal első felében összefoglaló kimutatást fogsz találni az eddig elért eredményeinkről, második felében az elemzéseinket tekintheted meg napokra lebontva

JANUÁRI MÉRLEGÜNK

1

NYERTES

100

%

O

VISSZAJÁR

O

%

O

VESZTES

O

%

4.4

EGYSÉG PROFIT
10 EGYSÉG TÉTTEL SZÁMOLVA

44%

ROI

1.47

ÁTLAG ODDS

HIGH TICKET CSOPORT

ENNYIT NYERHETTÜNK EDDIG ELEMZÉSEINKKEL

0 Ft
100.000 Ft egységnyi téttel számolva
HIGH TICKET CSOPORT

🔥 Kiváló formában elemzőink 🚀

Utolsó 29 elemzésünkből 22 elemzés nyertesnek bizonyult.

HIGH TICKET CSOPORT

2022 Januári elemzéseink

ESEMÉNY NEVE: ELEFÁNTCSONTPART – ALGÉRIA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Afrika – Afrikai Nemzetek Kupája – 3. forduló – Kezdés: 17:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 7.0 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az Afrikai Nemzetek Kupájának 3. fordulójában a listavezető Elefántcsontpart találkozik Algéria nemzeti együttesével. A mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 8 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az Afrikai Nemzetek Kupájában mérkőzésenként, átlagosan 9.59 sarokrúgás szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként Elefántcsontpart 5, még Algéria 7.30 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 12.3 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (9.59).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként Elefántcsontpart 5, még ellenfelei 2.50 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 7.50 szögletet jelent mérkőzésenként.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként Algéria 7.30, még ellenfelei 4.70 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12 szögletet jelent mérkőzésenként.
🟢 Elefántcsontpart mérkőzéseinek 80%-ban elvégzett, minimum 4 sarokrúgást, még Algéria meccseinek 90%-ban rúgott minimum 4 szögletet, találkozóinak 80%-ban rúgott minimum 5 szögletet is.
🔮 A transfermarkt.com információ alapján Elefántcsontpart kerete értékesebb (298.70m€), mint Algéria nemzeti csapata (187.30 m€). Mindkét oldalon megtalálhatók klasszis játékosok, akik európai top klubokban játszanak, és egyedül is képesek egy mérkőzést eldönteni, elég csak az elefántcsontpartiaknál Franck Kessiére (Ac Milan), Wilfried Zahára (Crystal Palace), vagy Sébastien Hallerre (Ajax) gondolni, vagy a másik oldalon Riyad Mahrezre (Manchester City). Amennyiben Algéria tovább szeretne jutni az E csoportból, ma mindenképpen győzelemre lesz szüksége a csoport legerősebb ellenfele ellen, hiszen első két mérkőzésükön mindössze 1 pontot tudtak szerezni, óriási meglepetésre Sierra Leone ellen egy gól nélküli döntetlenre voltak képesek, még Egyenlítői Guineától 1-0-ás vereséget szenvedtek. Nincs mit ,,tartaniuk”, kezdeményező támadó játékot várunk tőlünk, hiszen csak így lehet esélyük a továbbjutásra. Bízunk abban, hogy mindkét csapat megrúgja az eddigi szöglet átlagait és születik a mérkőzésen minimum 8 sarokrúgás.
Esemény eredménye: 13 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: REAL SOCIEDAD – ATLÉTICO MADRID
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – Copa del Rey – 1/8 döntő – Kezdés: 21:00
Fogadás: Gólok száma (goal line) – 1.5 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A spanyol kupa nyolcaddöntőjében a Real Sociedad fogadja az Atlético Madrid csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 gólos tippünket:
🟢 A Real Sociedad otthon, átlagosan 1.6 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Real Sociedad otthon, átlagosan 1.3 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 Az Atlético Madrid idegenben, átlagosan 2 gólt szokott szerezni találkozónként.
🟢 Az Atlético Madrid idegenben, átlagosan 1.4 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Real Sociedad idei meccseinek 80%-a, még az Atlético Madrid idei mérkőzéseinek mindegyike minimum 2 góllal végződött.
🟢 A Real Sociedad mérkőzéseinek 70%-ban szerzett gólt/gólokat, még az Atlético Madrid meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 találatot.
🟢 Az Atlético Madrid mérkőzéseinek 90%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Real Sociedad meccseinek 60%-ban kapott, minimum 1 találatot.
🟢 Az elmúlt 10-11 évben a két csapat 23 alkalommal találkozott egymással, 20 mérkőzésen megvolt, az 1.5 feletti gólszám. Ez a meccsek 87%-át jelenti.
🟢 Az elmúlt 9, egymás elleni mérkőzésükön mindig megvolt a minimum 2 gól (2-2; 2-1; 0-2; 1-1; 2-0; 0-2; 2-0; 3-0; 2-1).
🟢 A Real Sociedad az 1/64 döntőben csatlakozott be a kupába, ahol 4-0-ás győzelmet aratott, az 1/32 döntőben 3-0-ás sikert, még az 1/16 döntőben 3-2-es győzelmet könyvelhettek el.
🟢 Az Atlético Madrid az 1/16 döntőben csatlakozott be, ahol 5-0-ás kiütéses győzelmet aratott.
🟢 A Real Sociedad utolsó 9 mérkőzéséből 8 találkozón született, minimum 2 gól (1-0; 2-3; 1-1; 1-3; 0-3; 4-0; 3-0; 0-2; 0-4).
🟢 Az Atlético Madrid utolsó 10 mérkőzésének mindegyikén született, minimum 2 találat (1-2; 2-2; 0-5; 2-0; 2-1; 2-1; 2-0; 1-3; 1-2; 1-4).
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján várunk, a mai találkozótól minimum 2 gólt.
Esemény eredménye: 2-0 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:

2-ES KÖTÉS

IZLAND – MAGYARORSZÁG (KÉZILABDA; EURÓPA – EB – ELŐSELEJTEZŐ – KEZDÉS: 18:00)
HENDIKEP – 3 ESÉLYES – MAGYARORSZÁG +3.0✅

ABERDEEN – RANGERS (LABDARÚGÁS; SKÓCIA – PREMIERSHIP – 21. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:45)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 18:00
Szelvény eredő ODDS: 1.45
Szelvény elemzése:

Izland – Magyarország
Férfi kézilabda-válogatottunk harmadik Eb csoportmérkőzését készül megvívni Izland ellen, a mérkőzés tétje a középdöntőbe való továbbjutás. Szoros mérkőzést várunk magyar győzelemmel, tippünk viszont még egy 2 gólos vereség esetén is nyertes. Nézzük, mi indokolja tippünket:
A B csoportot jelenleg Izland vezeti 4 ponttal +5-ös gólkülönbséggel, Hollandia a második 2 ponttal +2-es gólkülönbséggel, Mi a harmadikak vagyunk szintén 2 ponttal, viszont -2-es gólkülönbséggel, Portugália az utolsó 0 ponttal -5-ös gólkülönbséggel. Hollandia Portugáliával találkozik ma este. Kézilabda-válogatottunk célja egyértelműen a továbbjutás, amelyhez az első két hely egyikét szükséges megszerezni, nézzük a lehetséges forgatókönyveket (forrás: nemzetisport.hu):
Ha az utolsó mérkőzésen több pontot szerez Izland ellen, mint Hollandia Portugália ellen. Ebben az esetben Magyarország és Izland jut tovább, a mieink egy vagy két pontot vinnének a középdöntőbe.
Amennyiben a mieink legyőzik Izlandot, és Hollandia is nyer Portugália ellen, akkor hármas körbeverés alakul ki. Ebben az esetben a három csapat – Magyarország, Izland, Hollandia – egymás elleni gólkülönbsége dönt. Ha a mieink kettővel megverik Izlandot, akkor biztosan továbbjutnak. Ebben az esetben Magyarország és Hollandia jutna tovább.
Ha a mieink döntetlent játszanak Izland ellen, akkor Izland biztosan a csoport élén zár. Amennyiben Hollandia szintén egy pontot szerez az utolsó körben, akkor jobb egymás elleni eredménye miatt megelőzi a magyar válogatottat – ha kikap, akkor a magyar csapat jut tovább, s egy pontot visz tovább a középdöntőbe.
Búcsúzik a magyar válogatott, ha kikap Izlandtól.
🔮 Látható tehát, hogy Izlandot mindenféleképpen szükséges legyőzni, még egy döntetlennel is nagyon kicsi esélyünk lenne a továbbjutásra. Legutóbbi mérkőzésünk 2020. január 15-én volt Izland ellen szintén az Eb-n, akkor 24-18-as győzelmet arattunk. Izland kerete erős, főként a dán-német-francia bajnokságokban kézilabdáznak játékosaik, legnagyobb erősségük minden bizonnyal Aron Pálmarsson, aki a dán Aalborg csapatának balátlövője. Utolsó 4 mérkőzésünkből 2-őt megnyertünk ellenük (legutóbb 18-24; előtte 27-30), ezt megelőzően két döntetlent játszottunk. A hazai környezet egyben teher is lehet kézilabda-válogatottunk számára, azonban bízunk benne, hogy erőt fognak meríteni a fiúk belőle, illetve a legutóbbi meccsünkön az utolsó másodpercekben szerzett gól, amellyel megvertük Portugáliát, adhat egy lökést a mai jó szereplésre. Ahogy korábban említettük, szoros mérkőzést várunk, bízunk a Magyar sikerben, tippünk viszont egy esetleges 1-2 gólos vereség esetén is nyertes.

Aberdeen – Rangers
A skót bajnokság 21. fordulójában a listavezető Rangers látogat a 6. helyezett Aberdeen csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk mi indokolja minimum 8 sarokrúgás tippünket:
🟢 A skót bajnokság mérkőzésein, átlagosan 10.75 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az Aberdeen 6.60, még a Rangers 7.89 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 14.49 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (10.75).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az Aberdeen 6.60, még ellenfelei 4.50 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11.1 sarokrúgást jelent.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Rangers 7.89, még ellenfelei 4.78 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12.67 sarokrúgást jelent.
🟢 Az Aberdeen idei mérkőzéseinek 90%-ban rúgott, minimum 4 szögletet, meccseinek 80%-ban elért, minimum 5 sarokrúgást is.
🟢 A Rangers idei mérkőzéseinek mindegyikén rúgott, minimum 4 szögletet, meccseinek 89%-ban elért, minimum 5 sarokrúgást is.
🟢 Az Aberdeen idei találkozóinak 80%-a, még a Rangers idei minden mérkőzése hozott, minimum 8 szögletet.
🟢 Az Aberdeen utolsó 5 hazai mérkőzéséből 4 találkozón született, minimum 8 sarokrúgás. Szöglet számok: 11; 15; 5; 15; 10.
🟢 A Rangers utolsó 5 idegenbeli mérkőzésének mindegyikén született, minimum 8 sarokrúgás. Szöglet számok: 14; 12; 10; 14; 11.
🟢 A két csapat egymás ellen legutóbb 2021. október 27-én találkozott egymással, akkor a mérkőzésen 16 szöglet született.
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján várunk, a mai találkozótól minimum 8 szögletet.
Szelvény eredménye: 31-30; 10 szöglet – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:

2-ES KÖTÉS

ANDERLECHT TARTALÉK – CERCLE BRUGGE TARTALÉK (LABDARÚGÁS; BELGIUM – PRO LEAGUE U21 – 12. FORDULÓ – KEZDÉS: 19:30)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 2.5 FELETT✅

GENT TARTALÉK – KV MECHELEN TARTALÉK (LABDARÚGÁS; BELGIUM – PRO LEAGUE U21 – 12. FORDULÓ – KEZDÉS: 19:30)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 2.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 19:30
Szelvény eredő ODDS: 1.77
Szelvény elemzése:

Anderlecht tartalék – Cercle Brugge tartalék
A belga PRO League U21 12. fordulójában a 2. helyezett Anderlecht tartalék csapata fogadja a 10. helyen álló Cercle Brugge tartalék csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A belga PRO League U21 mérkőzésein, átlagosan 3.52 találat szokott születni.
🟢 Az Anderlecht tartalék csapata 3.33-as gól átlaggal rendelkezik idén.
🟢 A Cercle Brugge tartalék csapata 3.45-ös gól átlaggal rendelkezik az idei szezonban.
🟢 Az Anderlecht tartalék csapata otthon, átlagosan 3.4 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 Az Anderlecht tartalék csapata otthon, átlagosan 1 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Cercle Brugge tartalék csapata idegenben, átlagosan 1.33 gólt szokott szerezni találkozónként.
🟢 A Cercle Brugge tartalék csapata idegenben, átlagosan 2.5 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 Az Anderlecht tartalék eddig minden hazai mérkőzésén szerzett, minimum 2 gólt, meccseinek 83%-ban rúgott, minimum 3-at.
🟢 A Cercle Brugge tartalék idegenbeli mérkőzéseinek 83%-ban betalált, és eddig minden idegenbeli mérkőzésükön kaptak, minimum 1 gólt, meccseik 83%-ban minimum 2-őt is.
🟢 Az Anderlecht tartalék idei mérkőzéseinek mindegyikén született, minimum 3 gól, még a Cercle Brugge tartalék meccseinek 83%-ban volt meg a 2.5 feletti gólszám.
🟢 A két csapat eddig egy alkalommal találkozott egymással, 2021 augusztus 23-án 2-1-es Anderlecht tartalék győzelem született.
🟢 Az Anderlecht tartalék csapatának utolsó 9 hazai mérkőzéséből 8 találkozón megvolt, a 2.5 feletti gólszám (5-0; 3-3; 4-1; 2-1; 3-0; 0-1; 1-2; 3-2; 4-0).
🟢 A Cercle Brugge tartalék csapatának utolsó 7 idegenbeli mérkőzéséből 6 találkozón megvolt, a 2.5 feletti gólszám (1-1; 4-0; 3-2; 2-2; 3-1; 2-2; 4-3).

Gent tartalék – KV Mechelen tartalék
A belga PRO League U21 12. fordulójában az 5. helyezett Gent tartalék csapata fogadja az utolsó, 12. helyen álló KV Mechelen tartalék csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A belga PRO League U21 mérkőzésein, átlagosan 3.52 találat szokott születni.
🟢 A Gent tartalék csapata 3.80-as gól átlaggal rendelkezik az idei szezonban.
🟢 A KV Mechelen tartalék csapata 4.00-ás gól átlaggal rendelkezik idén.
🟢 A Gent tartalék csapata otthon, átlagosan 2.25 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Gent tartalék csapata otthon, átlagosan 1.75 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A KV Mechelen tartalék csapata idegenben, átlagosan 0.8 gólt szokott szerezni találkozónként.
🟢 A KV Mechelen tartalék csapata idegenben, átlagosan 4.2 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Gent tartalék csapata otthon, eddig minden mérkőzésén betalált, mérkőzéseik 75%-ban szerzett, minimum 2 gólt.
🟢 A Gent tartalék csapata otthon, eddig minden találkozón kapott gólt, a KV Mechelen tartalék mérkőzéseinek 80%-ban kapott, minimum 4 gólt.
🟢 A Gent tartalék csapatának idei minden mérkőzésén született, minimum 3 gól, még a KV Mechelen tartalék csapata mérkőzéseinek 80%-a zárult 2.5 feletti gólszámmal.
🟢 A két csapat eddig 5 alkalommal találkozott egymással, ebből 4 mérkőzésen megvolt a 2.5 feletti gólszám (legutóbb 0-4; majd 1-3; 1-3; 1-1; 3-0).
🟢 A Gent tartalék csapatának utolsó 12 hazai mérkőzésének mindegyikén megvolt, a 2.5 feletti gólszám (2-1; 4-1; 1-3; 2-2; 2-2; 3-2; 5-2; 2-1; 1-3; 1-2; 5-2; 1-3).
🟢 A KV Mechelen tartalék csapatának utolsó 8 idegenbeli mérkőzéséből 7 találkozón megvolt, a 2.5 feletti gólszám (5-0; 5-4; 0-0; 4-0; 7-0; 3-1; 3-0; 2-1).
Szelvény eredménye: 3-0; 1-2 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: ATALANTA – INTER MILAN
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Olaszország – Serie A – 22. forduló – Kezdés: 20:45
Fogadás: Mindkét csapat szerez gólt – Igen
ODDS: 1.57
Esemény elemzése:

Az olasz első osztály 22. fordulójában a tavalyi bajnok, jelenleg is listavezető Inter Milan látogat Bergamoba, a 4. helyen álló Atalanta csapatához. A mérkőzéstől mindkét csapat találatát várjuk, lássuk mi indokolja tippünket:
🟢 Az Atalanta otthon, átlagosan 2 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 Az Atalanta otthon, átlagosan 1.67 találatot kap meccsenként.
🟢 Az Inter Milan idegenben, átlagosan 2.4 gólt szerez találkozónként.
🟢 Az Inter Milan idegenben, átlagosan 0.9 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 Az Atalanta hazai mérkőzéseinek 89%-ban szerzett, minimum 1 gólt.
🟢 Az Inter Milan idegenbeli meccseinek mindegyikén rúgott, minimum 1 gólt.
🟢 Az Atalanta otthon, mérkőzéseinek 89%-ban szerzett gólt/gólokat, még az Inter Milan idegenben, idei találkozóinak 60%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag az Atalanta gólszerzésére jó esélyeink vannak a mai találkozón.
🟢 Az Inter Milan idegenben, minden mérkőzésén szerzett gólt/gólokat, még az Atalanta otthon, idei találkozóinak 78%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag az Inter Milan találatára óriási esély mutatkozik a mai mérkőzésen.
🟢 Érdekesség, hogy az Atalanta a legtöbb gólját (találatainak 25%-át) az utolsó 15 percben szerezte (75-90 perc), az Inter Milan pedig pont ezen időintervallumon belül kapta a legtöbb gólt (bekapott góljainak 31%-át).
🔮 Az Atalantának ugyan nélkülöznie szükséges a mai találkozón Zapatát ágyéksérülés miatt, aki 9 góllal vezeti a házi góllövőlistát, azonban Pasalic (8 gól), Malinovskiy (5 gól), Luis Muriel (4 gól), Ilicic (3 gól) rendelkezésre fog állni minden bizonnyal. Az Inter kerete közel teljes, mindössze Cordaz (kapus, idén még nem lépett pályára az Interben), illetve a fiatal csatárt, Satrianot szükséges nélkülözniük, a felnőtt csapatban még Ő sem lépett pályára. Az előző mérkőzésük még a 6. fordulóban 2-2-es döntetlent hozott, várjuk a mai találkozón is mindkét csapattól a gólt/gólokat.
Esemény eredménye: 0-0 – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: VFB STUTTGART – RB LEIPZIG
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Németország – Bundesliga – 19. forduló – Kezdés: 15:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

A német első osztály 19. fordulójában a 9. helyen álló RB Leipzig látogat a 15. pozícióban álló VfB Stuttgart csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 A Bundesliga mérkőzésein, átlagosan 9.79 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a VfB Stuttgart 5.56, még az RB Leipzig 6.88 sarokrúgást szokott elvégezni. Ez a két csapat viszonyában 12.44 szögletet predesztinál a mai találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (9.79).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a VfB Stuttgart 5.56, még ellenfelei 4.11 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 9.67 sarokrúgást jelent.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az RB Leipzig 6.88, még ellenfelei 5.88 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12.76 sarokrúgást jelent.
🟢 Az RB Leipzig idei mérkőzéseinek 88%-ban elvégzett minimum 5 szögletet, és eddig minden meccsükön elvégeztek ellenük is minimum 4 sarokrúgást.
🟢 Az elmúlt három évben a két csapat 4 alkalommal találkozott egymás ellen, ebből 3 mérkőzésen megvolt a minimum 9 szöglet (8; 11; 9; 9).
🟢 A VfB Stuttgart utolsó 5 hazai, bajnoki találkozójából 4 mérkőzésen megvolt, a minimum 9 sarokrúgás. Egyedül a Bayern München elleni mérkőzés zárult kevés, mindössze 4 sarokrúgással. Szöglet számok: 4; 12; 11; 12; 9
🟢 Az RB Leipzig utolsó 5 idegenbeli, bajnoki találkozójának mindegyikén született, minimum 9 sarokrúgás. Szöglet számok: 14; 12; 9; 10; 13;
🔮 A tavaly Bundesliga ezüstérmes Lipcse nagyon alulteljesít magához képest ebben a szezonban, amely szintén elmondható a VfB Stuttgartról is, hiszen tavaly erős közép csapatnak számítottak, jelenleg viszont a kiesés elől menekülnek, mindössze a jobb gólkülönbség miatt előzik meg a 16., osztályozót érő pozícióban szereplő Augsburgot. Nem jelenthető ki, hogy a szezon mindkét csapat számára elúszott volna, hiszen még csak az idény felénél járunk, azonban mindkét egyesületnek pontokra van szüksége. A mérkőzéstől vendég dominanciát várunk, bízunk a minimum 9 sarokrúgásban.
Esemény eredménye: 6 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: WIGAN U23 – LEEDS U23
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – Premier League Cup – Kezdés: 20:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az angol Premier League Cup következő fordulójában az E csoportban a csoportvezető Wigan U23 fogadja a 3. helyen álló Leeds U23 csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A Premier League Cup mérkőzésein, átlagosan 3.67 gól szokott születni.
🟢 A Wigan U23 eddig 3 mérkőzést játszott le, ezeken 8 gólt szerzett és 2-őt kapott, amely 3.33-as gólátlagnak felel meg. Mindhárom találkozón született, minimum 3 gól (3-1; 3-0; 1-2).
🟢 A Leeds U23 eddig 4 mérkőzést játszott le, ezeken 7 gólt szerzett 8 kapott találat mellett, ez 3.75-ös gólátlagnak felel meg. Mind a 4 találkozón született, minimum 3 gól (3-3; 2-1; 2-1; 1-2).
🟢 A közelmúltban a két csapat egyszer, még az első fordulóban találkozott egymással 2021. szeptemberében, akkor a találkozó 2-1-es Wigan U23 győzelemmel ért véget, mindhárom találat már az első félidőben megszületett.
🟢 A Wigan U23 otthon, átlagosan 2 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Wigan U23 otthon, átlagosan 1.5 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Leeds U23 idegenben, átlagosan 1.4 gólt szokott szerezni meccsenként.
🟢 A Leeds U23 idegenben, átlagosan 2.4 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 Mindkét csapat idei mérkőzéseinek 80%-a zárult, minimum 3 góllal.
🟢 A Wigan U23 idei mérkőzéseinek 90%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Leeds U23 idei találkozóinak 90%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a hazaiak gólszerzésére kiváló esély mutatkozik ma.
🟢 A Leeds U23 idei mérkőzéseinek 80%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Wigan U23 idei találkozóinak 70%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a vendégek gólszerzésére is jó esély van a mai találkozón.
🟢 A Wigan U23 utolsó 9 hazai mérkőzésének mindegyikén megvolt a 2.5 feletti gólszám (1-3; 2-3; 3-1; 3-0; 2-1; 0-3; 1-11; 1-4; 0-4).
🟢 A Leeds U23 utolsó 9 idegenbeli mérkőzéséből 8 találkozón megvolt a 2.5 feletti gólszám (3-0; 3-2; 3-2; 4-2; 2-1; 1-0; 0-4; 2-3; 1-3).
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján mindkét csapattól várjuk a gólt, és feltehetőleg nem fognak a csapatok megállni 1-1-nél. Bízunk a minimum 3 gólban.
Esemény eredménye: 1-2 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: BENEVENTO – MONZA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Olaszország – Serie B – 18. forduló – Kezdés: 20:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett
ODDS: 1.61
Esemény elemzése:

Az olasz másodosztály 18. fordulójában az 5. helyezett Benevento fogadja a 6. helyen álló Monza csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 A Serie B mérkőzésein, átlagosan 10.11 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Benevento 6.56, még a Monza 6.11 sarokrúgást szokott elvégezni. Ez a két csapat viszonyában 12.67 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag (10.11).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Benevento 6.56, még ellenfelei 5.67 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12.23 szögletet jelent.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Monza 6.11, még ellenfelei 4.44 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 10.55 szögletet jelent.
🟢 Releváns múltbeli, egymás elleni találkozó nem áll rendelkezésre, hiszen a csapatok utoljára 2019 augusztusában találkoztak egymással, akkor a találkozón egyébként 12 szöglet született.
🟢 A Benevento utolsó 5 hazai, bajnoki találkozójából 4 mérkőzésen megvolt, a minimum 10 sarokrúgás. Szöglet számok: 14; 16; 15; 15; 9
🟢 A Monza utolsó 5 idegenbeli, bajnoki találkozójából 4 mérkőzésen megvolt, a minimum 10 sarokrúgás. Szöglet számok: 10; 19; 16; 7; 14;
🔮 A tavaly még Serie A-ban szereplő Benevento számára egyértelműen az a cél idén, hogy vissza jussanak az első osztályba, és minden bizonnyal a Monza is hasonló álmokat dédelget. Erre mindkét csapatnak reális esélye van a jelenlegi helyezések alapján, hiszen a tabella eleje ,,sűrű”, mindössze 3 pont választja el mindkét csapatot a 2. helytől, amely automatikus feljutást érne és nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a többi csapat már lejátszotta mérkőzését a 18. fordulóban. Jelenleg az 5. és 6. pozíció mindkét csapat számára Play Off negyeddöntőbe jutást ér. A motiváció tehát mindkét félnél adott, szükségük van a győzelemre. Tekintve az előző fordulók mérkőzéseit és statisztikai mutatókat, bízunk a csapatok támadó játékában, sok helyzet kialakításában, amely magával hozhatja a szögletek születését.
Esemény eredménye: 6 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: BARCELONA – REAL MADRID
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – Szuperkupa – Elődöntők – Kezdés: 20:00
Fogadás: Ki jut tovább? – Real Madrid✅
ODDS: 1.49
Esemény elemzése:

A spanyol szuperkupa elődöntőjében ma este az FC Barcelona fogadja a Real Madrid csapatát. A mérkőzéstől a királyi gárda továbbjutását várjuk, lássuk miért:
🟢 A spanyol bajnokságban listavezető jelenleg a Real Madrid 49 ponttal, még az FC Barcelona 6. helyen áll 32 ponttal.
🟢 Az utolsó 5 mérkőzés formáját tekintve a Real Madrid 3. lenne a tabellán 8 lőtt és 3 kapott góllal, még az FC Barcelona 5. szintén 8 lőtt, viszont 6 kapott góllal.
🟢 A két csapat utolsó 5 egymás elleni találkozójából 4 mérkőzést a Real Madrid nyert, egy meccs gól nélküli döntetlennel zárult (1-2; 2-1; 1-3; 2-0; 0-0).
🟢 A katalánoknál feltehetőleg a mai találkozón hiányozni fog Braithwaite (csatár, 3/2) térdsérülés miatt, Demir (csatár, 6/0) gyomorproblémák miatt, Garcia (védő, 15/0) combsérülés miatt, Sergi Roberto (középpályás, 9/2) izomsérülés miatt, Wague (védő, 0/0) ínsérülés következtében. Ansu Fati és Pedri újra edzésbe állt Xavi nyilatkozata alapján, azonban szereplésükre kevés esély mutatkozik.
🟢 A királyi gárdánál feltehetőleg a mai találkozón hiányozni fog Bale (csatár, 3/1) hátsérülés, illetve Diaz (csatár, 3/0) izomsérülés miatt.
🟢 FC Barcelona várható kezdőcsapata: Ter Stegen; Dest, Pique, Lenglet, Alba; Gonzalez, Busquets, Gavi; Dembele, De Jong, Depay
🟢 Real Madrid várható kezdőcsapata: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius Jr
🔮 A Real Madrid kerete szinte teljes, hiszen a hiányzó Bale és Mariano Diaz sem számított igazán alapembernek idén, és mindössze pár mérkőzésen léptek pályára, igazából kiegészítő szerepkörben számított rájuk Ancelotti. A Barcelonát egyértelműen jobban sújtotta/sújtja a sérüléshullám, és fontos játékosokat kellett nélkülözniük az utóbbi időszakban. Tekintve ezt a tényt, a csapatok jelenlegi formáját, az utóbbi egymás elleni mérkőzéseket és azt, hogy a királyi gárdát Carlo Ancelotti vezeti, aki eddig 3 különböző csapattal is nyert nemzeti Szuperkupát (Olaszországban az AC Milannal, Angliában a Chelseavel, Németországban a Bayern Münchennel), mind-mind arra a következtetésre juttat bennünket, hogy támogassuk a Real Madrid továbbjutását a fináléba.
Esemény eredménye: h.u. 2-3 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: AL TAEE – HILAL RIYADH
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Szaúd-Arábia – Szaúdi Professzionális Liga – 16. forduló – Kezdés: 13:40
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

A szaúdi első osztály 16. fordulójában a 8. helyezett Al Taee fogadja az 5. helyen álló Hilal Riyadh csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 A szaúdi első osztály találkozóin, átlagosan 8.88 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az Al Taee 5.29, még a Hilal Riyadh 7.17 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 12.46 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (8.88).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az Al Taee 5.29, még ellenfelei 5.43 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 10.72 sarokrúgást jelent találkozónként.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Hilal Riyadh 7.17, még ellenfelei 2.83 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 10 sarokrúgást jelent találkozónként.
🟢 Az Al Taee idei mérkőzéseinek 86%-ban rúgott, minimum 5 szögletet, és eddig minden találkozón elvégeztek ellenük, minimum 3 sarokrúgást.
🟢 A Hilal Riyadh eddig minden idei találkozóján rúgott, minimum 5 szögletet.
🟢 Az Al Taee idei mérkőzéseinek 86%-a, még a Hilal Riyadh meccseinek 83%-a végződött minimum 9 szöglettel.
🟢 Az Al Taee utolsó 5 hazai, bajnoki mérkőzéséből 4 találkozón született, minimum 9 sarokrúgás. Szöglet számok: 13; 14; 6; 11; 10
🟢 A Hilal Riyadh utolsó 5 idegenbeli, bajnoki mérkőzéséből szintén 4 meccsen született, minimum 9 sarokrúgás. Szöglet számok: 6; 11; 11; 10; 9
🔮 Az utolsó 5 mérkőzést nézve jobb formában van a hazai csapat, hiszen 12 pontot gyűjtöttek, még a Hilal Riyadh csak 5-öt. Bár jobb csapat a Hilal Riyadh és a mérkőzés fő esélyesének számít, nem gondoljuk, hogy könnyű mérkőzés lesz számukra. Tekintve az előbbiekben említett statisztikai adatokat, bízunk a minimum 9 sarokrúgásban.
Esemény eredménye: 9 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: MUMBAI CITY FC – BENGALURU
Esemény információk: LABDARÚGÁS; India – ISL – Kezdés: 15:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az indiai első osztály 11. fordulójában a 2. helyezett Mumbai City FC fogadja a 9. helyen álló Bengaluru csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az indiai szuperliga mérkőzésein, átlagosan 9.27 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Mumbai City FC 5.60, még a Bengaluru 7.40 szögletet szokott elvégezni. Ez 13 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (9.27).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Mumbai City FC 5.60, még ellenfelei 4.60 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 10.2 sarokrúgást jelent találkozónként.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Bengaluru 7.40, még ellenfelei 2 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 9.40 sarokrúgást jelent találkozónként.
🟢 A Mumbai City FC eddig minden találkozóján rúgott, minimum 4 szögletet, és meccseinek 80%-ban ellenfelei is elvégeztek ellenük, minimum 4 sarokrúgást.
🟢 A Bengaluru eddig minden találkozóján rúgott, minimum 5 szögletet, az utolsó 5 idegenbeli találkozójából 4 mérkőzésen megvolt, a minimum 9 szöglet: 9; 13; 10; 6; 9.
🟢 A két csapat egymás ellen legutóbb 2021. december 4-én találkozott egymással, akkor a meccs 3-1-es Mumbai City FC győzelemmel zárult, a mérkőzésen 12 szöglet született 6-6 megoszlásban. Az ezt megelőző 5 egymás elleni találkozásukból 4 alkalommal megvolt, a minimum 9 szöglet (13; 8; 9; 14; 9).
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján várunk a mai találkozótól minimum 9 sarokrúgást.
Esemény eredménye: 13 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: EMPOLI – SASSUOLO
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Olaszország – Serie A – 21. forduló – Kezdés: 14:30
Fogadás: Gólszám 2.5 – Több, mint 2.5✅
ODDS: 1.43
Esemény elemzése:

A Serie A 21. fordulójában az idén feljutó, jelenleg 9. helyezett Empoli fogadja a 13. helyen álló Sassuolo csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A Serie A mérkőzésein, átlagosan 3.05 találat szokott születni.
🟢 Az Empoli otthon, átlagosan 1.6 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 Az Empoli otthon, átlagosan 2.4 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Sassuolo idegenben, átlagosan 2 gólt szokott szerezni találkozónként.
🟢 A Sassuolo idegenben, átlagosan 1.89 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 Az Empoli otthon, bajnoki találkozóinak 80%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Sassuolo idegenben, eddig minden bajnoki mérkőzésén kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a hazaiak gólszerzésére kiváló esély mutatkozik ma.
🟢 A Sassuolo idegenben, bajnoki találkozóinak 100%-ban szerzett gólt/gólokat, még az Empoli otthon, eddig minden bajnoki mérkőzésén kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a vendégek gólszerzésére óriási esély mutatkozik a mai találkozót illetően.
🟢 Az Empoli 3.50-es, még a Sassuolo 3.15-ös gól átlaggal rendelkezik az idei szezonban.
🟢 Az Empoli idei bajnoki találkozóinak 90%-a, még a Sassuolo idei bajnoki mérkőzéseinek mindegyike hozott, minimum 3 találatot.
🟢 A két csapat egymás ellen legutóbb október 31-én találkozott, akkor az Empoli 2-1-es győzelmet aratott, az ezt megelőző 5 egymás elleni találkozón szintén megvolt a 2.5 feletti gólszám ( 3-0; 3-1; 1-3; 3-0; 3-2).
🟢 Az Empoli az utolsó 4 hazai bajnoki találkozóján mindig rúgott, minimum 2 gólt (2-4; 3-1; 2-1; 2-2), pedig az ellenfelek között ott volt a 2. helyezett AC Milan és a Fiorentina is.
🟢 A Sassuolo utolsó 5 idegenbeli bajnoki találkozóján szintén mindig rúgott, minimum 2 gólt (2-2; 2-2; 1-3; 3-2; 1-2), az ellenfelek között szintén szerepelt a Milan, akiknek 3-at rúgtak, illetve a Juventus is, nekik ,,csak” 2-őt sikerült.
🔮 Látszik, hogy a gólszerzéssel egyik csapatnak sincs gondja, viszont hátul sem stabilak nagyon sokszor, ezért mindkét csapattól várjuk a találatot a mai találkozón, és azt predesztináljuk, hogy nem fognak megállni 1-1-nél. Az elmúlt 20 bajnoki forduló eredményei, mutatói, a két csapat egymás elleni mérkőzései, játékstílusuk alapján bízunk a minimum 3 gólban.
Esemény eredménye: 1-5 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: CHELTENHAM – BURTON ALBION
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – League One – 27. forduló – Kezdés: 16:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az angol harmadosztály 27. fordulójában a 15. Cheltenham fogadja a 12. helyen álló Burton Albion csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az angol harmadosztály mérkőzésein, átlagosan 10.49 szöglet születik.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Cheltenham 5.33, még a Burton Albion 5.09 sarokrúgást szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 10.42 szögletet predesztinál a mai találkozóra.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Cheltenham 5.33, még ellenfelei 6.58 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11.91 szögletet jelent.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Burton Albion 5.09, még ellenfelei 6.55 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11.64 szögletet jelent.
🟢 A két csapat egyszer találkozott egymással a közelmúltban, 2021. augusztus 27-én az 5. fordulóban lejátszott mérkőzésükön 9 szöglet született.
🟢 A Cheltenham utolsó 10 hazai, bajnoki találkozójából 7 mérkőzésen megvolt, a minimum 9 szöglet. Sarokrúgás számok: 6; 14; 7; 14; 19; 9; 15; 14; 18; 5.
🟢 A Burton Albion utolsó 10 idegenbeli, bajnoki találkozójából 8 mérkőzésen megvolt, a minimum 9 szöglet. Sarokrúgás számok: 13; 7; 13; 13; 12; 11; 12; 8; 17; 12.
🔮 Tekintve az átlagokat és az elmúlt fordulók mérkőzéseit, bízunk a minimum 9 sarokrúgásban.
Esemény eredménye: 10 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: RED STAR FC 93 – LAVAL
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Franciaország – National – 17. forduló – Kezdés: 18:30
Fogadás: Alternatív gólok száma az 1. félidőben (goal line) – 0.5 felett✅
ODDS: 1.60
Esemény elemzése:

A francia harmadosztály 17. fordulójában a 12. Red Star FC 93 fogadja az 5. helyen álló Laval csapatát. Ezen a mérkőzésen az első félidő lesz fókuszban, lássuk, mi indokolja a találatot az első játékrészben:
🟢 A Red Star FC 93 mérkőzésein, átlagosan 3.25 gól szokott születni.
🟢 A Laval mérkőzésein, átlagosan 2.06 gól szokott születni.
🟢 A Red Star FC 93 otthon, átlagosan 1.29 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 A Red Star FC 93 otthon, átlagosan 1.57 találatot kap meccsenként.
🟢 A Laval idegenben, átlagosan 1.14 gólt szerez találkozónként.
🟢 A Laval idegenben, átlagosan 0.57 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 A Red Star FC 93 esetében idén, mind a 16 bajnoki találkozóján született, minimum 1 gól az első félidőben.
🟢 A Laval esetében idén, a 16 bajnoki találkozójából 12 mérkőzésen született, minimum 1 gól az első játékrészben.
🟢 A Red Star FC 93 otthon, mérkőzéseinek 71%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Laval idegenben, meccseinek 43%-ban kapott, minimum 1 találatot.
🟢 A Laval idegenben, mérkőzéseinek 86%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Red Star FC 93 otthon, meccseinek 86%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a vendégek gólszerzésére nagy esély mutatkozik a mai találkozót illetően.
🔮 A két csapat, bár az utolsó egymás elleni találkozóján 0-0-ás döntetlent játszott, az azt megelőző 3 találkozójuk mindegyikén született gól az első játékrészben. Tekintve, hogy a Red Star FC 93 eddig mind a 16 bajnoki találkozóján született gól az első félidőben, a mérkőzés esélyese a vendég Laval, akiknek nincs problémájuk a gólszerzéssel, bízunk, hogy születik találat még az első játékrészben.
Esemény eredménye: 1. félidő eredménye: 0-1 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: SPORTING GIJON – VILLARREAL
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – Copa del Rey – 1/16 döntő – Kezdés: 18:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 7.0 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A spanyol kupa 1/16 döntőjében az első osztályban 8. helyen álló Villarreal látogat a másodosztály 12. helyén szereplő Sporting Gijon csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 8 szöglet tippünket:
🟢 A Copa del Rey mérkőzésein, átlagosan 9.32 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, a Sporting Gijon 4.20, még a Villarreal 5.90 szögletet szokott elvégezni mérkőzésenként, ez a két csapat viszonyában 10.1 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a kupa átlag.
🟢 A Sporting Gijon átlagosan, mérkőzésenként 4.20, még ellenfelei 4.60 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 8.80 sarokrúgást jelent.
🟢 A Villarreal átlagosan, mérkőzésenként 5.90, még ellenfelei 3.80 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 9.70 sarokrúgást jelent.
🟢 A Sporting Gijon a 2. fordulóban (1/64 döntő) csatlakozott be a kupába, ahol 1-0-ás győzelmet aratva került a 3. fordulóba (1/32 döntő), ahol 2-1-es sikert ért el. Az első mérkőzésen 12, a második találkozón 11 szöglet született.
🟢 A Villarreal szintén a 2. fordulóban (1/64 döntő) csatlakozott be a kupába, ahol 8-0-ás győzelmet aratva került a 3. fordulóba (1/32 döntő), ahol 7-1-es sikert ért el. Az első mérkőzésen 15, a második találkozón 10 szöglet született.
🔮 Villarreal továbbjutást várunk a mai találkozótól és azt, hogy mindkét csapat megrúgja az eddigi szöglet átlagokat. Bízunk a minimum 8 sarokrúgásban.
Esemény eredménye: Pontosan 7 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: MIRANDES – RAYO VALLECANO
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – Copa del Rey – 1/16 döntő – Kezdés: 20:00
Fogadás: Összesített gólok – 1.5 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A spanyol kupa 1/16 döntőjében az első osztályban 6. helyen álló Rayo Vallecano látogat a másodosztály 15. helyén szereplő Mirandes csapatához. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A Copa del Rey mérkőzésein, átlagosan 3.16 gól szokott születni.
🟢 A Mirandes otthon, átlagosan 1.3 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Mirandes otthon, átlagosan 1.2 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Rayo Vallecano idegenben, átlagosan 1.2 gólt szokott rúgni találkozónként.
🟢 A Rayo Vallecano idegenben, átlagosan 1 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Mirandes mérkőzéseinek 80%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Rayo Vallecano meccseinek 70%-ban kapott, minimum 1 találatot.
🟢 A Rayo Vallecano mérkőzéseinek 70%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Mirandes meccseinek 70%-ban kapott, minimum 1 találatot.
🟢 A két csapat eddig 6 alkalommal találkozott egymással, ebből 4 mérkőzésen megvolt, az 1.5 feletti gólszám.
🟢 A Mirandes idei mérkőzéseinek 90%-a, még a Rayo Vallecano idei találkozóinak 80%-a végződött, minimum 2 góllal.
🟢 A Mirandes a 2. fordulóban (1/64 döntő) csatlakozott be a kupasorozatba, 3-0-ás győzelemmel jutott tovább az 1/32 döntőbe, ahol 2-1-es sikert aratott a szintén másodosztályú Lugo ellen.
🟢 A Rayo Vallecano szintén a 2. fordulóban (1/64 döntő) csatlakozott be a kupasorozatba, 2-1-es győzelemmel jutott tovább az 1/32 döntőbe, ahol 3-1-es sikert aratott.
🔮 A tavaly még másodosztályú Rayo Vallecano idén feljutóként kiválóan szerepel a La Ligában, hiszen a 6. helyen állnak. Az utóbbi időszakban a sok sérülés és COVID fertőzés miatt több kulcsjátékosukat is nélkülözniük kellett, a mai találkozóra azonban többen visszatérhetnek a kezdőcsapatba. Tőlük egyértelműen várjuk a gólt/gólokat ma este, azonban a Mirandes otthon jól szokott teljesíteni, nem szabad félvállról venni őket, így a hazai találat nem elképzelhetetlen a mai találkozót illetően főleg úgy, hogy az ezt megelőző 2 fordulóban is kapott gólt a Rayo jóval alacsonyabb osztályú ellenfelek ellen. Bízunk, a minimum 2 mérkőzés gólban.
Esemény eredménye: 0-1 – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: PONFERRADINA – ESPANYOL
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – Copa del Rey – 1/16 döntő – Kezdés: 21:00
Fogadás: Gólszám 1,5 – Több, mint 1,5 (Az opciót a TippmixPRO-ról ajánljuk)
ODDS: 1.39
Esemény elemzése:

A spanyol kupa 1/16 döntőjében az első osztályban 11. helyen álló Espanyol látogat a másodosztály 5. helyén szereplő Ponferradina csapatához. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A Copa del Rey mérkőzésein, átlagosan 3.17 gól szokott születni.
🟢 A Ponferradina otthon, átlagosan 1.5 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Ponferradina otthon, átlagosan 1 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 Az Espanyol idegenben, átlagosan 1.6 gólt szokott rúgni találkozónként.
🟢 Az Espanyol idegenben, átlagosan 1.4 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Ponferradina idei mérkőzéseinek 80%-ban betalált, még az Espanyol idei találkozóinak 80%-ban kapott, minimum 1 gólt. Ebből kifolyólag a hazaiak gólszerzésére jó esély mutatkozik ma.
🟢 Az Espanyol idei mérkőzéseinek 80%-ban betalált, még a Ponferradina idei találkozóinak 90%-ban kapott, minimum 1 gólt. Ebből kifolyólag a vendégek gólszerzésére kiváló esély van a mai találkozót illetően.
🟢 A Ponferradina az 1/64 döntőben (2. forduló) csatlakozott be a kupába, ahol 2-1-es, majd az 1/32 döntőben szintén 2-1-es győzelmet aratva jutott be a mai 1/16 döntőbe.
🟢 Az Espanyol is szintén az 1/64 döntőben (2.forduló) csatlakozott be, ahol 3-2-es, majd az 1/32 döntőben 2-1-es győzelmet aratva jutott be a mai 1/16 döntőbe.
🟢 Az előző szezonban az Espanyol még a másodosztályban (La Liga 2) szerepelt, így a két csapat két alkalommal találkozott tavaly egymással, mindkét találkozó Espanyol győzelemmel és minimum 2 találattal zárult (1:4; 2:0).
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján várunk a mai találkozótól minimum 2 találatot.
Esemény eredménye: 1-1 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: AL-AHLI MANAMA – AL HIDD
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Bahrein – Premier League – 8. forduló – Kezdés: 15:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.44
Esemény elemzése:

A bahreini bajnokság 8. fordulójában a 7. helyen álló Al Hidd látogat az utolsó, 10. helyezett Al-Ahli Manama csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 A bahreini bajnokság mérkőzésein, átlagosan 9.48 sarokrúgás szokott születni.
🟢 Az Al-Ahli Manama mérkőzésein, átlagosan 7.67 szöglet szokott születni.
🟢 Az Al Hidd mérkőzésein, átlagosan 12 sarokrúgás szokott születni.
🟢 Az Al-Ahli Manama eddig minden mérkőzésén elvégzett, minimum 3 sarokrúgást és ellenfelei is mindig rúgtak ellenük, minimum 3 szögletet.
🟢 Az Al Hidd idei mérkőzéseinek 67%-ban rúgott, minimum 4 szögletet és ellenfelei minden találkozón elvégeztek ellenük, minimum 5 sarokrúgást.
🟢 Az Al Hidd idei összes találkozóján született, minimum 11 sarokrúgás.
🟢 A két csapat utolsó 5 egymás elleni találkozójából 4 mérkőzésen megvolt, a minimum 9 sarokrúgás: 13; 9; 10; 17; 8
🔮 Mindkét csapat alul teljesít tavalyi formájához képest, ezért javításra van szükségük. Tavaly 6. helyen végzett az Al-Ahli Manama, most 4 ponttal az utolsó, biztos kiesést jelentő pozícióban állnak, minden sorozatot figyelembe véve 8 mérkőzés óta nyeretlenek. A vendégeknél sem túl rózsás a helyzet, mindössze 1 pont választja el őket az osztályozót érő 8. helytől. Mindkét csapattól támadó játékot várunk, amely magával hozhatja a szögletek születését. Bízunk, a minimum 9 sarokrúgásban.
Esemény eredménye: 5 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: ATLÉTICO MADRID – RAYO VALLECANO
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – La Liga – 19. forduló – Kezdés: 16:15
Fogadás: Játékidő eredménye – Atlético Madrid✅
ODDS: 1.44
Esemény elemzése:

A spanyol bajnokság 19. fordulójában a tavalyi bajnok, jelenleg 5. helyezett Atlético Madrid fogadja a 4. helyen álló Rayo Vallecano csapatát. A mérkőzéstől hazai győzelmet várunk, lássuk, miért:
Az Atlético Madrid utolsó mérkőzésein visszaesett a csapat teljesítménye, decemberben 4 bajnoki találkozót is elvesztett, így visszacsúszott az 5. helyre a tabellán. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 4 elveszített találkozóból 2 rangadó volt, a Real Madrid és a Sevilla ellen, idén ez a két csapat bomba formában játszik. A legutóbbi Granada elleni idegenbeli 2-1-es vereség azonban nem elfogadható számukra. A visszaesés egyrészt a sűrű menetrend (BL mérkőzések, kupameccsek), másrészt a hiányzó játékosok miatt tudható be. Mai találkozón Griezmann, Herrera, Joao Felix, Koke, Llorente, Savic játékára nem számíthat Simeone, azonban elég mély az Atlético kerete ahhoz, hogy pótolni tudják a hiányzó játékosokat. Utolsó mérkőzésüket december 22-én játszották, így bízunk benne, hogy ez a szünet jót tett nekik, és rendezni tudták soraikat, utolsó 8 hazai, Rayo Vallecano elleni mérkőzésüket megnyerték, bízunk benne, hogy folytatni tudják ezt ma délután és javítani fognak.
A Rayo Vallecano elsősorban otthoni formájának köszönhetően áll a 4. helyen, idegenben viszont pocsék formában van, mindössze 1 mérkőzést tudtak eddig megnyerni 2 döntetlen és 6 vereség mellett. Sérülések és COVID miatt rengeteg hiányzó lesz a Rayonál, nem lesz bevethető Bebe, Catena, Falcao, Merquelanz, Moreno, Nteka, Pozo, Qasmi, de még a vezetőedzőjük Andoni Iraola sem lesz jelen COVID miatt.
🔮 Bízunk benne, hogy az Atletico Madrid számára jót tett a szünet, elég mélynek tartjuk a keretüket, hogy pótolják hiányzó játékosaikat, és ténylegesen pontokra van most már szükségük, erre pedig a mai találkozó kiváló lehetőséget fog nyújtani a vezetőedzőjüket és számos stábtagot, kulcsjátékost nélkülözni kényszerülő Rayo Vallecano ellen, akiket egyébként utolsó 8 mérkőzésükön otthon mindig letudtak győzni.
Esemény eredménye: 2-0 – NYERTES✅

HIGH TICKET CSOPORT

2021 Decemberi elemzéseink

ESEMÉNY NEVE: BESIKTAS – GOZTEPE
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Törökország – Super Lig – 18. forduló – Kezdés: 18:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett
ODDS: 1.57
Esemény elemzése:

A török bajnokság 18. fordulójában a 10. helyezett Besiktas fogadja a 18., kiesőhelyen álló Goztepe csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A török bajnokság mérkőzésein, átlagosan 2.69 gól szokott születni.
🟢 A Besiktas 3.18-as, még a Goztepe 2.41-es gólátlaggal rendelkezik idén.
🟢 A Besiktas otthon, átlagosan 2.11 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Besiktas otthon, átlagosan 1.44 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Goztepe idegenben, átlagosan 1.38 gólt szokott szerezni találkozónként.
🟢 A Goztepe idegenben, átlagosan 1.75 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Besiktas idei találkozóinak 89%-a, még a Goztepe idei meccseinek 75%-a végződött, minimum 3 találattal.
🟢 A Besiktas otthon, mérkőzéseinek 89%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Goztepe eddig minden idegenbeli találkozóján kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a hazaiak gólszerzésére óriási esély mutatkozik.
🟢 A Goztepe idegenben, eddig minden mérkőzésén szerzett gólt/gólokat, még a Besiktas hazai találkozóinak 67%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a vendégek gólszerzésére kiváló esély mutatkozik ma.
🟢 A két csapat utolsó 4 egymás elleni mérkőzésén megvolt a minimum 3 gól (1-2; 2-1; 2-1; 3-0). Összességében az utolsó 8 egymás elleni találkozásukból 6 meccs hozott 2.5 feletti gólszámot.
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján mindkét csapattól várjuk a gólt, és remélhetőleg nem fognak a csapatok megállni 1-1-nél. Bízunk, a minimum 3 gólban.
Esemény eredménye: 2-1 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: CHENNAIYIN FC – KERALA BLASTERS
Esemény információk: LABDARÚGÁS; India – ISL – Kezdés: 15:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az Indian Super League következő fordulójában a 4. helyezett Chennaiyin FC fogadja a 6. helyen álló Kerala Blasters csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az Indian Super League mérkőzésein, átlagosan 9.74 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Chennaiyin FC 9.50, még a Kerala Blasters 6 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 15.5 sarokrúgást predesztinál a mai találkozóra, amely jelentősen több, mint a liga átlag (9.74).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Chennaiyin FC 9.50, még ellenfelei 5.50 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 15 szögletet jelent mérkőzésenként.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Kerala Blasters 6, még ellenfelei 5 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11 sarokrúgást jelent meccsenként.
🟢 A Chennaiyin FC idei minden bajnoki találkozóján született, minimum 13 szöglet.
🟢 A Kerala Blasters idei minden bajnoki találkozóján született, minimum 9 sarokrúgás.
🟢 A Chennaiyin FC idei bajnoki találkozójának mindegyikén rúgott, minimum 5 szögletet, és minden mérkőzésen elvégeztek ellenük is minimum 5 sarokrúgást.
🟢 A Kerala Blasters idei bajnoki találkozójának mindegyikén rúgott, minimum 5 szögletet, és minden mérkőzésen elvégeztek ellenük is minimum 4 sarokrúgást.
🟢 A két csapat utolsó 5 egymás elleni találkozójának szöglet számai: 15; 11; 7; 4; 13
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján várunk, minimum 9 sarokrúgást a mai mérkőzéstől.
Esemény eredménye: 10 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: SEVILLA – BARCELONA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – La Liga – 4. forduló – Kezdés: 21:30
Fogadás: Összesített gólok – 1.5 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A spanyol első osztályban a 2. helyezett Sevilla fogadja a 8. helyen álló Barcelona csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A La Liga mérkőzésein, átlagosan 2.49 találat szokott születni.
🟢 A Sevilla 2.35-ös, még a Barcelona 2.88-as gólátlaggal rendelkezik az idei szezonban.
🟢 A Sevilla otthon, átlagosan 2.5 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Sevilla otthon, átlagosan 0.88 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Barcelona idegenben, átlagosan 1.29 gólt szokott szerezni találkozónként.
🟢 A Barcelona idegenben, átlagosan 1.43 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Sevilla idei mérkőzéseinek 88%-a, még a Barcelona idei meccseinek 71%-a végződött, minimum 2 góllal.
🟢 A Sevilla eddig minden hazai találkozóján rúgott gólt/gólokat, még a Barcelona idegenbeli mérkőzéseinek 86%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a hazaiak gólszerzésére óriási esély mutatkozik ma.
🟢 A két csapat utolsó 10 egymás elleni mérkőzéséből 9 találkozón megvolt, a minimum 2 gól (3-0; 0-2; 2-0; 1-1; 0-0; 4-0; 2-4; 6-1; 2-0; 4-2)
🟢 Az igazán szembetűnő adat, hogy a két csapat utolsó 40 egymás elleni találkozóját megvizsgálva 37 mérkőzésen megvolt, az 1.5 feletti gólszám. Ez a meccsek 93%-át jelenti.
🟢 Ami a formát illeti, a Sevilla utolsó 5 mérkőzésén 7 gólt rúgott és 5 találatot kapott, ez átlagosan 2.4 gólt jelent mérkőzésenként.
🟢 Formát tekintve a Barcelona az utolsó 5 mérkőzésén 9 gólt rúgott és 6 találatot kapott, ez átlagosan 3 gólt jelent mérkőzésenként.
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján várunk a mai találkozótól minimum 2 találatot.
Esemény eredménye: 1-1 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: WURZBURGER KICKERS – 1860 MUNICH
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Németország – 3. Liga – 20. forduló – Kezdés: 19:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett
ODDS: 1.53
Esemény elemzése:

A német harmadosztály 20. fordulójában a 11. helyezett 1860 Munich csapata látogat a kieső, 19. pozícióban álló Wurzburger Kickers csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 A német harmadosztály mérkőzésein, átlagosan 10.50 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Wurzburger Kickers 5.11 , még az 1860 Munich 5.44 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 10.55 sarokrúgást predesztinál a mai találkozóra.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Wurzburger Kickers 5.11, még ellenfelei 6.89 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12 sarokrúgást jelent meccsenként.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az 1860 Munich 5.44, még ellenfelei 6.67 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12.11 sarokrúgást jelent meccsenként.
🟢 A Wurzburger Kickers idei találkozóinak 78%-ban, még az 1860 Munich idei mérkőzéseinek 89%-ban született, minimum 10 sarokrúgás.
🟢 A Wurzburger Kickers ellen eddig minden mérkőzésen elvégeztek, minimum 4 sarokrúgást, még az 1860 Munich ellen minden mérkőzésen rúgtak, minimum 5 szögletet ellenfelei.
🟢 A két csapat a közelmúltban kétszer találkozott egymással (2021.07.24-én, előtte 2020.06.06-án), mindkét találkozón 10 szöglet született.
🟢 A Wurzburger Kickers utolsó 5 hazai találkozójának szöglet számai: 14; 8; 11;16; 9
🟢 Az 1860 Munich utolsó 5 idegenbeli találkozójának szöglet számai: 12; 12; 14; 15; 10
🔮 A csapatoknak ez lesz idén az utolsó mérkőzésük, a tavaly még másodosztályban szereplő hazaiak célja idén egyértelműen a harmadosztályban való bennmaradás lehet, jelenleg ettől 4 pont választja el őket. Az 1860 Munich tavaly ugyan közel járt a Bundesliga 2 osztályozót érő 3. helyhez, mindössze 4 ponttal lemaradva végzett a 4. helyen, idén azonban egy középcsapat benyomását keltik, már most 10 pont a hátrányuk a 3. helyezett Meppennel szemben. Persze még csak az idény közepén járunk és ez behozható, ahhoz azonban ténylegesen mérkőzéseket kell nyerniük. A motiváció tehát mindkét oldalon adott, várjuk, hogy megrúgják a csapatok az eddigi átlagokat és születik a mérkőzésen minimum 10 szöglet.
Esemény eredménye: 13 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: LEGIA WARSAW – RADOMIAK RADOM
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Lengyelország – Ekstraklasa – 19. forduló – Kezdés: 17:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

A lengyel első osztály 19. fordulójában az 5. helyezett Radomiak Radom látogat a 16., kieső pozícióban álló tavalyi bajnok Legia Warsaw csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az Ekstraklasa mérkőzésein, átlagosan 10.38 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Legia Warsaw 7.50, még a Radomiak Radom 5.22 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 12.72 sarokrúgást predesztinál a mai találkozóra.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Legia Warsaw 7.50, még ellenfelei 3.63 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11.13 sarokrúgást jelent meccsenként.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Radomiak Radom 5.22, még ellenfelei 7.22 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12.44 sarokrúgást jelent meccsenként.
🟢 A Legia Warsaw mérkőzéseinek 88%-a, még a Radomiak Radom találkozóinak 89%-a végződött, minimum 10 szöglettel.
🟢 A csapatok egyetlen jelentős találkozója még a 2. fordulóban, július 31-én volt, akkor 3-1-re nyert a Radomiak Radom otthon, a találkozón 12 szöglet született egyenlő (6-6) megoszlásban.
🟢 A Legia Warsaw mérkőzéseinek 88%-ban,még a Radomiak Radom meccseinek 78%-ban rúgott, minimum 4 szögletet.
🟢 A Legia Warsaw utolsó 5, hazai találkozójának szöglet számai: 14; 15; 11; 10; 11
🟢 A Radomiak Radom utolsó 5, idegenbeli találkozójának szöglet számai: 12; 9; 13; 14; 11
🔮 Tekintve az előbbiekben említett statisztikai adatokat, bízunk a minimum 10 sarokrúgásban a mai meccsen.
Esemény eredménye: Pontosan 9 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: PLYMOUTH – CHARLTON
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – League One – 23. forduló – Kezdés: 16:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett
ODDS: 1.57
Esemény elemzése:

Az angol harmadosztály 23. fordulójában a 6. helyezett Plymouth fogadja a 11. helyen álló Charlton csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 A League One mérkőzésein, átlagosan 10.58 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésen a Plymouth 7.18, még a Charlton 6.60 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 13.78 sarokrúgást predesztinál a mai találkozóra.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Plymouth 7.18, még ellenfelei 4.09 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11.27 sarokrúgást jelent meccsenként.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Charlton 6.60, még ellenfelei 4.80 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11.40 sarokrúgást jelent meccsenként.
🟢 Az idei szezonban mindkét csapat minden mérkőzésén rúgott, minimum 3 sarokrúgást.
🟢 A Plymouth mérkőzéseinek 91%-ban, még a Charlton meccseinek 80%-ban rúgott, minimum 5 sarokrúgást.
🟢 A Plymouth meccseinek 91%-a, még a Charlton mérkőzéseinek 70%-a végződött, minimum 10 sarokrúgással.
🟢 A két csapat utolsó 5 egymás elleni találkozójának szöglet számai: 16; 11; 11; 12; 15
🔮 Tekintve az előbbiekben említett statisztikai adatokat, a csapatok egymás elleni mérkőzéseinek szöglet számait, bízunk a minimum 10 sarokrúgásban a mai meccsen.
Esemény eredménye: 4 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: PETERBOROUGH U23 – EVERTON U23
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – Premier League Cup – Kezdés: 14:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett
ODDS: 1.57
Esemény elemzése:

Az angol Premier League Cup 4. fordulójában a listavezető Peterborough U23 fogadja az utolsó helyen álló Everton U23 csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A Premier League Cup mérkőzésein, átlagosan 3.61 találat szokott születni.
🟢 Az eddigi három fordulót követően a Peterborough U23 4.00-ás, még az Everton U23 3.00-ás gólátlaggal rendelkezik.
🟢 A Peterborough U23 otthon, átlagosan 1.5 találatot szerez mérkőzésenként.
🟢 A Peterborough U23 otthon, átlagosan 2 gólt kap találkozónként.
🟢 Az Everton U23 idegenben, átlagosan 1.5 találatot szerez meccsenként.
🟢 Az Everton U23 idegenben, átlagosan 2 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 A csapatok mérkőzéseinek 70%-a zárult, minimum 2.5 feletti gólszámmal. Az utolsó találkozásuk december 1-jén volt, akkor 3-0-ás győzelmet aratott a Peterborough U23 idegenben.
🟢 A Peterborough U23 mérkőzéseinek 80%-ban rúgott gólt/gólokat, még az Everton U23 meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a hazaiak gólszerzésére kiváló esélyeink vannak.
🟢 Az Everton U23 mérkőzéseinek 70%-ban rúgott gólt/gólokat, még a Peterborough U23 meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a vendégek gólszerzésére is jó esélyeink vannak a mai találkozót illetően.
🔮 A csoport jelenlegi állása:
1. Peterborough U23 – 7 ponttal
2. Sheffield United U23 – 4 ponttal
3. Burnley U23 – 3 ponttal
4. Everton U23 – 3 ponttal
Az első két helyezés ér továbbjutást. A csoportban a küzdelem még teljesen nyílt, bármelyik csapat odaérhet az első két hely egyikére, ehhez viszont az Everton utánpótlás csapatának most már ténylegesen pontokra lesz szüksége. Kiélezett mérkőzést várunk, sok helyzettel és az utánpótlás mérkőzésekre jellemző relatíve sok találattal.
Esemény eredménye: 0-1 – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: LUGO – MIRANDES
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – Copa del Rey – 1/32 döntő – Kezdés: 20:00
Fogadás: Összesített gólok – 1.5 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A spanyol kupa harmadik fordulójában (1/32 döntő) a másodosztály 16. helyén álló Lugo fogadja a szintén másodosztályú, 17. helyezett Mirandes csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A spanyol kupában mérkőzésenként, átlagosan 3.13 gól szokott születni, a meccsek 78%-ban minimum 2 találat szokott lenni.
🟢 A Lugo otthon, átlagosan 1.3 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Lugo otthon, átlagosan 1.4 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Mirandes idegenben, átlagosan 1.4 gólt szokott szerezni találkozónként.
🟢 A Mirandes idegenben, átlagosan 1.5 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Lugo idei mérkőzéseinek 80%-a, még a Mirandes meccseinek 90%-a végződött, minimum 2 találattal.
🟢 A Lugo mérkőzéseinek 80%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Mirandes meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a Lugo gólszerzésére jó esélyeink vannak ma este.
🟢 A Mirandes mérkőzéseinek 90%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Lugo meccseinek 90%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a Mirandes gólszerzésére kiváló esélyeink vannak a mai találkozót illetően.
🟢 A bajnokságban a Lugo 2,4-es gólátlaggal áll a 16. helyen.
🟢 A bajnokságban a Mirandes 2,95-ös gólátlaggal áll a 17. pozícióban.
🟢 A két csapat 2014-ig visszanézve 18 alkalommal mérkőzött egymással, ebből 14 találkozón megvolt, az 1.5 feletti gólszám. Idén (2021) két mérkőzést játszottak egymással, legutóbb november 3-án, a találkozó 3-2-es Mirandes sikerrel zárult, még az előző szezonban május 15-én 2-1-re nyert a Lugo.
🟢 Formát tekintve a Lugo utolsó 5 találkozóján 7 gólt rúgott és 5-öt kapott, ez 2.4 gólt jelent átlagosan, meccsenként.
🟢 Formát tekintve a Mirandes utolsó 5 találkozóján 5 gólt rúgott és szintén 5-öt kapott, ez 2 gólt jelent átlagosan, meccsenként.
🟢 Mindkét csapat a spanyol kupa 2. fordulójában (1/64 döntő) csatlakozott be, a Lugo 3-2-es, még a Mirandes 3-0-ás győzelemmel jutott tovább.
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján mindkét csapattól várjuk a gólt ma este, ezért bízunk a minimum 2 találatban.
Esemény eredménye: 1-2 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: LUGO – MIRANDES
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – Copa del Rey – 1/32 döntő – Kezdés: 20:00
Fogadás: Összesített gólok – 1.5 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A spanyol kupa harmadik fordulójában (1/32 döntő) a másodosztály 16. helyén álló Lugo fogadja a szintén másodosztályú, 17. helyezett Mirandes csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A spanyol kupában mérkőzésenként, átlagosan 3.13 gól szokott születni, a meccsek 78%-ban minimum 2 találat szokott lenni.
🟢 A Lugo otthon, átlagosan 1.3 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Lugo otthon, átlagosan 1.4 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Mirandes idegenben, átlagosan 1.4 gólt szokott szerezni találkozónként.
🟢 A Mirandes idegenben, átlagosan 1.5 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Lugo idei mérkőzéseinek 80%-a, még a Mirandes meccseinek 90%-a végződött, minimum 2 találattal.
🟢 A Lugo mérkőzéseinek 80%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Mirandes meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a Lugo gólszerzésére jó esélyeink vannak ma este.
🟢 A Mirandes mérkőzéseinek 90%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Lugo meccseinek 90%-ban kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a Mirandes gólszerzésére kiváló esélyeink vannak a mai találkozót illetően.
🟢 A bajnokságban a Lugo 2,4-es gólátlaggal áll a 16. helyen.
🟢 A bajnokságban a Mirandes 2,95-ös gólátlaggal áll a 17. pozícióban.
🟢 A két csapat 2014-ig visszanézve 18 alkalommal mérkőzött egymással, ebből 14 találkozón megvolt, az 1.5 feletti gólszám. Idén (2021) két mérkőzést játszottak egymással, legutóbb november 3-án, a találkozó 3-2-es Mirandes sikerrel zárult, még az előző szezonban május 15-én 2-1-re nyert a Lugo.
🟢 Formát tekintve a Lugo utolsó 5 találkozóján 7 gólt rúgott és 5-öt kapott, ez 2.4 gólt jelent átlagosan, meccsenként.
🟢 Formát tekintve a Mirandes utolsó 5 találkozóján 5 gólt rúgott és szintén 5-öt kapott, ez 2 gólt jelent átlagosan, meccsenként.
🟢 Mindkét csapat a spanyol kupa 2. fordulójában (1/64 döntő) csatlakozott be, a Lugo 3-2-es, még a Mirandes 3-0-ás győzelemmel jutott tovább.
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján mindkét csapattól várjuk a gólt ma este, ezért bízunk a minimum 2 találatban.
Esemény eredménye: 1-2 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: CE ANDRATX – SEVILLA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – Copa del Rey – 1/32 döntő – Kezdés: 19:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

A spanyol kupa harmadik fordulójában (1/32 döntő) a negyedosztályú CE Andratx csapata fogadja a Sevillát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 A spanyol kupában mérkőzésenként, átlagosan 8.94 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a CE Andratx 5.2, még a Sevilla 5.3 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 10.5 sarokrúgást predesztinál a mai találkozóra.
🟢 Az idei szezonban a CE Andratx átlagosan, mérkőzésenként 5.20, még ellenfelei 4.20 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 9.40 sarokrúgást jelent átlagban.
🟢 Az idei szezonban a Sevilla átlagosan, mérkőzésenként 5.30, még ellenfelei 2.90 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 8.20 sarokrúgást jelent átlagban.
🟢 A CE Andratx a második fordulóban (1/64 döntő) csatlakozott be a kupába, a Real Oviedo csapatát sikerült legyőzniük 2-1-re. Tekintve, hogy az Oviedo a másodosztályban a 7. pozíciót foglalja el, ez egy óriási siker volt a kis csapat számára. A találkozón egyébként 10 szöglet született.
🟢 A Sevilla szintén a második fordulóban (1/64 döntő) csatlakozott be a kupába, a negyedosztályú Córdoba csapatát sikerült, ,,csak” a hosszabbítás 108. percében Lucas Ocampos találatával 1-0-ra legyőzni. A mérkőzésen 14 szöglet született (A rendes játékidőben 9).
🔮 Általánosságban elmondható, hogy a kis csapatok számára a hazai kupasorozatok szinte ünnepnapok, még a nagy csapatok számára csak egy plusz mérkőzés a bajnokság, és az esetleges nemzetközi kupamérkőzések között. Ezért szokott többször megesni, hogy egy jóval alacsonyabban jegyzett, sokkal alacsonyabb osztályban játszó csapat megtud lepni egy-egy nagy csapatot. Ugyan nem várunk meglepetést a mai találkozót illetően, viszont a hazaiak már megmutatták, hogy egy náluk 2 osztállyal is jobb csapatot letudnak győzni (Real Oviedo) 2 gólt rúgva, és ez minden bizonnyal plusz motivációt fog adni a mai mérkőzést illetően a hazai drukkerek előtti játékhoz. Mint már említettük, nem számítunk meglepetésre ma este, de szép játékra, néhány hazai helyzetre igen. A Sevilla alapjáraton rotálni fog, hiszen kupa meccs lesz egy negyedosztályú ellenfél ellen, másrészről 3 nap múlva, szombaton igazi ,,6 pontos” találkozónak néz elébe az Atletico Madrid ellen. Várunk a hazai gárdától 2-3 szögletet, és bízunk benne, hogy a Sevilla nem fog túl gyorsan átgázolni rajtuk, sikerülni fog őket kicsit ,,megizzasztani”, így minimum megrúgják az eddigi átlagukat. Bízunk a 9 sarokrúgásban.
Esemény eredménye: 12 szöglet – NYERTES✅
SEMÉNY NEVE: NORWICH – ASTON VILLA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – Premier League – 17. forduló – Kezdés: 20:45
Fogadás: Szögletszám 9,5 – Több, mint 9,5 (Az opciót a TippmixPRO-ról ajánljuk)
ODDS: 1.61
Esemény elemzése:

Az angol első osztály 17. fordulójában az utolsó, kieső 20. helyen álló Norwich fogadja a 13. helyezett Aston Villa csapatát. A mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az angol Premier League mérkőzésein, átlagosan 10.53 szöglet szokott születni.
🟢 Mind a Norwich, mind pedig az Aston Villa átlagosan, mérkőzésenként 5.75 szögletet szokott szerezni. Ez átlagosan 11.5 sarokrúgást predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Norwich 5.75, még ellenfelei 6 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagban 11.75 sarokrúgást jelent.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az Aston Villa 5.75, még ellenfelei 6.38 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagban 12.13 sarokrúgást jelent.
🟢 A Norwich mérkőzéseinek 75%-ban, még az Aston Villa meccseinek 88%-ban született, minimum 10 sarokrúgás.
🟢 Mindkét csapat eddig minden mérkőzésen rúgott, minimum 3 szögletet, és mindkét csapat mérkőzéseinek 88%-ban elvégeztek ellenük is ellenfeleik, minimum 3 sarokrúgást.
🟢 A Norwich utolsó 5 hazai, bajnoki találkozóinak szöglet számai: 14; 7; 12; 5; 12
🟢 Az Aston Villa utolsó 5 idegenbeli, bajnoki találkozóinak szöglet számai: 14; 10; 18; 11; 13
🔮 A mérkőzés esélyese az Aston Villa, a birminghami alakulat erősebb kerettel, kevesebb sérülttel, és jobb bajnoki pozícióval rendelkezik, ezért mindenképpen a 3 pontért fognak utazni Norwichba. A hazaiak egyértelmű motivációja újoncként a bennmaradás kiharcolása idén, mindössze 3 pont választja el őket a 17. helyezett Watfordtól, így egy mai jó teljesítménnyel közelebb juthatnak céljukhoz, és azért lássuk be, nem verhetetlen az Aston Villa idén (sem), bár kétségkívül a ,,kisebb” csapatok ellen sorra tudták hozni meccseiket az utóbbi időben. Mindkét oldaltól támadó játékot várunk, amely magával hozhatja a szögleteket.
Esemény eredménye: 17 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: HEBEI – SHANDONG TAISHAN
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Kína – Szuperliga – Bajnokság Play-Off – 15. forduló – Kezdés: 13:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.66
Esemény elemzése:

A kínai első osztály rájátszásában, a 15. fordulóban a 7. helyezett Hebei fogadja a listavezető Shandong Taishan csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 A kínai szuperliga mérkőzésein, átlagosan 9.25 szöglet szokott születni.
🟢 A Hebei 5.29, még a Shandong Taishan 6.43 sarokrúgást szokott rúgni átlagosan mérkőzésenként, ez a két csapat viszonyában 11.72 szögletet predesztinál a mai találkozóra.
🟢 A Hebei átlagosan 5.29, még ellenfelei 6.86 szögletet szoktak elvégezni ellenük, mérkőzésenként. Ez átlagosan 12.15 sarokrúgást jelent.
🟢 A Shandong Taishan átlagosan 6.43, még ellenfelei 4.14 szögletet szoktak elvégezni ellenük, mérkőzésenként. Ez átlagosan 10.57 sarokrúgást jelent.
🟢 A Hebei és a Shandong Taishan idei mérkőzéseinek mindegyikén született, minimum 9 sarokrúgás.
🟢 A két csapat utolsó 4 egymás elleni mérkőzésén a következő szöglet számok születtek: 14; 11; 15; 13;
🟢 A Hebei utolsó 5 hazai, bajnoki találkozójának szöglet számai: 10; 15; 11; 11; 12
🟢 A Shandong Taishan utolsó 5 idegenbeli, bajnoki találkozójának szöglet számai: 10; 13; 12; 9; 10
🔮 A mérkőzés egyértelmű esélyese a listavezető Shandong Taishan csapata. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az utolsó 2 egymás elleni mérkőzésükön is 2-2-es döntetlennel zártak a rendes játékidőt tekintve, ezért sima, vagy előre lefutott mérkőzésnek nem szabad tekinteni a mai összecsapást. Bízunk abban, hogy mindkét csapat megrúgja az eddigi szöglet átlagokat, és lesz a mérkőzésen minimum 9 sarokrúgás.
Esemény eredménye: 6 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: HEARTS – RANGERS
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Skócia – Premiership – 18. forduló – Kezdés: 13:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett✅
ODDS: 1.44

Esemény elemzése:

A skót első osztály 18. fordulójában a listavezető Rangers látogat a 3. helyen álló Hearts csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 A skót Premiership mérkőzésein, átlagosan 10.9 szöglet szokott születni.
🟢 A Hearts 6.13, még a Rangers 8.38 sarokrúgást szokott rúgni átlagosan mérkőzésenként, ez a két csapat viszonyában 14.51 szögletet predesztinál a mai találkozóra.
🟢 A Hearts átlagosan 6.13, még ellenfelei 4.63 szögletet szoktak elvégezni ellenük, mérkőzésenként. Ez átlagosan 10.76 sarokrúgást jelent.
🟢 A Rangers átlagosan 8.38, még ellenfelei 4.13 szögletet szoktak elvégezni ellenük, mérkőzésenként. Ez átlagosan 12.51 sarokrúgást jelent.
🟢 A Rangers idei találkozóinak mindegyikén született, minimum 10 sarokrúgás.
🟢 A Hearts eddig minden mérkőzésén rúgott, minimum 3 sarokrúgást, még a Rangers eddig minden találkozóján elért, minimum 5 szögletet.
🟢 Az elmúlt két évben háromszor találkoztak egymás ellen, mindhárom találkozón született, minimum 10 szöglet. Legutóbb 10, azt megelőzően 11, előtte 10 sarokrúgás.
🔮 A tavaly még másodosztályban szereplő hazaiak kiválóan teljesítenek a Premiershipben, hiszen ott vannak a 3. helyen. Otthon parádés formában vannak, hiszen 12 mérkőzés óta veretlenek hazai pályán, 9 győzelem és 3 döntetlen a mérleg, biztos, hogy nem fogják könnyen adni magukat a tavalyi bajnok és az idei bajnokságban is listavezető Rangers ellen. Sok helyzetet várunk a mai találkozótól, minimum 10 sarokrúgással.

Esemény eredménye: 14 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: RADOMIAK RADOM – LECH POZNAŃ
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Lengyelország – Ekstraklasa – 18. forduló – Kezdés: 15:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett
ODDS: 1.53
Esemény elemzése:

A lengyel első osztály 18. fordulójában a listavezető Lech Poznan látogat az 5. helyen álló Radomiak Radom csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az Ekstraklasa mérkőzésein, átlagosan 10.38 szöglet szokott születni.
🟢 A Radomiak Radom 8, még a Lech Poznan 7.75 sarokrúgást szokott rúgni átlagosan mérkőzésenként, ez a két csapat viszonyában 15.75 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely jelentősen több, mint a liga átlag (10.38).
🟢 A Radomiak Radom átlagosan 8, még ellenfelei 4.14 szögletet szoktak elvégezni mérkőzésenként. Ez átlagosan 12.14 sarokrúgást jelent.
🟢 A Lech Poznan átlagosan 7.75, még ellenfelei 3.63 szögletet szoktak elvégezni mérkőzésenként. Ez átlagosan 11.38 sarokrúgást jelent.
🟢 A Radomiak Radom idei mérkőzéseinek 86%-ban, még a Lech Poznan idei találkozóinak 88%-ban született, minimum 10 sarokrúgás.
🟢 A Radomiak Radom eddig minden mérkőzésén, még a Lech Poznan idei mérkőzéseinek 88%-ban rúgott, minimum 5 szögletet.
🟢 A két csapat a bajnokságban legutóbb, még az első fordulóban találkozott egymással (2021.07.23-án), a 0-0-ás döntetlennel zárult mérkőzés 14 szögletet hozott (9 Lech Poznan és 5 Radomiak Radom sarokrúgás született).
🟢 A Radomiak Radom utolsó 5 hazai mérkőzésének szöglet számai: 15; 7; 14; 13; 10
🟢 A Lech Poznan utolsó 5 idegenbeli mérkőzésének szöglet számai: 11; 6; 12; 11; 11
🔮 A mérkőzés egyértelmű esélyesei a listavezető vendégek, akik az utolsó 12 mérkőzésükből 10 győzelmet arattak két döntetlen mellett. Kiváló formában van viszont a Radomiak Radom is, hiszen az utolsó 5 mérkőzésének mindegyikét megnyerte, ráadásul az utolsó 3 találkozón még gólt sem kapott. Parázs összecsapásra számítunk, sok helyzettel, amelyek magával hozhatják a sarokrúgásokat.
Esemény eredménye: 6 szöglet – VESZTES❌ (Hihetetlen balszerencse, hogy a Radomiak Radom aki eddig átlagosan közel 8 szögletet rúgott mérkőzésenként, egyetlen egy sarokrúgást sem rúgott…)
ESEMÉNY NEVE: ODISHA FC – NORTHEAST UNITED
Esemény információk: LABDARÚGÁS; India – ISL – Kezdés: 15:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett
ODDS: 1.53
Esemény elemzése:

Az indiai szuperligában az 5. helyen álló Odisha FC fogadja a 8. helyezett Northeast United csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 gól tippünket:
🟢 Az indiai szuperliga mérkőzésein, átlagosan 3.61 találat szokott születni.
🟢 Az Odisha FC 5.67-es, még a Northeast United 3.00-ás gólátlaggal rendelkezik az idei bajnokságban.
🟢 Az Odisha FC otthon, átlagosan 2.2 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 Az Odisha FC otthon, átlagosan 3.1 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Northeast United idegenben, átlagosan 1.7 gólt szokott szerezni találkozónként.
🟢 A Northeast United idegenben, átlagosan 1.5 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 Az Odisha FC mérkőzéseinek 90%-a, még a Northeast United meccseinek 70%-a hozott, minimum 3 találatot.
🟢 Az Odisha FC gólszerzésére nagy esély mutatkozik ma, hiszen mérkőzéseinek 90%-ban rúgott gólt/gólokat, még a Northeast United meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 gólt.
🟢 A Northeast United gólszerzésére még nagyobb esély mutatkozik ma, hiszen mérkőzéseinek 90%-ban rúgott gólt/gólokat, még az Odisha FC eddig minden találkozóján kapott, minimum 1 találatot.
🟢 Az Odisha FC utolsó 3 mérkőzésének eredményei: 2-1; 6-4; 3-1
🟢 A Northeast United utolsó 4 mérkőzésének eredményei: 2-1; 1-2; 0-0; 4-2
🟢 Az elmúlt 2 évben négyszer találkoztak egymás ellen a csapatok, mind a négy találkozó hozott, minimum 3 gólt: 3-1; 2-2; 2-1; 2-1
🔮 Mindkét csapattól várjuk a gólt, és azt predesztináljuk, hogy nem fognak a csapatok megállni 1-1-nél.
Esemény eredménye: 1-0 – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: NAPOLI – LEICESTER
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – Európa Liga – Csoportkör – 6. forduló – Kezdés: 18:45
Fogadás: Szögletszám 8.5 – Több, mint 8.5 (Az opciót a TippmixPRO kínálatából választottuk ki)
ODDS: 1.49
Esemény elemzése:

Az Európa Liga C csoportjának utolsó, 6. fordulójában a csoportvezető Leicester látogat a 3. helyen álló Napoli csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az Európa Ligában mérkőzésenként, átlagosan 9.57 szöglet szokott születni.
🟢 Az idei Európa Liga szezonban a Napoli, az eddigi 5 csoport mérkőzése során mindig rúgott, minimum 6 szögletet (7; 7; 18; 6; 8). Átlagosan 9.2 sarokrúgást ért el mérkőzésenként.
🟢 Az idei Európa Liga szezonban a Leicester, az eddigi 5 csoport mérkőzése során a következő szöglet számokat rúgta: 8; 9; 6; 8; 2, vagyis átlagosan 6.6 sarokrúgást ért el mérkőzésenként.
🟢 Az előbbiekben említett adatok 15.8 szögletet predesztinálnak a mai találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (9.57).
🟢 A Napoli eddigi 5 csoport mérkőzéséből 4 találkozón megvolt, a minimum 9 szöglet. A következő szöglet számok születtek: 10; 7; 20; 15; 10
🟢 A Leicester eddigi 5 csoport mérkőzéséből mind az 5 találkozón megvolt, a minimum 9 szöglet. A következő szöglet számok születtek: 15; 11; 11; 12; 10
🟢 A két csapat most találkozott először egymással, az első fordulóban szeptember 16-án, a mérkőzésen 10 szöglet született.
🔮 Teljesen nyílt küzdelem lesz ma este a C csoportban, hiszen matematikailag még mindegyik együttesnek van esélye a továbbjutásra. Ebből kifolyólag mind a Napoli, mind pedig a Leicester csak abban az esetben érezheti magát biztonságban, ha megnyeri a mai találkozót. Bízunk benne, hogy mindkét oldal mindent befog vetni a győzelemért és a sok helyzet meghozza a szögletek születését.
Esemény eredménye: Pontosan 8 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: ZENIT ST PETERSBURG U19 – CHELSEA U19
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – UEFA Ifjúsági Liga – Csoportkör – 6. forduló – Kezdés: 10:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az UEFA Ifjúsági Ligájában a H csoport utolsó fordulójában a 3. helyezett Zenit St Petersburg U19-es csapata fogadja a 2. helyen álló Chelsea U19-es csapatát.
A Juventus U19-es csapata már megnyerte a csoportot, hiszen 4 pontos előnnyel vág neki az utolsó fordulónak, így nyolcaddöntős helye már garantált. A csoport 2. helyezése ér még továbbjutást, aki másodikként végez, az az 1/16 döntőben folytathatja tovább. Jelenleg a Chelsea U19 áll 9 ponttal a második helyen, még a Zenit U19 6 ponttal harmadik.
A mai találkozón a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 Az UEFA Ifjúsági Ligájában átlagosan, mérkőzésenként 3.41 gól szokott születni.
🟢 A Zenit St Petersburg U19 mérkőzésein, átlagosan 4.20 találat szokott születni.
🟢 A Chelsea U19 találkozóin, átlagosan 4.60 gól szokott születni.
🟢 A két csapat eddig 2 alkalommal találkozott egymással (legutóbb szeptember 14-én), mindkét mérkőzés 4 gólt hozott (3-1; 3-1).
🟢 A Zenit St Petersburg U19 otthon, átlagosan 2.4 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Zenit St Petersburg U19 otthon, átlagosan 2 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Chelsea U19 idegenben, átlagosan 1.8 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Chelsea U19 idegenben, átlagosan 1.5 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Zenit St Petersburg U19 mérkőzéseinek 80%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Chelsea U19 meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 gólt. Ebből kifolyólag a hazaiak gólszerzésére kiváló esély mutatkozik a mai találkozón.
🟢 A Chelsea U19 mérkőzéseinek 90%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Zenit St Petersburg U19 minden meccsén kapott, minimum 1 találatot. Ebből kifolyólag a londoniak gólszerzésére óriási esély mutatkozik a mai találkozón.
🟢 A Zenit St Petersburg U19 a csoportkörben, otthon 2 találkozót játszott eddig, amelyeken összesen 3 gólt rúgtak és 4-et kaptak. Ez 3,5 gólt jelent átlagosan.
🟢 A Chelsea U19 a csoportkörben, idegenben szintén 2 találkozót játszott eddig, amelyeken összesen 6 gólt rúgtak és 3-at kaptak. Ez 4,5 gólt jelent átlagosan.
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján ismét egy gólgazdag találkozóra számítunk, mindkét csapattól várjuk a gólt és bízunk benne, hogy nem fognak 1-1-nél megállni a csapatok. Támogatjuk a 2.5 feletti gólszámot.
Esemény eredménye: 1-1 – VESZTES❌ (A mérkőzésen 47 kapura lövési kísérlet volt összesen, ebből 19 kaput eltaláló lövés, borzalmas volt a csapatok helyzetkihasználása….)
ESEMÉNY NEVE: RB LEIPZIG – MANCHESTER CITY
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – Bajnokok Ligája – Csoportkör – 6. forduló – Kezdés: 18:45
Fogadás: Mindkét csapat szerez gólt – Igen✅
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

A Bajnokok Ligájának A csoportjában a listavezető, és már biztos továbbjutó Manchester City látogat a 3. helyen álló, Európa Liga helyezését megtartani igyekvő RB Leipzig csapatához. Erre a mérkőzésre a mindkét csapat szerez gólt opciót választottuk, lássuk, mi indokolja tippünket:
🟢 A Bajnokok Ligája csoportkörében résztvevő csapatokat a gólátlagok alapján listázva az RB Leipzig vezetné a tabellát (5.20 gól/meccs), még a Manchester City ezen a tabellán második helyezett lenne (5 gól/meccs).
🟢 Az RB Leipzig otthon, átlagosan 1.9 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 Az RB Leipzig otthon, átlagosan 1.5 találatot kap meccsenként.
🟢 A Manchester City idegenben, átlagosan 2.2 gólt szerez találkozónként.
🟢 A Manchester City idegenben, átlagosan 0.8 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 Az RB Leipzig mérkőzéseinek 90%-ban szerzett, minimum 1 gólt, még a Manchester City meccseinek 70%-ban kapott gólt/gólokat.
🟢 A Manchester City mérkőzéseinek 80%-ban szerzett, minimum 1 gólt, még az RB Leipzig meccseinek 80%-ban kapott gólt/gólokat.
🟢 A két csapat idén szeptemberben találkozott először egymással, a találkozó 6-3-as manchesteri sikerrel zárult.
🟢 Az RB Leipzig eddigi 5 csoportkör mérkőzésének mindegyikén rúgott gólt/gólokat (Manchester Citynek 3-at, Club Brugge-nek 1-et illetve 5-öt, PSG-nek 2-őt 2-őt).
🟢 A Manchester City eddigi 5 csoport mérkőzéséből 4 találkozón rúgott gólt/gólokat (RB Leipzignek 6-ot, Club Brugge-nek 5-öt illetve 4-et, PSG-nek a ,,visszavágón” 2-őt, az első mérkőzésen nem találtak be).
🟢 A Manchester City két, idegenbeli csoportkörös mérkőzésén 5 gólt rúgott és 3 találatot kapott.
🟢 Az RB Leipzig két, hazai csoportkörös mérkőzésén 3 gólt rúgott és 4 találatot kapott.
🔮 A Manchester City a PSG elleni legutóbbi győzelmével bebiztosította csoport elsőségét, még az RB Leipzig ,,csak” a jobb gólkülönbségének köszönhetően áll a 3., Európa Liga 1/16 döntőt érő helyen. Mindkét csapattól várjuk a gólt a mai találkozón.
Esemény eredménye: 2-1 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: BOREHAM WOOD – ST ALBANS
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – FA kupa – 1/64 döntő – Kezdés: 20:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az FA kupa második fordulójában (1/64 döntő) az ötödosztályú (National League) Boreham Wood fogadja a hatodosztályú (National League – Dél) St Albans csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az FA kupa találkozóin, átlagosan 10.32 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Boreham Wood 6.80, még a St Albans 6.38 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 13.18 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely több, mint a liga átlag (10.32).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Boreham Wood 6.80, még ellenfelei 4.90 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 11.70 sarokrúgást jelent átlagosan.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a St Albans 6.38, még ellenfelei 4.25 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 10.63 sarokrúgást jelent átlagosan.
🟢 A Boreham Wood mérkőzéseinek 90%-a, még a St Albans meccseinek 75%-a végződött, minimum 9 szöglettel idén.
🟢 A csapatok legutóbb 2017-ben találkoztak egymással, akkor 3-1-re nyert a Boreham Wood, a mérkőzésen 10 szöglet született.
🟢 Az FA kupa első fordulójában a Boreham Wood a szintén ötödosztályú Eastleigh-t verte meg 2-0-ra, a mérkőzésen 14 szöglet született, amelyből 8-at a Boreham Wood végzett el.
🟢 Az FA kupa első fordulójában a St Albans a negyedosztály! (League Two) listavezetőjét, a Forest Green Roverst verte meg óriási meglepetésre 3-2-re, a mérkőzésen 14 szöglet született, ebből 4-et a St Albans szerzett.
🔮 A ma esti találkozó fő esélyese a Boreham Wood, az osztálykülönbség és a minőségibb keret miatt, azonban az első forduló megmutatta, hogy nem szabad félvállról venni a St Albans csapatát sem, hiszen a 2 osztállyal is jobb Forest Greent ejtette ki 3 gólt is szerezve. Igaz, nem szabad egy mérkőzésből messzemenő következtetést levonni, de ez azért nagy lökést adhat ma a vendégeknek egy ismételt kiváló játékhoz. Hazai dominanciát sok helyzettel, sok sarokrúgással várunk ma este, viszont az előbbiekben említett statisztikai adatok és első forduló eredményei alapján bízunk a St Albansban is annyira, hogy szép akciókat vezessenek, amelyek szintén magukkal hozhatják náluk is a szögletek születését. Bízunk a minimum 9 sarokrúgásban.
Esemény eredménye: Pontosan 8 szöglet – VESZTES❌ (Balszerencse… A 60. perc környékén megszületett a 8. szöglet, az utolsó 30 percben egy sem született…)
ESEMÉNY NEVE: COLCHESTER – WIGAN
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – FA kupa – 1/64 döntő – Kezdés: 13:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az FA kupa második fordulójában (1/64 döntő) a negyedosztályú (League Two) Colchester fogadja a harmadosztályú (League One) Wigan csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az FA kupa találkozóin, átlagosan 10.33 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Colchester 5.20, még a Wigan 7.70 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 12.90 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely több, mint a liga átlag (10.33).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Colchester 5.20, még ellenfelei 5.70 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 10.90 sarokrúgást jelent átlagosan.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Wigan 7.70, még ellenfelei 4.70 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 12.40 sarokrúgást jelent átlagosan.
🟢 A Colchester mérkőzéseinek 70%-a, még a Wigan meccseinek 80%-a végződött, minimum 9 szöglettel idén.
🟢 A közelmúltban a csapatok eddig kétszer találkoztak egymással, 11 és 12 szöglet született ezeken a mérkőzéseken.
🟢 Az FA kupa első fordulójában a Colchester a Sudbury-t verte meg 4-0-ra, a mérkőzésen 10 szöglet született, amelyből 9-et a Colchester végzett el.
🟢 Az FA kupa első fordulójában a Wigan az ötödosztályban (National League) szereplő Solihull Moors ellen találkozott, az első mérkőzés 0-0-ás döntetlenre végződött, ezen a találkozón 18 szöglet született (9-et a Wigan ért el), még a második meccs 2-1-es Wigan győzelmet hozott, a mérkőzésen 17 szöglet született (8-at a Wigan ért el).
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok, és az első forduló mérkőzései alapján várunk a mai mérkőzéstől miminum 9 sarokrúgást.
Esemény eredménye: 18 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: CAMBRIDGE UNITED – EXETER
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – FA kupa – 1/64 döntő – Kezdés: 16:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az FA kupa második fordulójában (1/64 döntő) a harmadosztályú (League One) Cambridge United fogadja a negyedosztályú (League Two) Exeter csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az FA kupa találkozóin, átlagosan 10.38 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Cambridge United 6.40, még az Exeter 5 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 11.4 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely több, mint a liga átlag (10.38).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Cambridge United 6.40, még ellenfelei 5.20 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 11.60 sarokrúgást jelent átlagosan.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az Exeter 5, még ellenfelei 4.30 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 9.30 sarokrúgást jelent átlagosan.
🟢 A Cambridge United idei mérkőzéseinek 90%-a végződött, minimum 9 sarokrúgással.
🟢 Az Exeter idei mérkőzéseinek 70%-a végződött, minimum 9 szöglettel.
🟢 A Cambridge United ellen eddig mindig elvégeztek minimum 3 szögletet, még az Exeter eddig minden mérkőzésén rúgott, minimum 3 sarokrúgást.
🟢 Az FA kupa első fordulójában a Cambridge United szintén egy negyedosztályú csapat ellen, a Northamptonnal játszott 2 mérkőzést is (az első találkozásuk döntetlen lett), mindkét mérkőzés sok szögletet hozott. Az első mérkőzés 14-et (ebből 10 szögletet a Cambridge United rúgott), még a második 18-at (ebből 13 szögletet rúgott a Cambridge United).
🟢 Az FA kupa első fordulójában az Exeter a Bradforddal mérkőzött kétszer is, hiszen az első találkozásuk döntetlennel zárult. Mindkét mérkőzés sok szögletet hozott, az első találkozón 15 sarokrúgás született (ebből 7-et az Exeter rúgott), még a második találkozásuk 13 szögletet hozott (ebből 5-öt az Exeter ért el).
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok, és az első forduló mérkőzései alapján várunk a mai mérkőzéstől miminum 9 sarokrúgást.
Esemény eredménye: 10 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: ROTHERHAM – STOCKPORT
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – FA kupa – 1/64 döntő – Kezdés: 20:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett✅
ODDS: 1.57
Esemény elemzése:

Az FA kupa második fordulójában (1/64 döntő) a harmadosztályú (League One) Rotherham fogadja az ötödosztályú (National League) Stockport csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az FA kupa találkozóin, átlagosan 10.38 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Rotherham 6.90, még a Stockport 7.30 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 14.2 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (10.38).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Rotherham 6.90, még ellenfelei 3.20 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 10.1 sarokrúgást jelent átlagosan.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Stockport 7.30, még ellenfelei 4.30 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 11.6 sarokrúgást jelent átlagosan.
🟢 A Rotherham idén minden mérkőzésén rúgott, minimum 5 szögletet.
🟢 A Stockport idén, találkozóinak 80%-ban elért, minimum 5 sarokrúgást.
🟢 Az első fordulóban, november 6-án a Rotherham szintén egy ötödosztályú csapat, a Bromley ellen mérkőzött, a találkozón 10 szöglet született.
🟢 Az első fordulóban a Stockport két mérkőzést játszott a szintén harmadosztályú Bolton ellen, hiszen az első találkozójuk 2-2-es döntetlennel zárult, amely mérkőzés 11, majd az újrajátszás 14 szögletet hozott.
🔮 A mérkőzés esélyese egyértelműen a Rotherham, hiszen két osztállyal magasabban játszik mint mai ellenfele, ezért hazai dominanciát várunk a mérkőzéstől sok kidolgozott helyzettel, amely magával hozhatja a hazai sarokrúgások születését. A másik oldalon viszont ott van a Stockport, aki az első forduló 2 mérkőzése alapján bebizonyította, hogy szívós kis csapat és kész mindent megtenni a győzelemért. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy a szintén harmadosztályú Bolton otthonában 2-2-őt játszottak, így hazai pályán került újrajátszásra a mérkőzés, amelynek elején (már a 6. percben) a Bolton 2-0-ával elhúzott, azonban feltudtak állni belőle és egy kiélezett mérkőzésen 3-3-as rendes játékidőt követően a hosszabbításban 2 gólt szerezve 5-3-al búcsúztatták a jóval esélyesebbnek tartott, egykoron Premier League-t is megjárt Bolton csapatát. Biztos, hogy ma is meg fognak tenni mindent a győzelemért, komolyan veszik a sorozatot, így tőlük is várunk helyzeteket, ebből kifolyólag sarokrúgásokat. Bízunk, a minimum 10 szögletben.
Esemény eredménye: 13 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: TSV MEERBUSCH – VFB HILDEN
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Németország – Oberliga Niederrhein – 15. forduló – Kezdés: 19:30
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A német Oberliga Niederrhein 15. fordulójában, amely az ötödosztálynak felel meg, a 8. helyezett TSV Meerbusch fogadja a 2. helyen álló VfB Hilden csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 Az Oberliga Niederrhein mérkőzésein, átlagosan 3.55 gól szokott születni.
🟢 A TSV Meerbusch találkozóin, átlagosan 4 találat szokott születni.
🟢 A VfB Hilden meccsein, átlagosan 3.54 gól szokott születni.
🟢 A TSV Meerbusch otthon, átlagosan 2.08 gólt szokott rúgni mérkőzésenként.
🟢 A TSV Meerbusch otthon, átlagosan 1.92 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A VfB Hilden idegenben, átlagosan 2.69 gólt szokott rúgni mérkőzésenként.
🟢 A VfB Hilden idegenben, átlagosan 0.85 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A két csapat idei találkozóinak egyaránt 77%-a végződött, minimum 3 góllal.
🟢 A TSV Meerbusch idei találkozóinak 92%-ban rúgott gólt/gólokat, még a VfB Hilden idei mérkőzéseinek 54%-ban kapott, minimum 1 találatot. A hazaiak gólszerzésére így jó esélyeink vannak.
🟢 A VfB Hilden idei találkozóinak mindegyikén rúgott gólt/gólokat, még a TSV Meerbusch idei mérkőzéseinek 85%-ban kapott, minimum 1 találatot. A vendégek gólszerzésére így kiváló esélyeink vannak.
🟢 A két csapat eddig 11 alkalommal találkozott egymással, ebből 10 mérkőzésen megvolt a 2.5 feletti gólszám (4-2; 3-3; 4-1; 1-2; 6-0; 1-2; 2-0; 0-3; 3-2; 3-1; 3-2), mindössze egy alkalommal, még 2015-ben játszottak 2-0-át a felek.
🔮 Tekintve, hogy a két csapat idei mérkőzéseinek szinte mindegyikén betalált, illetve az utolsó 4 egymás elleni találkozásuk során is megvolt a gólváltás, ezért mindkét csapattól várjuk a mai találkozón is a gólt, illetve arra számítunk, hogy nem fognak 1-1-nél megállni. Bízunk a 2.5 feletti gól számban.
Esemény eredménye: 0-5 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: HIBERNIAN – RANGERS
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Skócia – Premiership – 16. forduló – Kezdés: 20:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A skót bajnokság 16. fordulójában a 6. helyezett Hibernian fogadja a tavalyi bajnok, jelenleg is listavezető Rangers csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 A skót Premiership mérkőzésein, átlagosan 10.84 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Hibernian 6.83, még a Rangers 8.71 szögletet szokott rúgni. Ez a két csapat viszonyában 15.54 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (10.84).
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Hibernian 6.83, még ellenfelei 6 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 12.83 sarokrúgást jelent átlagban.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Rangers 8.71, még ellenfelei 3.86 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 12.57 sarokrúgást jelent átlagban.
🟢 A Hibernian mérkőzéseinek 83%-ban, még a Rangers minden idei találkozóján született, minimum 9 szöglet.
🟢 A Hibernian eddig minden mérkőzésén rúgott, minimum 3 szögletet.
🟢 A Rangers eddig minden mérkőzésén elért, minimum 5 sarokrúgást.
🟢 A Hibernian ellen eddig mindig rúgtak ellenfelei, minimum 4 sarokrúgást.
🟢 A két csapat utolsó 7 találkozójából 6 mérkőzésen megvolt, a minimum 9 szöglet: 10; 13; 9; 6; 13; 11; 21;
🟢 A Hibernian utolsó 5 hazai találkozójának szöglet számai: 12; 14; 14; 14; 8
🟢 A Rangers utolsó 5 idegenbeli találkozójának szöglet számai: 10; 16; 14; 11; 7 (Sparta Praha elleni Európa-Liga mérkőzés)
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján várunk a ma esti mérkőzéstől, minimum 9 sarokrúgást.
Esemény eredménye: 12 szöglet – NYERTES✅

HIGH TICKET CSOPORT

2021 Novemberi elemzéseink

ESEMÉNY NEVE: EXETER – BRADFORD
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – FA Kupa – 1/128 döntő – Kezdés: 20:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.44
Esemény elemzése:

Az FA kupa első fordulójában (1/128 döntő) a negyedosztályban 3. helyen álló Exeter fogadja a szintén negyedik divízióban, 12. helyezett Bradford csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 mérkőzés szöglet tippünket:
🟢 Az FA kupa mérkőzésein, átlagosan 10.37 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az Exeter 5, még a Bradford 4.90 szögletet szokott rúgni. Ez a két csapat viszonyában 9.90 szögletet predesztinál a mai találkozót illetően.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként az Exeter 5, még ellenfelei 4.30 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 9.30 sarokrúgást jelent átlagban.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Bradford 4.90, még ellenfelei 5.90 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 10.8 sarokrúgást jelent átlagban.
🟢 Mindkét csapat eddig minden találkozóján elért, minimum 3 sarokrúgást.
🟢 A két csapat utolsó 5 találkozójából 4 mérkőzésen született, minimum 9 sarokrúgás (15; 10; 7; 16; 9)
🔮 A mérkőzés esélyese a hazai csapat, az első mérkőzésükön, november 6-án 1-1-es döntetlennel zártak, ezért kerül a mérkőzés ma este újrajátszásra. Az első találkozó labdabirtoklás szempontjából kiegyenlített volt (51%-ban a Bradford, 49%-ban az Exeter birtokolta a játékszert), mindkét csapat több, mint 10 alkalommal próbálkozott lövéssel, igaz, a Bradford közel 20-szor (Bradford 19 kísérlet; Exeter 12 kísérlet). Szögletek tekintetében 15 sarokrúgás született, e tekintetben is közel azonosak voltak a csapatok (Bradford 8 szögletet, még az Exeter 7 sarokrúgást ért el). Hasonló támadó játékot várunk ma este is mindkét féltől, sok kísérletet a gólszerzésre, amely magával hozhatja a szögletek születését. Bízunk, a minimum 9 sarokrúgásban.
Esemény eredménye: 13 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: GENK TARTALÉK – ZULTE WAREGEM TARTALÉK
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Belgium – PRO League U21 – 10. forduló – Kezdés: 19:30
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett✅
ODDS: 1.44
Esemény elemzése:

A belga PRO League U21 10. fordulójában a listavezető Genk tartalék csapata fogadja a 8. helyezett Zulte Waregem tartalék csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok kerültek fókuszba, lássuk, mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A PRO League U21 mérkőzésein, átlagosan 3.61 találat szokott születni.
🟢 A Genk tartalék csapatának találkozóin, átlagosan 4.14 gól szokott születni (e tekintetben a Genk tartalék csapata második a tabellán).
🟢 A Zulte Waregem tartalék csapatának meccsein, átlagosan 4.67 gól szokott születni (e tekintetben a Zulte Waregem tartalék csapata listavezető a tabellán).
🟢 A Genk tartalék csapata otthon, átlagosan 4.25 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Genk tartalék csapata otthon, átlagosan 0.5 találatot szokott kapni találkozónként.
🟢 A Zulte Waregem tartalék csapata idegenben, átlagosan 1.8 gólt szokott rúgni meccsenként.
🟢 A Zulte Waregem tartalék csapata idegenben, átlagosan 2.6 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Genk tartalék csapata otthon, eddig minden mérkőzésén rúgott, minimum 3 gólt, mérkőzéseinek 75%-ban 4-et rúgott.
🟢 Mindkét csapat eddigi bajnoki mérkőzéseinek mindegyikén született, minimum 3 gól.
🟢 A Genk tartalék csapata otthon, eddig minden mérkőzésén szerzett gólt/gólokat, még a Zulte Waregem tartalék csapata idegenben, meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 gólt. Ezért a hazaiak gólszerzésére óriási esély mutatkozik ma este.
🟢 A Zulte Waregem tartalék csapata idegenben, eddig minden mérkőzésén szerzett gólt/gólokat, még a Genk tartalék csapata otthon, meccseinek 50%-ban kapott, minimum 1 gólt. Ezért a vendégek gólszerzésére is kiváló esély mutatkozik a mai találkozót illetően.
🟢 A Genk tartalék csapatának utolsó 5 mérkőzésén 18 gólt rúgott 3 kapott gól mellett, ez átlagosan 4.2 találatot jelent mérkőzésenként.
🟢 A Zulte Waregem tartalék csapatának utolsó 5 mérkőzésén 12 gólt rúgott 17 kapott gól mellett, ez átlagosan 5.8 találatot jelent mérkőzésenként.
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján mindkét csapattól várjuk ma este a találatot, a hazaiaktól viszont többet is. Bízunk, a minimum 3 gólban.
Esemény eredménye: 4-2 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: LEGIA WARSAW – JAGIELLONIA BIALYSTOK
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Lengyelország – Ekstraklasa – 16. forduló – Kezdés: 17:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett✅
ODDS: 1.53
Esemény elemzése:

A lengyel első osztály 16. fordulójában a 17., kieső helyezett Legia Warsaw fogadja a 9. helyen álló Jagiellonia Bialystok csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek kerültek fókuszba, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az Ekstraklasa mérkőzésein átlagosan, 10.47 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan meccsenként a Legia Warsaw 6.50, még a Jagiellonia Bialystok 5.83 szögletet szokott elvégezni, ez a két csapat viszonyában a mai találkozóra 12.33 szögletet predesztinál.
🟢 A Legia Warsaw átlagosan, mérkőzésenként 6.50, még ellenfelei 3.50 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagban 10 sarokrúgást jelent.
🟢 A Jagiellonia Bialystok átlagosan, mérkőzésenként 5.83, még ellenfelei 6 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagban 11.83 sarokrúgást jelent.
🟢 Mindkét csapat eddigi mérkőzéseinek 83%-ban született, minimum 10 sarokrúgás.
🟢 Mindkét csapat eddigi mérkőzéseinek 83%-ban rúgott, minimum 4 szögletet.
🟢 A két csapat egymás elleni utolsó 3 tétmérkőzésén a következő szöglet számok születtek: 8; 16; 14
🟢 A Legia Warsaw utolsó 5 hazai, bajnoki találkozóján a következő sarokrúgás számok születtek: 11; 10; 11; 11; 11
🟢 A Jagiellonia Bialystok utolsó 5 idegenbeli, bajnoki találkozóján a következő sarokrúgás számok születtek: 11; 17; 10; 11; 8
🟢 A két csapat egymás elleni utolsó 3 tétmérkőzésén a következő szöglet számok születtek: 8; 16; 14
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján a mai mérkőzéstől várjuk a minimum 10 sarokrúgást.
Esemény eredménye: 15 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: GIANNINA – AEK ATHENS
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Görögország – Szuperliga – 11. forduló – Kezdés: 18:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.61
Esemény elemzése:

A görög Szuperliga 11. fordulójában a 4. helyezett Giannina fogadja a 2. helyen álló AEK Athens csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek kerültek fókuszba, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 A görög Szuperliga mérkőzésein átlagosan, 9.07 szöglet szokott születni.
🟢 Átlagosan meccsenként a Giannina 6.20, még az AEK Athens 7 szögletet szokott elvégezni, ez a két csapat viszonyában a mai találkozóra 13.20 szögletet predesztinál.
🟢 A Giannina idei minden bajnoki találkozóján született, minimum 9 szöglet.
🟢 Az AEK Athens idei összes bajnoki mérkőzésén szintén megvolt, a minimum 9 sarokrúgás.
🟢 A Giannina mérkőzésenként, átlagosan 6.20, még ellenfelei 5.60 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11.8 szögletet jelent.
🟢 Az AEK Athens mérkőzésenként, átlagosan 7, még ellenfelei 5.20 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12.2 szögletet jelent.
🟢 A Giannina eddig minden találkozóján rúgott, minimum 5 szögletet, és ellenfelei is minden meccsükön elvégeztek, minimum 4 sarokrúgást ellenük.
🟢 Az AEK Athens eddig minden találkozóján rúgott, minimum 4 szögletet.
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján várunk a mérkőzéstől minimum 9 szögletet.
Esemény eredménye: 13 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: HAMBURGER SV III – TSV BUCHHOLZ 08
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Németország – Oberliga Hamburg – 14. forduló – Kezdés: 20:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az Oberliga Hamburg (amely a német ötödosztálynak felel meg) 14. fordulójában a 6. helyezett Hamburger SV III fogadja az 5. helyen álló TSV Buchholz 08 csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok kerültek fókuszba, lássuk, mi indokolja minimum 3 gól tippünket:
🟢 Az Oberliga Hamburg mérkőzésein, átlagosan 4.04 találat szokott születni.
🟢 A Hamburger SV III mérkőzésein, átlagosan 5.09 találat szokott születni.
🟢 A Hamburger SV III otthon, átlagosan 3 gólt szokott rúgni.
🟢 A Hamburger SV III otthon, átlagosan 1.6 találatot szokott kapni.
🟢 A TSV Buchholz 08 meccsein, átlagosan 4.20 gól szokott születni.
🟢 A TSV Buchholz 08 idegenben, átlagosan 2 gólt szokott rúgni.
🟢 A TSV Buchholz 08 idegenben, átlagosan 2 találatot szokott kapni.
🟢 A Hamburger SV III mérkőzéseinek 80%-a, még a TSV Buchholz 08 meccseinek 83%-a végződött, minimum 3 találattal.
🟢 A Hamburger SV III otthon, eddig minden találkozóján rúgott gólt/gólokat, még a TSV Buchholz 08 idegenbeli mérkőzéseinek 83%-ban kapott, minimum 1 gólt. Ebből kifolyólag a Hamburger SV III gólszerzésére óriási esély mutatkozik.
🟢 A TSV Buchholz 08 idegenben, eddig minden mérkőzésén rúgott gólt/gólokat, még a Hamburger SV III otthoni találkozóinak 60%-ban kapott, minimum 1 gólt. Ebből kifolyólag a TSV Buchholz 08 gólszerzésére is kiváló esélyünk van.
🟢 A két csapat eddig 4 alkalommal találkozott egymással, ebből 3 találkozó 2.5 feletti gólszámmal zárult (3-3; 1-2; 0-0; 2-1). Legutoljára 2021.09.19-én találkoztak egymással, gólgazdag találkozó volt, 6 gól született (3-3).
🟢 A Hamburger SV III utolsó 5 hazai találkozójából 4 mérkőzésen megvolt, a 2.5 feletti gólszám: 4-0; 3-6; 1-1; 4-1; 3-0
🟢 A TSV Buchholz 08 utolsó 5 idegenbeli mérkőzéséből 4 mérkőzésen megvolt, a 2.5 feletti gólszám: 4-2; 3-3; 1-2; 0-2; 1-2
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján gyakorlatilag mindkét csapattól várjuk a gólt a mai találkozót illetően, és nem gondoljuk, hogy a csapatok megfognak állni 1-1-nél. Minimum 3 találatot várunk a mai mérkőzéstől.
Esemény eredménye: 5-5 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: BAYER LEVERKUSEN – CELTIC
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – Európa Liga – Csoportkör – 5. forduló – Kezdés: 18:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

Az Európa Liga G csoportjának 5. fordulójában a listavezető Bayer Leverkusen fogadja a 3. helyezett Celtic csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek kerültek fókuszba, lássuk, mi indokolja minimum 9 szöglet tippünket:
🟢 Az Európa Ligában mérkőzésenként, átlagosan 9.69 sarokrúgás szokott születni.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Bayer Leverkusen 5.70, még a Celtic 7.90 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 13.6 sarokrúgást predesztinál a mai találkozóra, amely jelentősen több, mint a liga átlag (9.69).
🟢 Mindkét csapat eddigi mérkőzéseinek 90%-a hozott, minimum 9 sarokrúgást.
🟢 A Bayer Leverkusen átlagosan, mérkőzésenként 5.70, még ellenfelei 5 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 10.70 szögletet jelent.
🟢 A Celtic átlagosan, találkozónként 7.90, még ellenfelei 3.50 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11.4 sarokrúgást jelent.
🟢 A Bayer Leverkusen eddigi mérkőzéseinek 90%-ban rúgott, minimum 4 szögletet.
🟢 A Celtic eddigi találkozói mindegyikén szerzett, minimum 5 sarokrúgást.
🟢 A Bayer Leverkusen mérkőzésein, az elmúlt 4 fordulóban a következő szöglet számok születtek: 10; 10; 10; 11
🟢 A Celtic mérkőzésein, az elmúlt 4 fordulóban a következő sarokrúgás számok születtek: 8; 15; 10; 9
🟢 Az első találkozásuk 4-0-ás Bayer Leverkusen sikerrel zárult, a mérkőzésen 6 Celtic – 4 Bayer Leverkusen szöglet született.
🔮 A Bayer Leverkusen számít a mai találkozó esélyesének, jobb csapat mint a Celtic és az első fordulóban nagyon sima győzelmet arattak a skótok felett. Matematikailag még van esélye a Betisnek megnyernie a csoportot, ezért a németeknek meg kell nyerniük a mai találkozót ahhoz, hogy bebiztosítsák csoportvezető pozíciójukat. Motiváció a másik oldalon is adott, hiszen a Celtic mindössze 1 ponttal van lemaradva a jelenleg második helyezett Betistől, így a skótok is győzelmi kényszerben lesznek a mai találkozót illetően, hiszen a 3. helyük, amely Európa Konferencia Ligát ér már szinte borítékolható, amennyiben viszont másodikként zárják a csoportot, az Európa Liga 1/16 döntőjében találnák magukat. Támadó játékot várunk mindkét csapattól, a németektől hazai pályán és az első forduló eredménye, illetve a keretek közötti különbség miatt mindenki a győzelmet várja, a Celticnek viszont meg kell próbálnia mindent megtenni a pontszerzésért, hiszen csak úgy lehet esélye továbbjutni az Európa Ligában. Mindemellett az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján várunk, minimum 9 szögletet a mai találkozótól.
Esemény eredménye: 14 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: MANCHESTER CITY – PSG
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – Bajnokok Ligája – Csoportkör – 5. forduló – Kezdés: 21:00
Fogadás: Mindkét csapat szerez gólt – Igen✅
ODDS: 1.57
Esemény elemzése:

A Bajnokok Ligája A csoportjának 5. fordulójában a listavezető Manchester City fogadja a második helyezett PSG csapatát. Erre a mérkőzésre a mindkét csapat szerez gólt opciót választottuk, lássuk, mi indokolja tippünket:
🟢 A Manchester City idén kimagaslóan magas 5.50-es, még a PSG 3.25-ös gólátlaggal rendelkezik.
🟢 A Manchester City otthon, átlagosan 2.2 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 A Manchester City otthon, átlagosan 0.9 találatot kap meccsenként.
🟢 A PSG idegenben, átlagosan 1.9 találatot szerez mérkőzésenként.
🟢 A PSG idegenben, átlagosan 1.1 gólt kap meccsenként.
🟢 A Manchester City mérkőzéseinek 70%-ban szerzett gólt/gólokat, még a PSG meccseinek 70%-ban kapott, minimum 1 találatot.
🟢 A PSG mérkőzéseinek 80%-ban szerzett gólt/gólokat, még a Manchester City meccseinek 60%-ban kapott, minimum 1 találatot.
🔮 A két csapat legutóbbi találkozása 2-0-ás francia győzelemmel zárult. Igaz, ez a mérkőzés nem hozott City találatot, azonban mindkét egyesület harcban van az első pozícióért, ezért kulcsfontosságú lesz a ma esti találkozó ebből a szempontból. A világ top klubjairól beszélünk, a City-től hazai pályán várjuk a gólt, még a PSG megmutatta már az első mérkőzés alkalmával is, hogy tud gólt rúgni még a Citynek is és nem is csak egyet. Arról nem beszélve, hogy a vendégek mindenki által jól ismert támadó triója félelmetes (Mbappe, Messi, Neymar), így tőlük is várjuk a találatot ma este.
Esemény eredménye: 2-1 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: ROCHDALE – STEVENAGE
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – League Two – 18. forduló – Kezdés: 20:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.44
Esemény elemzése:

Az angol League Two 18. fordulójában a 13. helyezett Rochdale fogadja a 21. helyen álló Stevenage csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek kerültek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az angol negyedosztályban, átlagosan 9.58 szöglet születik mérkőzésenként.
🟢 Átlagosan meccsenként, a Rochdale 7.25, még a Stevenage 4.88 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 12.13 sarokrúgást predesztinál a mai találkozót illetően, amely több, mint a liga átlag (9.58).
🟢 A Rochdale átlagosan, mérkőzésenként 7.25, még ellenfelei 4.38 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez, 11.63 szögletet jelent átlagban.
🟢 A Stevenage átlagosan, találkozónként 4.88, még ellenfelei 5.38 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez, 10.26 szögletet jelent átlagban.
🟢 A Rochdale eddig minden találkozóján, még a Stevenage meccseinek 75%-ban rúgott, minimum 4 szögletet.
🟢 A Rochdale mérkőzéseinek 88%-ban, még a Stevenage meccseinek 75%-ban rúgott, minimum 5 szögletet.
🟢 A Rochdale mérkőzéseinek 88%-a, még a Stevenage meccseinek 75%-a hozott, minimum 9 szögletet.
🟢 A Rochdale utolsó 5 hazai, bajnoki találkozójának szöglet számai: 10; 14; 13; 13; 14
🟢 A Stevenage utolsó 5 idegenbeli, bajnoki mérkőzésének szöglet számai: 10; 14; 9; 15; 7
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján minimum 9 szögletet várunk a mai találkozótól.
Esemény eredménye: 12 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: CRACOVIA KRAKOW – RAKOW CZESTOCHOWA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Lengyelország – Ekstraklasa – 15. forduló – Kezdés: 20:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.44
Esemény elemzése:

A lengyel első osztály 15. fordulójában a 4. helyezett Rakow Czestochowa látogat a 11. pozícióban álló Cracovia Krakow csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az Ekstraklasa mérkőzésein átlagosan, 10.69 szöglet születik.
🟢 Átlagosan mérkőzésenként, a Cracovia Krakow 8, még a Rakow Czestochowa 7.38 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 15.38 szögletet predesztinál a találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (10.69).
🟢 A Cracovia Krakow átlagosan, mérkőzésenként 8, még ellenfelei 4.17 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12.17 szögletet jelent találkozónként.
🟢 A Rakow Czestochowa átlagosan, meccsenként 7.38, még ellenfelei 4 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11,38 sarokrúgást jelent mérkőzésenként.
🟢 A Cracovia Krakow eddig minden bajnoki mérkőzésén rúgott, minimum 5 szögletet, még a Rakow Czestochowa idei bajnoki mérkőzéseinek 88%-ban kiharcolt, minimum 5 sarokrúgást.
🟢 A Cracovia Krakow eddig minden bajnoki mérkőzése, még a Rakow Czestochowa eddigi mérkőzéseinek 88%-a hozott, minimum 9 sarokrúgást.
🟢 A két csapat 6 alkalommal találkozott egymással, ebből 5 mérkőzésen megvolt a minimum 9 szöglet (9; 5; 11; 13; 15; 10)
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján sok szögletet várunk a találkozótól.
Esemény eredménye: 3 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: POGON SZCZECIN – ŚLĄSK WROCŁAW
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Lengyelország – Ekstraklasa – 15. forduló – Kezdés: 15:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A lengyel első osztály 15. fordulójában a 3. helyezett Pogon Szczecin fogadja a 6. helyezett Śląsk Wrocław csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az Ekstraklasa mérkőzésein átlagosan, 10.69 szöglet születik.
🟢 Átlagosan mérkőzésenként, a Pogon Szczecin 7.50, még a Śląsk Wrocław 4.57 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 12.07 szögletet predesztinál a mai találkozót illetően, amely több, mint a liga átlag (10.69).
🟢 A Pogon Szczecin átlagosan, mérkőzésenként 7.50, még ellenfelei 4.33 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11.83 szögletet jelent találkozónként.
🟢 A Śląsk Wrocław átlagosan, meccsenként 4.57, még ellenfelei 6.86 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 11,43 sarokrúgást jelent mérkőzésenként.
🟢 A Pogon Szczecin mérkőzéseinek 83%-ban, még a Śląsk Wrocław meccseinek 71%-ban született, minimum 9 sarokrúgás.
🔮A Pogon Szczecin harcban lehet a bajnokság megnyeréséért folytatott küzdelemben, még a Śląsk Wrocław az európai kupaszereplést érő dobogós pozíciókért. Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján a mai találkozótól is sok szögletet várunk
Esemény eredménye: 11 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: STAL MIELEC – LECHIA GDANSK
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Lengyelország – Ekstraklasa – 15. forduló – Kezdés: 17:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A lengyel első osztály 15. fordulójában a 2. helyezett Lechia Gdansk látogat a 7. helyezett Stal Mielec csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az Ekstraklasa mérkőzésein átlagosan, 10.72 szöglet születik.
🟢 Átlagosan mérkőzésenként, a Stal Mielec 5.71, még a Lechia Gdansk 7.86 szögletet szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 13.57 szögletet predesztinál a mai találkozót illetően, amely jelentősen több, mint a liga átlag (10.72).
🟢 A Stal Mielec átlagosan, mérkőzésenként 5.71, még ellenfelei 7 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 12.71 szögletet jelent találkozónként.
🟢 A Lechia Gdansk átlagosan, meccsenként 7.86, még ellenfelei 6.14 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez átlagosan 14 sarokrúgást jelent mérkőzésenként.
🟢 Az eddigi 14 forduló alatt mindkét csapat minden mérkőzésén megvolt, a minimum 10 sarokrúgás.
🟢 A két csapat eddig kétszer találkozott egymással, mindkét találkozó kimagaslóan sok szögletet hozott, mindkét meccsen 17 sarokrúgás született.
🟢 A Stal Mielec utolsó 5 hazai találkozóinak szöglet számai: 11,10,14,15,18.
🟢 A Lechia Gdansk utolsó 5 idegenbeli mérkőzéseinek sarokrúgás számai: 10,17,11,10,15
🔮A Lechia Gdansk harcban van a bajnokság megnyeréséért folytatott küzdelemben, még a Stal Mielec az európai kupaszereplést érő dobogós pozíciókért. Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján a mai találkozótól is sok szögletet várunk
Esemény eredménye: 13 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: NORWICH U23 – CHARLTON U23
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – Premier League Cup – Kezdés: 20:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett ❌
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az angol Premier League Cup U23 C csoportjában a 2. helyezett Charlton U23 látogat a Norwich U23-as csapatához. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A kupában átlagosan, mérkőzésenként 3.48 találat születik.
🟢 Az eddig lejátszott két fordulót követően a Charlton U23 3-as, még a Norwich U23 5.50-es gólátlaggal rendelkezik.
🟢 A Charlton U23 az első két mérkőzésén egyaránt megvolt a 2.5 feletti gólszám (3-0-ra verték a Reading U23-as csapatát, még a Derby U23 ellen 2-1-es vereséget szenvedtek).
🟢 A Norwich U23 az első két mérkőzésén egyaránt megvolt a 2.5 feletti gólszám (3-3-at játszottak a Derby U23-as csapatával, illetve 3-2-re kaptak ki a Reading U23-tól).
🟢 A két utánpótlás csapat nem találkozott még egymással korábban, így erre vonatkozó adat nem áll rendelkezésünkre.
🟢 A Norwich U23 otthon, átlagosan 2.5 gólt szokott szerezni mérkőzésenként.
🟢 A Norwich U23 otthon, átlagosan 2.7 találatot szokott kapni meccsenként.
🟢 A Charlton U23 idegenben, átlagosan 1.9 gólt szokott rúgni találkozónként.
🟢 A Charlton U23 idegenben, átlagosan 1.7 találatot szokott kapni mérkőzésenként.
🟢 A Norwich U23 ma esti gólszerzésére kiváló esély van, hiszen mérkőzéseinek 90%-ban betalált, még a Charlton U23 mérkőzéseinek 70%-ban kapott gólt/gólokat.
🟢 A Charlton U23 ma esti gólszerzésére még nagyobb esély mutatkozik a statisztikai adatok alapján, hiszen mérkőzéseinek 80%-ban tudott gólt/gólokat szerezni, még a Norwich U23 eddig minden mérkőzésén kapott, minimum 1 gólt.
🟢 Mindkét csapat idei mérkőzésének 90%-a végződött 2.5 feletti gólszámmal, a minimum 2 gól mindkét csapat összes eddigi mérkőzésén megvolt.
🔮 A találkozó esélyese a Norwich U23, erősebb kerettel rendelkezik, és magasabb utánpótlás bajnokságban játszik, mint a Charlton U23. Utolsó helyen szerepel, egy mai győzelemmel még versenyben lehet a továbbjutást érő 2. pozícióért, amelyet jelenleg a Charlton U23 foglal el. Az otthoni környezet, a javításra való törekvés, erősebb keret és a magasabban jegyzett utánpótlás bajnokságban való szereplés mind a Norwich U23 mellett szól, ezért várjuk tőlük a gólt/gólokat. Másik oldalon viszont ott a Charlton U23-as csapata, akik eddig kiválóan szerepelnek, továbbjutást érő 2. pozícióban foglalnak helyet, biztos, hogy mindent megfognak tenni ennek megőrzéséért. Figyelembe véve, hogy idegenben javarészt beszoktak találni, a Norwich U23 pedig eddig minden mérkőzésén kapott gólt, így az Ő gólszerzésüket is várjuk a mai találkozótól, illetve azt predesztináljuk, hogy nem fognak a csapatok megállni 1-1-nél. Bízunk, a minimum 3 gólban.
Esemény eredménye: 1-1 – VESZTES ❌
ESEMÉNY NEVE: CERAMICA CLEOPATRA – NATIONAL BANK OF EGYPT
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Egyiptom – Premier League – 4. forduló – Kezdés: 19:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 7.0 felett✅
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

Az egyiptomi első osztály 4. fordulójában a 7. helyezett Ceramica Cleopatra fogadja a 4. helyen álló National Bank of Egypt csapatát. A találkozó esélyese a bukmékerek szerint a hazai csapat, akik a tavalyi szezont a 10. helyen zárták, még a National Bank of Egypt 14. helyen végzett.
Ezen a mérkőzésen a szögletek kerültek fókuszba, lássuk, mi indokolja minimum 8 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az egyiptomi Premier League mérkőzésein, átlagosan 8.59 szöglet születik.
🟢 A Ceramica Cleopatra átlagosan, mérkőzésenként 4.33, még ellenfelei 5.89 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 10,22 szögletet jelent átlagban.
🟢 A National Bank of Egypt átlagosan, mérkőzésenként 3.40, még ellenfelei 6 szögletet szoktak elvégezni ellenük. Ez 9,4 sarokrúgást jelent átlagban.
🟢 A Ceramica Cleopatra eddig minden mérkőzésén született, minimum 7 szöglet.
🟢 A National Bank of Egypt eddigi mérkőzéseinek 80%-ban volt minimum 8 sarokrúgás.
🟢 A két csapat legutóbbi, áprilisi találkozója, amely 1-1-es döntetlennel zárult, 9 szögletet hozott.
🟢 A Ceramica Cleopatra utolsó 5 mérkőzésén mindig megvolt a minimum 7 sarokrúgás (7; 12; 7; 10; 18).
🟢 A National Bank of Egypt utolsó 5 mérkőzésén mindig megvolt a minimum 8 sarokrúgás (8; 11; 14; 11; 12).
🔮 Még a szezon elején tartunk, hiszen mindössze 3 fordulót játszottak le a csapatok, de azt gondoljuk, hogy kiegyenlített találkozó lesz és mindkét csapat megfogja rúgni a maga szögleteit. Bízunk, a minimum 8 sarokrúgásban.
Esemény eredménye: 9 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: STOCKPORT – BOLTON
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – FA Kupa – 1/128 döntő – Kezdés: 20:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az FA Kupa első fordulójában (1/128 döntő) a National League-ben (ötödosztály) 11. helyezett Stockport fogadja a League One-ban (harmadosztály) 11. helyen álló Bolton csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az FA Kupa találkozóin, átlagosan 10.35 szöglet szokott születni.
🟢 A Stockport átlagosan 6.80, még a Bolton átlagosan 4.67 sarokrúgást szokott elvégezni mérkőzésenként. Ez, a két csapat viszonyában 11.47 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag.
🟢 A mai találkozó újrajátszás, az első összecsapás 2-2-es döntetlennel zárult, a mérkőzésen egyébként 8 Bolton – 3 Stockport sarokrúgás született.
🟢 A Stockport idei mérkőzéseinek 90%-a végződött, minimum 9 sarokrúgással.
🟢 A Stockport átlagosan, mérkőzésenként 6.80, még ellenfelei 5 szögletet szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Bolton átlagosan, találkozónként 4.67, még ellenfelei 4.11 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Stockport idei minden mérkőzésén rúgott, minimum 3 szögletet.
🔮 A mérkőzés esélyese a Bolton, nyilván az osztálykülönbségeknek köszönhetően. Az első találkozásuk az esélyeknek megfelelően Bolton dominanciát hozott (64%-ban birtokolták a labdát, 15 kapura lövési kísérlet a Stockport 3 kisérletéhez képest, és 8 szögletet rúgtak a Stockport 3 sarokrúgásához képest). Ennek ellenére a 23. percben megszerezte a vezetést a Stockport, majd fordítani tudott a korábban Premier League-t is megjárt Bolton (33′; 36′), azonban még az első félidő hosszabbításában egyenlíteni tudott a ,,kis csapat” (45+2′). A második játékrészben nem született gól. Az adatokat megvizsgálva kijelenthető, hogy minden összejött ezen a mérkőzésen a Stockportnak. Közhelynek számít, de elmondható, hogy a kisebb csapatok komolyabban szokták venni a kupa sorozatokat a nagyobb csapatokkal szemben. Ez a tény, illetve a hazai drukkerek előtti játék és az első mérkőzésen elért idegenbeli eredmény biztos, hogy kellő motivációt fog nyújtani a Stockportnak a bátor játékhoz, ez magával hozhatja a helyzeteket és a sarokrúgásokat. A másik oldaltól viszont egyértelmű dominanciát várunk a mai találkozón is, sok kialakított helyzettel, ami szintén melegágya a szögletek születésének. Minimum 9 sarokrúgást várunk a találkozótól.
Esemény eredménye: 12 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: CAMBRIDGE UNITED – NORTHAMPTON
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – FA Kupa – 1/128 döntő – Kezdés: 20:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

Az FA Kupa első fordulójának (1/128 döntő) visszavágóján a harmadosztályban (League One) 12. helyezett Cambridge United fogadja a negyedosztályban (League Two) 4. helyezett Northampton csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek kerültek fókuszba, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az FA kupa mérkőzésein, átlagosan 10.25 szöglet szokott születni.
🟢 A Cambridge United mérkőzésenként, átlagosan 6, még a Northampton 5.22 sarokrúgást szokott elvégezni. Ez, a két csapat viszonyában 11.22 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag (10.25).
🟢 A Cambridge United mérkőzésenként, átlagosan 6, még ellenfelei átlagosan 4.67 szögletet szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Northampton mérkőzésenként, átlagosan 5.22, még ellenfelei átlagosan 4.67 szögletet szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Cambridge United eddig minden találkozóján, még a Northampton mérkőzéseinek 89%-ban elért, minimum 3 szögletet. A Cambridge United ellen egyébként minden mérkőzésen elvégeztek, minimum 3 sarokrúgást.
🟢 Az egymás elleni mérkőzéseket 2015-ig visszamenőleg áttekintve láthatjuk, hogy ezen időszakban 9 alkalommal találkoztak egymással, ezen mérkőzések közül mindössze 1 találkozón született, pontosan 8 szöglet, 8 mérkőzésen megvolt a minimum 9 sarokrúgás (szöglet számok dátum alapján csökkenő sorrendben: 14; 13; 17; 8; 11; 9; 13; 15; 15).
🟢 A mérkőzés visszavágó, az első találkozásuk 2-2-es döntetlennel zárult november 6-án, a mérkőzésen 10 Cambridge United, 4 Northampton szöglet született.
🔮 Tekintve az előbbiekben említett statisztikai adatokat, és az első mérkőzés tempós, gólgazdag mivoltát, hasonlóan sok helyzetet várunk a mai találkozótól, amely magával hozhatja a sarokrúgásokat. A mérkőzés esélyese a Cambridge United lévén, hogy a harmadosztályban szerepel, azonban biztosak lehetünk benne, hogy a Northampton nem fogja könnyen adni magát. Az első mérkőzés teljesen kiegyenlített volt (közel azonos labdabirtoklási arány 48%-52%, 12-11 lövés), egyedül a szögletekben volt nagyobb eltérés, a Cambridge 10-et, még a Northampton 4-et rúgott. Bízunk abban, hogy 9 sarokrúgásig elfognak jutni ma este is a csapatok, amelyet legutóbbi 9 találkozásuk során 8 alkalommal megtettek, mindössze 1 alkalommal született csak pontosan 8 sarokrúgás.
Esemény eredménye: 18 szöglet – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

LENGYELORSZÁG – MAGYARORSZÁG (LABDARÚGÁS; EURÓPA – VB – SELEJTEZŐ – KEZDÉS: 20:45)
GÓLOK SZÁMA (GOAL LINE) – 1.5 FELETT✅

SAN MARINO – ANGLIA (LABDARÚGÁS; EURÓPA – VB – SELEJTEZŐ – KEZDÉS: 20:45)
ÁZSIAI HENDIKEP – ANGLIA -3.5✅

Szelvény fogadási határidő: 20:45
Szelvény eredő ODDS: 1.60
Szelvény elemzése:

Lengyelország – Magyarország

A VB selejtező I csoportjának utolsó mérkőzésén a 2. helyen álló Lengyelországhoz látogatunk 4. helyezettként. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 gólos tippünket:
🟢 A VB selejtező mérkőzésein átlagosan, 3.05 gól szokott születni.
🟢 A lengyel válogatott 4.22-es gólátlaggal rendelkezik.
🟢 A magyar csapat mérkőzésein, átlagosan 3.22 találat születik.
🟢 A lengyelek otthon, átlagosan 2.8 gólt rúgnak és 1.2-őt kapnak mérkőzésenként.
🟢 Idegenben, átlagosan 1 gólt szerzünk és 1.4-et kapunk találkozónként.
🟢 A lengyelek mérkőzéseinek 90%-ban, még a magyar csapat meccseinek 70%-ban volt minimum 2 gól.
🟢 A lengyel gólszerzésre óriási esély mutatkozik, hiszen eddig minden találkozójukon betaláltak, Gulácsiék mérkőzéseik 80%-ban kaptak, minimum 1 találatot.
🔮 Emlékezetes mérkőzést játszottunk legutóbb a lengyelekkel, márciusban gólgazdag 3-3 lett a vége. Mindkét csapattól ismételten várjuk a gólt. A lengyelek még papíron versenyben lehetnek az első, egyenes kijutást érő pozícióért, otthon, biztosan fognak gólt szerezni (ezt eddig minden mérkőzésükön megtették). A másik oldalon viszont ott leszünk Mi, számunkra már tét nélküli a találkozó papíron, azonban biztos, hogy megfognak tenni mindent a Fiúk a győzelemért, hogy méltón zárják le a selejtező sorozatot. Ne felejtsük el, hogy vendégként legutóbb Anglia ellen is betaláltunk, Szoboszlai kezdi visszanyerni régi önmagát, és nyomás nélkül játszhatunk, ezért számítunk a gólszerzésünkre. Ennél többre nem is lenne szükség tippünkhöz.

San Marino – Anglia

A VB selejtező I csoportjának utolsó mérkőzésén a listavezető Anglia látogat az utolsó, 6. pozícióban 0 ponttal és 1:36-os gólkülönbséggel álló San Marino csapatához. Ezen a mérkőzésen az ázsiai hendikep lesz fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 4 gólos angol siker tippünket:
🟢 A VB selejtező mérkőzésein átlagosan, 3.05 gól szokott születni.
🟢 San Marino gólátlaga az idei sorozatban 4.11.
🟢 Anglia idei selejtező mérkőzésein, átlagosan 3.56 találat született.
🟢 A két csapat eddig 7 alkalommal találkozott egymással, mindegyik mérkőzés minimum 5 gólos angol sikert eredményezett (5-0; 0-6; 5-0; 0-8; 5-0; 1-7; 6-0)
🟢 San Marino otthon, átlagosan 0.2 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 San Marino otthon, átlagosan 4.2 találatot kap meccsenként.
🟢 Anglia idegenben, átlagosan 2.9 gólt szerez találkozónként.
🟢 Anglia idegenben, átlagosan 0.4 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 Az angol gólszerzésre kimagasló esély van, hiszen San Marino eddig minden mérkőzésén kapott, minimum 1 találatot, még Anglia minden találkozóján rúgott gólt/gólokat.
🟢 Anglia 9 mérkőzés után 23 ponttal, 29 rúgott és 3 kapott góllal vezeti a csoportot, még San Marino 9 találkozó után 0 ponttal, 1 rúgott és 36 kapott góllal áll az utolsó pozícióban.
🟢 Anglia legutóbb Albánián gázolt át, már az első félidőben 5-0-ra vezettek, a második játékrészben nem született gól. Az utóbbi időszakban vendégként Andorrát 0-5-re, Minket sajnos 0-4-re, ukránokat még az Eb-n 0-4-re is letudta győzni.
🔮 Biztos, hogy Southgate nem a legerősebb keretét fogja ma este pályára küldeni, számíthatunk rotálásra, viszont biztosak lehetünk abban, hogy még így is tükörsima mérkőzésnek nézünk elébe, hiszen a két csapat közötti különbség ténylegesen ég és föld. Az angolok keretét, formáját, egységét, múltbeli eredményeit és egyéb mutatóit megvizsgálva azt gondoljuk, hogy egy sok gólos győzelemmel fognak egyenesen kijutni a VB-re az I csoport győzteseként.
Szelvény eredménye: 1-2; 0-10 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: AMOREBIETA – LUGO
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – LaLiga 2 – 16. forduló – Kezdés: 14:00
Fogadás: Összesített gólok – 1.5 felett✅
ODDS: 1.44
Esemény elemzése:

A spanyol másodosztály 16. fordulójában a kieső, 21. helyen álló Amorebieta fogadja a 17. helyezett Lugo csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 gólos tippünket:
🟢 A LaLiga 2 mérkőzésein átlagosan, 2.35 gól születik.
🟢 Az Amorebieta mérkőzésein, átlagosan 2.67 találat született.
🟢 A Lugo mérkőzésein, átlagosan 2.40 gól esett.
🟢 Az Amorebieta otthon, átlagosan 1.86 gólt szerez és 1.57-et kap mérkőzésenként.
🟢 A Lugo idegenben, átlagosan 1.14 találatot szerez és 1.57-et kap meccsenként.
🟢 Az Amorebieta eddig minden hazai mérkőzésén szerzett gólt, még a Lugo eddig minden idegenbeli találkozóján kapott, minimum 1 találatot. Ezért az Amorebieta gólszerzésére nagy esély mutatkozik.
🟢 A Lugo eddigi idegenbeli mérkőzéseinek 86%-ban szerzett gólt, még az Amorebieta eddig minden hazai találkozóján kapott, minimum 1 találatot. Ezért a Lugo gólszerzésére is szintén nagy esély van.
🟢 Az Amorebieta eddig minden találkozója, a Lugo eddigi mérkőzéseinek 86%-a végződött, minimum 2 góllal.
🟢 Ami a formát illeti, az Amorebieta utolsó 5 mérkőzésén 8 gólt szerzett 6 kapott találat mellett, ez 2,8 gólt jelent átlagban, meccsenként.
🟢 Ami a formát illeti, a Lugo utolsó 5 mérkőzésén 6 gólt szerzett 7 kapott találat kíséretében, ez 2,6 gólt jelent átlagban, meccsenként.
🟢 Az Amorebieta utolsó 5 hazai találkozóján egyaránt megvolt, az 1.5 feletti gólszám (4-1; 1-2; 2-3; 1-1; 1-1).
🟢 A Lugo utolsó 5 idegenbeli találkozójából 4 végződött 1.5 feletti gólszámmal (3-2; 1-0; 1-1; 1-1; 2-1).
🔮 A mérkőzés esélyese az Amorebieta, legutóbb elsöprő győzelmet tudtak aratni hazai pályán a 3. helyezett Valladolid ellen (4-1). Ez kellő lökést adhat nekik, hogy ma pontokat szerezzenek a pocsék formában lévő Lugo ellen és közelebb kerüljenek a kieső zóna elkerüléséhez. A Lugo 4 mérkőzés óta nyeretlen (1 döntetlen – 3 vereség), így a motiváció a vendégeknél is adott, mindössze a jobb gólkülönbség miatt nem állnak kieső pozícióban. Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján mindkét egyesülettől várjuk a gólt, amely tippünkhöz bőven elégnek bizonyulna.
Esemény eredménye: 1-3 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: FC SÜDERELBE – TUS OSDORF
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Németország – Oberliga Hamburg – 12. forduló – Kezdés: 18:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett
ODDS: 1.44
Esemény elemzése:

Az Oberliga Hamburg (ötödosztály) 12. fordulójában a listavezető TuS Osdorf látogat a 7. helyezett FC Süderelbe csapatához. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 gólos tippünket:
🟢 Az Oberliga Hamburg mérkőzésein, átlagosan 3.98 gól születik.
🟢 Az FC Süderelbe mérkőzésein, átlagosan 4.40 találat született.
🟢 A TuS Osdorf mérkőzésein, átlagosan 4.90 gól esett.
🟢 A két csapat 2016-ig visszamenőleg 8 alkalommal találkozott egymással, ebből 7-szer született, minimum 3 gól (1-3; 0-2; 1-3; 2-2; 3-0; 1-6; 4-1; 2-2).
🟢 Az FC Süderelbe átlagosan, mérkőzésenként 1.8 gólt szerez és 2.6-ot kap.
🟢 A TuS Osdorf átlagosan, találkozónként 2.75 találatot szerez és 2.5-öt kap.
🟢 Az FC Süderelbe idei mérkőzéseinek 80%-a, még a TuS Osdorf minden mérkőzése 2.5 feletti gól számmal zárult.
🟢 Az FC Süderelbe otthon, mérkőzéseinek 80%-ban szerzett gólt/gólokat, még a TuS Osdorf minden idegenbeli találkozóján kapott, minimum 1 találatot.
🟢 A TuS Osdorf idegenben, mérkőzéseinek 75%-ban szerzett gólt/gólokat, még az FC Süderelbe minden hazai találkozóján kapott, minimum 1 találatot.
🔮 Ismét elmondható (hasonlóan a szerdai elemzésünkhöz), hogy a liga sajátosságából és a statisztikai adatokból adódóan mindkét csapattól várjuk a gólt és feltehetően nem fognak megállni 1-1-nél. Sok találatot remélünk a mai találkozótól.
Esemény eredménye: 2-0 – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: MKS PUSZCZA NIEPOLOMICE – STOMIL OLSZTYN
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Lengyelország – 1. osztály – 17. forduló – Kezdés: 18:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A lengyel másodosztály 17. fordulójában a 14. helyezett MKS Puszcza Niepolomice fogadja a 15. helyen álló Stomil Olsztyn csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 mérkőzés szöglet tippünket:
🟢 A lengyel másodosztály mérkőzésein átlagosan, 10.34 szöglet születik.
🟢 Az MKS Puszcza Niepolomice átlagosan, mérkőzésenként 5.88 szögletet, még mai ellenfele a Stomil Olsztyn átlagosan, 5.50 sarokrúgást végez el meccsenként. Ez, a két csapat viszonyában 11.38 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag (10.34).
🟢 Az MKS Puszcza Niepolomice idei mérkőzéseinek 75%-ban, még a Stomil Olsztyn idei találkozóinak 100%-ban született, minimum 9 szöglet.
🟢 Az MKS Puszcza Niepolomice átlagosan, mérkőzésenként 5.88 szögletet, még ellenfelei átlagosan, 3.75 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Stomil Olsztyn átlagosan, találkozónként 5.50 szögletet, még ellenfelei átlagosan, 5.67 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 Az MKS Puszcza Niepolomice mérkőzéseinek 88%-ban, még a Stomil Olsztyn meccseinek 83%-ban elvégzett, minimum 4 szögletet.
🟢 A két csapat legutóbbi 5 találkozójából 4-en megvolt a minimum 9 sarokrúgás (8 szöglet; 11 szöglet; 11 szöglet; 12 szöglet; 12 szöglet), mindössze 1 mérkőzésen született pontosan 8 szöglet.
🔮 Mindkét csapat a kieső zóna elkerülésére törekszik (csak pár pont választja el őket a kiesést jelentő 16. helytől), illetve az elmúlt hetek eredményei alapján is szükségük van a javításra. A Stomil Olsztyn legutóbbi két egymás elleni találkozójukat hozni tudta, így lesz mit törlesztenie az MKS Puszcza Niepolomicének ma este. Támadó futballt, sok helyzetet és ebből kifolyólag több szögletet várunk a mai találkozótól.
Esemény eredménye: 4 szöglet – VESZTES ❌
ESEMÉNY NEVE: TOGO – SZENEGÁL
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Afrika – VB – Selejtező – Második szakasz – Kezdés: 20:00
Fogadás: Összesített gólok – 1.5 felett✅
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

A világbajnoki selejtező 5. fordulójában a H csoportban az első pozícióban álló Szenegál látogat Togo nemzeti együtteséhez. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 mérkőzés gól tippünket:
🟢 A VB selejtező mérkőzéseinek 64%-a végződik, minimum 2 góllal.
🟢 A csoportban, az eddigi 4 forduló után Togo 2.00-ás gólátlaggal áll.
🟢 A csoportban, az eddigi 4 forduló után Szenegál a gólátlagok tekintetében is csoportvezető, mérkőzésein átlagosan 3.75 gól született.
🟢 Togo otthon, átlagosan 1 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 Togo otthon, átlagosan 1.2 találatot kap meccsenként.
🟢 Szenegál idegenben, átlagosan 2 gólt szerez találkozónként.
🟢 Szenegál idegenben, átlagosan 0.9 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 Togo mérkőzéseinek 70%-a, Szenegál meccseinek 80%-a végződik minimum 2 találattal.
🟢 A két csapat eddig 7 alkalommal találkozott egymással, ebből az utolsó 6 találkozó végződött 1.5 feletti gólszámmal (2-0; 2-2; 3-1; 1-1; 2-1; 1-1)
🟢 Szenegál eddigi két idegenbeli mérkőzésén 6 gólt szerzett 2 kapott találat mellett.
🔮 A mérkőzés egyértelmű esélyese az Edouard Mendy-t (kapus, Chelsea), Bouna Sarr-t (védő, Bayern München, Kalidou Koulibaly-t (védő, Napoli), Diallo-t (védő, PSG), Gueye-t (középpályás, PSG), Ismaila Sarr-t (csatár, Watford), Sadio Mane-t (csatár, Liverpool) is ,,felvonultató” Szenegál. Bár a csoportból már továbbjutottak, úgy gondoljuk, több góllal megfogják nyerni a mai találkozót.
Esemény eredménye: 1-1 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: ARMINIA LUDWIGSHAFEN – WORMATIA WORMS
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Németország – Oberliga Rheinland-Pfalz/Saar – Kezdés: 19:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett✅
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

A német ötödosztályban a listavezető Wormatia Worms látogat a 4. helyen álló Arminia Ludwigshafen csapatához. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 3 gólos tippünket:
🟢 A német ötödosztály mérkőzésein átlagosan, 3.59 találat születik.
🟢 Gólátlagok tekintetében az Arminia Ludwigshafen listavezető, idei bajnoki mérkőzésein átlagosan, 4.71 találat született.
🟢 Gólátlagok tekintetében a Wormatia Worms a középmezőnybe tartozik, idei bajnoki találkozóin átlagosan, 3.73 gól esett.
🟢 A két csapat eddig 5 alkalommal találkozott egymással, mindegyik mérkőzésen megvolt, a 2.5 feletti gólszám (3-3; 3-0; 3-2; 2-3; 0-3).
🟢 Az Arminia Ludwigshafen otthon, átlagosan 3 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 Az Arminia Ludwigshafen otthon, átlagosan 2 találatot kap meccsenként.
🟢 A Wormatia Worms idegenben, átlagosan 2.86 gólt szerez találkozónként.
🟢 A Wormatia Worms idegenben, átlagosan 0.43 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 A hazaiak mérkőzéseinek 86%-a, még a vendégek meccseinek 71%-a végződött, minimum 3 góllal.
🟢 Ami a formát illeti, az utolsó 5 mérkőzésen az Arminia Ludwigshafen 16 gólt rúgott 14 kapott találat mellett, ez mérkőzésenként átlagosan 6 találatot jelent.
🟢 Ami formát illeti, az utolsó 5 mérkőzésen a Wormatia Worms 15 gólt rúgott 5 kapott találat mellett, ez meccsenként átlagosan 4 találatot jelent.
🔮 A liga sajátosságából és az egyesületek előbbiekben említett mutatóit figyelembe véve gólgazdag találkozót várunk ma este. Véleményünk szerint a gólváltás hamar megfog történni (Mind az Arminia Ludwigshafen utolsó 14 hazai találkozóján, mind pedig a Wormatia Worms utolsó 14 idegenbeli mérkőzésén egyaránt szerzett gólt/gólokat.), és nem fognak a csapatok megállni 1-1-nél.
Esemény eredménye: 2-4 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: PENYBONT – CARDIFF METROPOLITAN UNIVERSITY
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Wales – Cymru Premier – 13. forduló – Kezdés: 20:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

Penybont – Cardiff Metropolitan University

A walesi bajnokság 13. fordulójában a 4. helyezett Penybont fogadja a 9. helyen álló Cardiff Metropolitan University csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 A walesi bajnokságban mérkőzésenként, átlagosan 10.58 szöglet születik.
🟢 A Penybont átlagosan, mérkőzésenként 4 sarokrúgást szokott elvégezni.
🟢 A Cardiff Metropolitan University átlagosan, találkozónként 7 szögletet szokott rúgni.
🟢 Ez, a két csapat viszonyában 11 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely nem sokkal ugyan de több, mint a liga átlag (10.58).
🟢 A Penybont mérkőzéseinek 50%-ban, még a Cardiff Metropolitan University találkozóinak 83%-ban született, minimum 9 szöglet.
🟢 A Penybont átlagosan, mérkőzésenként 4, még ellenfelei 4.83 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Cardiff Metropolitan University átlagosan, találkozónként 7, még ellenfelei 5.50 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Penybont eddig minden mérkőzésén rúgott, minimum 3 szögletet, és eddig ellenfelei is mindig elvégeztek ellenük, minimum 3 sarokrúgást.
🔮 Utoljára augusztusban találkoztak egymással, akkor 10 szöglet született. Mindkét csapattól várjuk, hogy megrúgja a maga 4-5 szögletét, amelyet eddig átlagosan megtett.
Esemény eredménye: 5 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: WURZBURGER KICKERS – EINTRACHT BRAUNSCHWEIG
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Németország – 3. Liga – 15. forduló – Kezdés: 19:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett🟠
ODDS: 1.66
Esemény elemzése:

Wurzburger Kickers – Eintracht Braunschweig

A német harmadosztály 15. fordulójában a 4. helyezett Eintracht Braunschweig látogat az utolsó előtti helyen (19.) álló Wurzburger Kickers csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 A német harmadosztályban mérkőzésenként, átlagosan 10.35 szöglet születik.
🟢 A Wurzburger Kickers átlagosan, mérkőzésenként 5 sarokrúgást szokott elvégezni.
🟢 Az Eintracht Braunschweig átlagosan, találkozónként 5.86 szögletet szokott rúgni.
🟢 Ez, a két csapat viszonyában 10.86 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely nem sokkal ugyan de több, mint a liga átlag (10.35).
🟢 A Wurzburger Kickers mérkőzéseinek 83%-ban, még az Eintracht Braunschweig találkozóinak 56%-ban született, minimum 10 szöglet.
🟢 A Wurzburger Kickers átlagosan, mérkőzésenként 5, még ellenfelei 7.50 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 Az Eintracht Braunschweig átlagosan, találkozónként 5.86, még ellenfelei 4 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Wurzburger Kickers mérkőzéseinek 83%-ban elért, minimum 3 szögletet, még minden mérkőzésén elvégeztek ellenük, minimum 4 sarokrúgást.
🟢 Az Eintracht Braunschweig minden mérkőzésén rúgott, mininum 4 szögletet.
🔮 A hazaiaknak pontokra van szükségük, hogy kikerüljenek a veszélyzónából, még az Eintracht Braunschweig harcban van a másodosztályba való visszakerülésért. Mindkét csapattól várjuk, hogy megrúgja a 4-5 szögletét minimum, amelyet eddig átlagosan megtett.
Esemény eredménye: Covid-19 miatt a mérkőzés elhalasztva – TÉT VISSZAJÁR🟠
ESEMÉNY NEVE: DUNDEE – CELTIC
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Skócia – Premiership – 13. forduló – Kezdés: 13:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett✅
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

Dundee – Celtic

A skót bajnokság 13. fordulójában a 3. helyezett Celtic látogat az utolsó előtti helyen (11.) álló Dundee csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 A Premiershipben átlagosan, mérkőzésenként 10.8 szöglet születik.
🟢 A Dundee átlagosan, mérkőzésenként 5.83 sarokrúgást szokott elvégezni.
🟢 A Celtic átlagosan, találkozónként 7.17 szögletet szokott rúgni.
🟢 Ez, a két csapat viszonyában 13 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag (10.8).
🟢 A Dundee eddig minden találkozóján született, minimum 10 szöglet.
🟢 A Celtic mérkőzéseinek 83%-ban született, minimum 10 sarokrúgás.
🟢 A Dundee mérkőzésenként, átlagosan 5.83, még ellenfelei 8 szögletet szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Celtic találkozónként, átlagosan 7.17, még ellenfelei 4.50 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Dundee eddig minden mérkőzésén rúgott, minimum 3 szögletet, ellenfeleik minden mérkőzésen elvégeztek ellenük, minimum 5 sarokrúgást.
🟢 A Celtic eddig minden találkozóján elért, minimum 4 sarokrúgást, ellenfelei minden meccsen elvégeztek ellenük, minimum 3 szögletet.
🔮 A mérkőzés fő esélyese természetesen a Celtic, vendég dominanciát és sok szögletet várunk a mai találkozótól. Bízunk, a minimum 10 szögletben.
Esemény eredménye: 15 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: YATE TOWN – YEOVIL
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – FA Kupa – 1/128 döntő – Kezdés: 16:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Yate Town – Yeovil

Az FA Kupa első fordulójában (1/128 döntő) találkozik egymással a fél-profi Yate Town és az ötödosztályban (National League) szereplő Yeovil csapata. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 9 szöglet tippünket:
🟢 Az FA kupában átlagosan, mérkőzésenként 10.34 szöglet születik.
🟢 A Yate Town átlagosan, mérkőzésenként 7.33 sarokrúgást szokott elvégezni.
🟢 A Yeovil átlagosan, találkozónként 6 szögletet szokott rúgni.
🟢 Ez, a két csapat viszonyában 13.33 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag (10.34).
🟢 A Yate Town eddig minden találkozóján született, minimum 10 szöglet.
🟢 A Yate Town átlagosan, mérkőzésenként 7.33, ellenfelei 4 szögletet szoktak elvégezni.
🟢 A Yeovil átlagosan, találkozónként 6, ellenfelei 4.50 sarokrúgást szoktak elvégezni.
🟢 A Yate Town eddig minden találkozóján rúgott, minimum 5 szögletet, a Yeovil mérkőzéseinek 90%-ban elért, minimum 3 sarokrúgást.
🔮 A Yeovil a Nemzeti Ligában szerepel, jobb csapat mint a fél-profi Yate Town. Azonban FA kupa találkozó, a hazaiak biztos bátran fognak játszani otthon a drukkerek előtt, így várunk tőlük akciókat és szögleteket. A mérkőzés összképét tekintve azonban vendég dominanciára számítunk, ami szintén magával hozhatja náluk is a sarokrúgásokat. Bízunk a minimum 9 szögletben.
Esemény eredménye: 10 szöglet – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

FK RUH BREST – FC VITEBSK (LABDARÚGÁS; FEHÉROROSZORSZÁG – VYSSHAYA LIGA – 28. FORDULÓ – KEZDÉS: 16:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT❌

FC BASTIA-BORGO – CHOLET (LABDARÚGÁS; FRANCIAORSZÁG – NATIONAL – 13. FORDULÓ – KEZDÉS: 19:00)
GÓLOK SZÁMA (GOAL LINE) – 1.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 16:00
Szelvény eredő ODDS: 1.55
Szelvény elemzése:

FK Ruh Brest – FC Vitebsk

A fehérorosz első osztályban az 5. helyen álló FK Ruh Brest fogadja a 8. helyen szereplő FC VItebsk csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 8 sarokrúgás tippünket:
🟢 Szögletek tekintetében a Vysshaya Ligában átlagosan, 10.33 sarokrúgás születik mérkőzésenként.
🟢 Az FK Ruh Brest átlagosan, mérkőzésenként 6.54 szögletet szokott rúgni.
🟢 Az FC Vitebsk átlagosan, találkozónként 4.77 sarokrúgást szokott elvégezni.
🟢 Ez, a két csapat viszonyában 11.31 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag (10.33).
🟢 Az FK Ruh Brest mérkőzéseinek 92%-ban, még az FC Vitebsk meccseinek 85%-ban született, minimum 8 szöglet.
🟢 Az FK Ruh Brest átlagosan, mérkőzésenként 6.54-et, még ellenfelei 6.23 szögletet szoktak elvégezni ellenük.
🟢 Az FC Vitebsk átlagosan, találkozónként 4.77-et, még ellenfelei 5.77 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 Az FK Ruh Brest mérkőzéseinek 92%-ban rúgott, minimum 3 szögletet, az FC VItebsk találkozóinak 92%-ban elvégeztek ellenük minimum 3 sarokrúgást.
🔮 Ezen adatok alapján bízunk, a minimum 8 sarokrúgásban.

FC Bastia-Borgo – Cholet

A francia harmadosztály 13. fordulójában a 10. helyen álló Cholet látogat az utolsó, kiesést jelentő 18. helyezett FC Bastia-Borgo otthonába. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 gólos tippünket:
🟢 A francia National mérkőzésein átlagosan, 2.46 gól születik.
🟢 Az idei szezonban a Cholet rendelkezik a legmagasabb gólátlaggal, mérkőzésein átlagosan 4 találat szokott születni.
🟢 Az FC Bastia-Borgo ebben a tekintetben liga 3., mérkőzésein átlagosan 3.08 gól szokott születni.
🟢 Mind az FC Bastia-Borgo, mind pedig a Cholet idei összes mérkőzésén született, minimum 2 gól.
🟢 Az FC Bastia-Borgo otthon, átlagosan 1.4 gólt szokott rúgni.
🟢 Az FC Bastia-Borgo otthon, átlagosan 2.2 találatot szokott kapni.
🟢 A Cholet idegenben, átlagosan 1 gólt szokott szerezni.
🟢 A Cholet idegenben, átlagosan 2.83 találatot szokott kapni.
🟢 Mindkét csapat idei minden mérkőzésén kapott, minimum 2 gólt aktuális ellenfelétől.
🟢 Ahogy korábban említettük, mindkét csapat eddig minden mérkőzésén született, minimum 2 találat, az FC Bastia-Borgo idei találkozóinak mindegyikén megvolt a 2.5 feletti gólszám, még a Cholet meccseinek 83%-ban született, minimum 3 találat.
🟢 Az FC Bastia-Borgo otthon, mérkőzéseinek 80%-ban betalált, még a Cholet idegenben, idei minden mérkőzésén kapott gólt/gólokat. A hazai gólszerzésre így nagy esély van.
🟢 A Cholet idegenben, meccseinek 50%-ban rúgott gólt/gólokat, az FC Bastia-Borgo eddig minden hazai találkozóján kapott gólt/gólokat.
🟢 Ami a formát illeti, az FC Bastia-Borgo utolsó 5 mérkőzésén 4 gólt rúgott – 12 találatot kapott, vagyis 3.2 gól született átlagosan utolsó 5 találkozóján.
🟢 Ami a formát illeti, a Cholet utolsó 5 mérkőzésén 10 gólt rúgott és 12 találatot kapott, vagyis 4.4 gól született átlagosan utolsó 5 meccsén.
🔮 Az előbbiekben említett statisztikai adatok alapján minimum 2 gólt várunk a mai találkozótól.
Szelvény eredménye: Pontosan 7 szöglet….; 1-2 – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: FERENCVÁROSI TC – CELTIC
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – Európa Liga – Csoportkör – 4. forduló – Kezdés: 21:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Az Európa Liga G csoportjának 4. fordulójában a 3. helyezett Celtic látogat Budapestre, a jelenleg pont nélkül, 4. helyen álló Fradihoz. A mérkőzésre a minimum 9 szöglet opciót választottuk, lássuk, mi indokolja tippünket:
🟢 Szögletek tekintetében az Európa Ligában átlagosan, 9.46 sarokrúgás születik mérkőzésenként.
🟢 Az idei szezonban mind az FTC, mind pedig a Celtic átlagosan, 7.67 szögletet rúg, ez a két csapat viszonyában 15.34 mérkőzés szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely jelentősen több, mint a liga átlag (9.46).
🟢 A Fradi meccseinek 78%-ban, még a Celtic mérkőzéseinek 89%-ban minimum 10 szöglet született.
🟢 A Fradi átlagosan, mérkőzésenként 7.67 szögletet, még ellenfeleik 3.78 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Celtic átlagosan, mérkőzésenként 7.67 sarokrúgást, még ellenfeleik 3.67 szögletet szoktak elvégezni ellenük.
🟢 Ami a csoportkör eddigi találkozóit illeti, a Fradi eddigi három találkozóján mindig született, minimum 9 sarokrúgás (Celtic ellen legutóbb 15, Betis ellen 12, a nyitó fordulóban a Leverkusen elleni mérkőzésen pedig 11 szöglet)
🟢 Ami a csoportkör eddigi találkozóit illeti, a Celtic eddigi három találkozóján mindig született, minimum 9 sarokrúgás (Fradi ellen legutóbb 15, Leverkusen ellen 10, a nyitó fordulóban a Betis elleni meccsen pedig 9 sarokrúgás)
🟢 A Celtic eddig minden mérkőzésén rúgott, minimum 5 szögletet.
🔮 A sorozat elindulása előtt mindenki sejthette, hogy nagyon nehéz csoportba kerültünk, hiszen mindhárom egyesület keretének piaci értéke jelentősen több, mint a Fradié (transfmermarkt.com információi alapján a Leverkusen 586,75 millió €, a Betis 220,75 millió €, a Celtic 65,50 millió €, FTC 40.35 millió €). Ilyen tekintetben a csoport jelenlegi állása pontosan tükrözi az erőviszonyokat, hiszen ugyanez a sorrend (1. Leverkusen, 2. Betis, 3. Celtic, 4. FTC). Biztosak lehetünk benne, hogy küzdeni fog ma este a Fradi, hogy megszerezze első pontját, erre pedig az előbbiekben említett adatok alapján mai ellenfele ellen van a legnagyobb esélye, hiszen a németek és a spanyolok is egy más szintet képviselnek Európában. Bízunk a Fradi támadó játékában, nincs mit őrizniük, a győzelemhez pedig gól/gólok kellenek. Ezzel szemben veszélyes csapat a Celtic, ez az első találkozón is megmutatkozott, favoritként és az előző mérkőzés győzteseként biztos nem fognak beállni bekkelni, ezért parázs összecsapásra számítunk ma este, támadó játékkal mindkét oldalról, amely magával hozhatja a szögleteket. Ha pedig figyelembe vesszük az előbbiekben említett statisztikai adatokat, akkor még inkább megerősíti a mai tippünket. Minimum 9 szögletet várunk, a mai találkozótól.
Esemény eredménye: Pont 8 szöglet – VESZTES❌
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

LIVERPOOL – ATLETICO MADRID (LABDARÚGÁS; EURÓPA – BAJNOKOK LIGÁJA – CSOPORTKÖR – 4. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

RB LEIPZIG – PSG (LABDARÚGÁS; EURÓPA – BAJNOKOK LIGÁJA – CSOPORTKÖR – 4. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 21:00
Szelvény eredő ODDS: 1.42
Szelvény elemzése:

Liverpool – Atletico Madrid

A Bajnokok Ligája B csoportjának 4. fordulójában a csoportvezető Liverpool fogadja a második helyen álló Atletico Madrid csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok kerültek fókuszba, lássuk, mi indokolja minimum 2 gólos tippünket:
🟢 A Bajnokok Ligájában a mérkőzések 76%-ban születik, minimum 2 gól.
🟢 A Liverpool idei szezonban minden mérkőzésén született, minimum 2 gól, az Atletico Madrid találkozóinak 70%-ban volt meg az 1.5 feletti gólszám. Ez, a két csapat viszonyában 85%-ot predesztinál a minimum 2 találatra, amely több, mint a liga átlag (76%).
🟢 A Liverpool idei BL gólátlaga 5.33, még az Atletico Madrid eddigi találkozóin átlagosan 2.67 találat született.
🟢 Az elmúlt két, egymás elleni találkozójuk egyaránt gólgazdag összecsapás volt (Október 19-én 2-3 a Liverpool javára, előző szezonban 03.11-én szintén 2-3, viszont az Atletico javára).
🟢 A Liverpool otthon, átlagosan 3.3 gólt rúg mérkőzésenként.
🟢 A Liverpool otthon, átlagosan 1 találatot kap meccsenként.
🟢 Az Atletico Madrid idegenben, átlagosan 1.5 gólt szerez találkozónként.
🟢 Az Atletico Madrid idegenben, átlagosan 1 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 A Liverpool eddig minden mérkőzésén szerzett, minimum 2 gólt.
🔮 A statisztikai adatokat, múltbeli eredményeket és a mindkét oldalon felsorakozó klasszis játékosokat figyelembe véve kiváló opciónak gondoljuk az 1.5 feletti gólszámot.

RB Leipzig – PSG

A Bajnokok Ligája A csoportjában listavezető PSG látogat a jelenleg 0 ponttal utolsó, 4. helyen álló RB Leipzighez. Erre a mérkőzésre szintén egy gól opciót választottunk, lássuk, mi indokolja minimum 2 gólos tippünket:
🟢 A Bajnokok Ligájában a mérkőzések 76%-ban születik, minimum 2 gól.
🟢 Mind az RB Leipzig, mind pedig a PSG idei találkozóinak 90%-ban született, minimum 2 gól, ez a két csapat viszonyában tehát 90%-ot predesztinál a mai találkozó minimum 2 találatára, ez több, mint a liga átlag (76%).
🟢 Az RB Leipzig idei BL gólátlaga 5.67, még a PSG eddigi találkozóin átlagosan 3 találat született.
🟢 Az RB Leipzig otthon, átlagosan 2.3 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 Az RB Leipzig otthon, átlagosan 1.5 gólt kap találkozónként.
🟢 A PSG idegenben, átlagosan 1.6 találatot szerez meccsenként.
🟢 A PSG idegenben, átlagosan 0.9 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 Az RB Leipzig gólszerzésére nagy esély van, hiszen eddig minden mérkőzésükön betaláltak, még a PSG mérkőzéseinek 70%-ban kapott, minimum 1 gólt.
🟢 A PSG mérkőzéseinek 80%-ban betalált, az RB Leipzig meccseinek 70%-ban kapott gólt/gólokat.
🟢 Egymás elleni utolsó 4 találkozójukból 3 meccs gólgazdag volt (legutóbb 10.19-én 3-2 a PSG-nek, előtte 1-0, 2-1, 0-3)
🔮 Itt is elmondható természetesen, ahogyan azt az előző elemzésünkben írtuk, hogy mindkét oldalt világklasszis játékosok alkotják, akik egyedül is képesek eldönteni egy-egy találkozót. A Lipcsétől várjuk a gólt, hiszen eddig minden mérkőzésükön betaláltak, a PSG-nek idén pedig nem nehéz gólt szerezni, illetve amennyiben még szeretnének valamit az idei BL szezontól, mindenképpen pontokra van szükségük, hiszen utolsó pozícióban szerepelnek, ráadásul pont nélkül. A másik oldalról pedig a PSG-t nem kell senkinek bemutatni, a Manchester City után övék a 2. legerősebb keret (transfermarkt.com információi alapján), Messi nélkül is világklasszisok szerepelnek a támadó sorban, így tőlük is várjuk a gólt/gólokat. Előző mérkőzésük 5 gólt hozott, ismét egy gólgazdag mérkőzésre számítunk.
Szelvény eredménye: 2-0; 2-2 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: CHARLTON – ROTHERHAM
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – League One – 12. forduló – Kezdés: 20:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett✅
ODDS: 1.44
Esemény elemzése:
A League One 12. fordulójában a 4. helyezett Rotherham látogat a 20. helyen álló Charlton csapatához. Ezen a mérkőzésen a szögletek kerültek célkeresztbe, lássuk, mi indokolja minimum 9 sarokrúgás tippünket:
🟢 Az angol harmadosztály mérkőzésein átlagosan 10.46 szöglet születik.
🟢 Átlagosan, mérkőzésenként a Charlton 6, még a Rotherham 7.67 szögletet végez el, ez a két csapat viszonyában 13.67 sarokrúgást predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag (10.46).
🟢 A Rotherham idei összes bajnoki találkozóján született, minimum 10 szöglet.
🟢 A Charlton mérkőzésenként átlagosan 6 szögletet szokott rúgni, még ellenfelei 3.38-at szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Rotherham találkozónként átlagosan 7.67 szögletet szokott rúgni, még ellenfelei 5.50-et szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Charlton mérkőzéseinek 88%-ban rúgott, minimum 3 szögletet, még a Rotherham összes mérkőzésén elért, minimum 3 sarokrúgást. A Rotherham ellen, idén minden mérkőzésen szereztek ellenfelei minimum 3 szögletet.
🔮 A mérkőzés esélyese a 4., Play-Off helyen álló Rotherham, azonban a Charltont sem szabad lebecsülni, hiszen pontokra van szüksége, ugyanis mindössze a jobb gólkülönbség miatt előzi meg a már kieső helyen álló Shrewsbury csapatát. Az elmúlt 5 mérkőzés formája alapján listavezető lenne a Roherham (13 szerzett pont – 14 rúgott – 2 kapott gól), még 7. a Charlton (9 szerzett pont – 10 rúgott – 6 kapott gól). A Rotherham utolsó 6 idegenbeli bajnoki mérkőzésén mindig megvolt a minimum 10 sarokrúgás (10-14-15-13-17-10). A mérkőzéstől vendég dominanciát várunk, amely magával hozhatja a szögleteket, mindemellett a Charltontól is várunk 2-3 szögletet minimum. Tippünkhöz 8 szöglet szükséges.
Esemény eredménye: 11 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: HAM-KAM – RAUFOSS
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Norvégia – Obos-Ligaen – 27. forduló – Kezdés: 18:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett✅
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:
Az Obos-Ligaen 27. fordulójában a listavezető Ham-Kam fogadja a 10. helyen álló Raufoss csapatát. Ezen a mérkőzésen a szögletek kerültek célkeresztbe, lássuk, mi indokolja minimum 10 sarokrúgás tippünket:
🟢 A norvég másodosztály mérkőzésein átlagosan 10.77 szöglet születik.
🟢 A Ham-Kam átlagosan 6.31 szögletet, még a Raufoss 7.23 sarokrúgást szokott elvégezni találkozónként, ez a két csapat viszonyában a mai találkozóra 13.54 szögletet predesztinál, amely több, mint a liga átlag (10.77)
🟢 A Raufoss mérkőzéseinek 85%-ban született, minimum 10 szöglet.
🟢 A Ham-Kam mérkőzésenként átlagosan 6.31 szögletet szokott rúgni, még ellenfelei 4-et szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Raufoss találkozónként átlagosan 7.23 szögletet szokott rúgni, még ellenfelei 4.89-et szoktak elvégezni ellenük.
🟢 Mindkét csapat eddig minden találkozóján rúgott, minimum 3 sarokrúgást, mérkőzéseik 92%-ban mindketten rúgtak minimum 4 szögletet.
🔮 A mérkőzés egyértelmű esélyese a hazai csapat, lista vezetőként biztos, hogy hajtani fog és azon lesz, hogy újabb három ponttal tovább növelje előnyét a tabella élén, a Raufoss azonban igyekezni fog ezt meggátolni. Itt is elmondható, akárcsak tegnap, hogy támadó játékot és sok gólt várunk mindkét csapattól, amely melegágya a szögletrúgásoknak. A Ham-Kam az utóbbi időben hasonló helyezésű csapatok ellen (mint a Raufoss) otthon ,,elérte” a minimum 10 szögletszámot (8. helyezett KFUM Oslo elleni mérkőzésen 16 szöglet, 11. helyezett Bryne elleni találkozón 13 szöglet született).
Esemény eredménye: 18 szöglet – NYERTES✅

HIGH TICKET CSOPORT

2021 Októberi elemzéseink

SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

ATLETICO MADRID – REAL BETIS (LABDARÚGÁS; SPANYOLORSZÁG – LA LIGA – 12. FORDULÓ – KEZDÉS: 16:15)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

VALERENGA – SK BRANN (LABDARÚGÁS; NORVÉGIA – ELITESERIEN – 25. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 8.0 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 16:15
Szelvény eredő ODDS: 1.53
Szelvény elemzése:

Atletico Madrid – Real Betis

A spanyol első osztály 12. fordulójában a tavalyi bajnok, jelenleg 6. helyezett Atletico Madrid fogadja a 4. helyen álló Real Betis csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 gólos tippünket:
🟢 Az Atletico Madrid 2.50-es, még a Real Betis 2.82-es gólátlaggal rendelkezik idén.
🟢 Az Atletico Madrid otthon, átlagosan 1.4 gólt rúg mérkőzésenként.
🟢 Az Atletico Madrid otthon, átlagosan 0.8 találatot kap találkozónként.
🟢 A Real Betis idegenben, átlagosan 1.4 gólt szerez meccsenként.
🟢 A Real Betis idegenben, átlagosan 1 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 Az Atletico Madrid otthon, mérkőzéseinek 80%-ban betalál, még a Betis idegenben, mindössze meccseinek 20%-át tudta lehozni kapott gól/gólok nélkül.
🔮 Az Atletico utolsó három találkozóján mindkét csapat betalált, és a Real Betis legutolsó mérkőzésein is megvolt a gólváltás. A matracosok ezen a három találkozón 6 gólt, még a Betis utolsó három találkozóján 8 gólt szerzett. A mindkét csapat szerez gólt opciót is kiváló választásnak ítéljük, azonban szeretnénk ismét egy fokkal biztosabbra menni, ezért a minimum 2 mérkőzés gólt választottuk.

Valerenga – SK Brann

A norvég első osztály 25. fordulójában a 7. helyen álló Valerenga fogadja az osztályozó helyezést érő, 15. pozícióban szereplő SK Brann csapatát. Erre a mérkőzésre egy szöglet opciót választottunk, a találkozótól minimum 9 szögletet várunk, lássuk miért:
🟢 Szögletek tekintetében az Eliteserien átlaga 10.37 sarokrúgás mérkőzésenként.
🟢 A Valerenga is és az SK Brann is átlagosan 7.67 szögletet szokott elvégezni, ez a két csapat viszonyában 15.34 sarokrúgást predesztinál a mai találkozóra. Ez jelentősen több, mint a liga átlag (10.37)
🟢 A csapatok mérkőzéseinek nagy részében (80%) minimum 8 sarokrúgás szokott születni.
🟢 A Valerenga 7.67 szögletet, még ellenfelei 4-et szoktak elvégezni ellenük átlagosan, mérkőzésenként.
🟢 Az SK Brann szintén 7.67 sarokrúgást szokott rúgni, még ellenfelei 4.83-at szoktak elvégezni ellenük átlagosan, találkozónként.
🟢 Mind a Valerenga, mind pedig az SK Brann mérkőzéseinek 92%-ban rúgott eddig minimum 4 sarokrúgást, ez kiváló alapot ad tippünkhöz.
🔮 A Valerenga nem csak a helyezése miatt jobb csapat mint mai ellenfele, minőségibb játékosokból áll a keretük. A liga sajátosságából fakadóan támadó játékot és sok gólt várunk a mai találkozótól, amely nagyban elősegítheti a sarokrúgások születését. Ne felejtsük el, hogy mindkét egyesület átlagosan 7 szöglet felett rúgott, így amennyiben egy kicsit is ,,alul teljesítenek” szögletek tekintetében ma este, akkor is meg kell lennie a 9 sarokrúgásnak.
Szelvény eredménye: 3-0; 22 szöglet – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

WARTA POZNAN – LECHIA GDANSK (LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – EKSTRAKLASA – 13. FORDULÓ – KEZDÉS: 15:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

EINTRACHT FRANKFURT – RB LEIPZIG (LABDARÚGÁS; NÉMETORSZÁG – BUNDESLIGA – 10. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:30)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 15:00
Szelvény eredő ODDS: 1.50
Szelvény elemzése:

Warta Poznan – Lechia Gdansk

A lengyel első osztály 13. fordulójában a 16. helyezett Warta Poznan fogadja a 3. helyen álló Lechia Gdansk csapatát. Erre a találkozóra a minimum 8 szöglet opciót választottuk, lássuk, miért:
🟢 Az Ekstraklasa mérkőzésein átlagosan, 10.74 szöglet születik.
🟢 A Warta Poznan átlagosan 6.17 sarokrúgást, még a Lechia Gdansk átlagosan 7.83 szögletet végez el mérkőzésenként, ez a két csapat viszonyában 14 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag.
🟢 Mindkét csapat idei összes bajnoki találkozóján született, minimum 8 szöglet.
🟢 A Warta Poznan mérkőzéseinek 83%-ban minimum 10, a Lechia Gdansk minden meccsén eddig született, minimum 11 szöglet.
🟢 A Warta Poznan átlagosan, 6.17 szögletet végez el, még ellenfelei 5.17-et szoktak rúgni ellenük.
🟢 A Lechia Gdansk átlagosan, 7.83 szögletet szokott elvégezni, még ellenfelei 6.83-at szoktak rúgni ellenük.
🟢 A Warta Poznan mérkőzéseinek 83%-ban elvégzett, minimum 3 szögletet, és szintén 83%-ban ellenfelei is rúgtak ellenük minimum 3-at. A Lechia Gdansk meccseinek 83%-ban rúgott, minimum 5 szögletet, még ellenfelei minden esetben szereztek, minimum 4 sarokrúgást ellenük.
🔮 Az előbbiekben felsorolt mutatók alapján a minimum 8 szögletet csak a vendégeknek ,,illene” megrúgniuk, azonban a hazaiaktól is várunk 2-3 sarokrúgást. Bízunk, a minimum 8 szögletben.

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig

A Bundesliga 10. fordulójában a 15. helyezett Eintracht Frankfurt csapata látja vendégül a 6. helyezett RB Leipzig csapatát. Ezen a mérkőzésen is a szögletek kerültek fókuszba, minimum 8 sarokrúgást várunk a mai találkozótól, lássuk miért:
🟢 Az Eintracht Frankfurt átlagosan 6.50, még az RB Leipzig 8.25 szögletet szokott rúgni mérkőzésenként.
🟢 Az előbb említett mutató 14.75 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely jelentősen több, mint a Bundesliga átlaga, hiszen a német első osztály találkozóin, átlagosan 9.26 sarokrúgás szokott születni.
🟢 Az Eintracht Frankfurt eddig minden találkozóján született minimum 7 szöglet, mérkőzéseinek 75%-ban minimum 10 sarokrúgásra került sor.
🟢 Az RB Leipzig idei összes bajnoki mérkőzésén született, minimum 13 szöglet, találkozóinak 75%-ban minimum 14 sarokrúgásra is sor került.
🟢 Az Eintracht Frankfurt eddig minden bajnoki mérkőzésén rúgott, minimum 5 szögletet, találkozóinak 75%-ban az ellenfelei is rúgtak minimum 4-et ellenük.
🟢 Az RB Leipzig eddig minden találkozóján elért, minimum 5 szögletet, és minden találkozóján szereztek ellenfelei, minimum 4 sarokrúgást ellenük.
🔮 Erre a mérkőzésre kifejezetten igaz, hogy a minimum 8 sarokrúgást csak Gulácsiéknak ,,illene” megszerezniük, azonban ahogy az előző találkozó esetében, itt is elmondható, hogy a hazaiaktól is várunk sarokrúgásokat. BÍzunk, a minimum 8 szögletben.
Szelvény eredménye: 10 szöglet; 10 szöglet – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

CRACOVIA KRAKOW – RADOMIAK RADOM (LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – EKSTRAKLASA – 13. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

QPR – NOTTINGHAM FOREST (LABDARÚGÁS; ANGLIA – CHAMPIONSHIP – 15. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:45)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 18:00
Szelvény eredő ODDS: 1.50
Szelvény elemzése:

Cracovia Krakow – Radomiak Radom

A lengyel első osztály 13. fordulójában a 7. helyezett Cracovia Krakow fogadja a 8. helyen álló Radomiak Radom csapatát. Erre a találkozóra a minimum 8 szöglet opciót választottuk, lássuk, miért:
🟢 Az Ekstraklasa mérkőzésein átlagosan, 10.79 szöglet születik.
🟢 A Cracovia Krakow átlagosan 7.8 sarokrúgást, még a Radomiak Radom átlagosan 6 szögletet végez el mérkőzésenként, ez a két csapat viszonyában 13.8 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag.
🟢 Mindkét csapat idei összes bajnoki találkozóján született, minimum 9 szöglet.
🟢 A Cracovia Krakow mérkőzéseinek 80%-ban minimum 10, a Radomiak Radom minden meccsén eddig született, minimum 11 szöglet.
🟢 A Cracovia Krakow átlagosan, 7.80 szögletet végez el, még ellenfelei 4.20-at szoktak rúgni.
🟢 A Radomiak Radom átlagosan, 6 szögletet szokott elvégezni, még ellenfelei 7-et szoktak rúgni.
🟢 A Cracovia Krakow idei összes bajnoki találkozóján rúgott, minimum 5 szögletet, a Radomiak Radom idei bajnoki meccseinek mindegyikén túl kellett vészelniük minimum 3 sarokrúgást.
🔮 Az előbbiekben felsorolt mutatók alapján a minimum 8 szögletet ,,elvárjuk” a mai találkozótól.

QPR – Nottingham Forest

Az angol másodosztály 15. fordulójában a 7. helyezett QPR fogadja a 15. helyen álló Nottingham Forest csapatát. Erre a találkozóra a minimum 2 mérkőzés gólt szemeltük ki, lássuk, miért:
🟢 Gólátlagok tekintetében a QPR listavezető a Championshipben a 3.36 gól/mérkőzés mutatójával (a Fulham csapatával holtversenyben – nekik is 3.36 a gólátlaguk), a Nottingham ilyen tekintetben ,,csak” a középmezőnyt erősítit a maga 2.71-es mutatójával.
🟢 A QPR utolsó 15 hazai bajnoki találkozájából 14-en született, minimum 2 gól.
🟢 A Nottingham Forest utolsó, 10 idegenbeli találkozójából 9 végződött 2 vagy több góllal.
🟢 A QPR otthon, átlagosan 1.71 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 A QPR otthon, átlagosan 1 találatot kap találkozónként.
🟢 A Nottingham Forest idegenben, átlagosan 1.71 gólt rúg meccsenként.
🟢 A Nottingham Forest idegenben, átlagosan 0.86 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 Mindkét csapat idei bajnoki mérkőzéseinek 86%-a végződött 2 vagy több góllal. Ez több, mint a másodosztály átlaga, hiszen a Championship találkozóinak 74%-a végződik minimum 2 találattal.
🟢 A QPR otthon, eddig minden találkozóján betalált.
🟢 A Nottingham Forest idén, idegenbeli mérkőzéseinek 86%-ban szerzett minimum 1 gólt, utolsó 5 idegenbeli találkozóján 11 gólt szerzett, és 3-at kapott.
🟢 A két csapat utolsó két találkozóján megvolt az 1.5 feletti gólszám (legutóbb 3-1, előtte 2-0)
🔮 Az előbb említett adatok figyelembevételével, és az a tény, hogy a QPR a második legtöbb gólt szerzi a bajnokságban (Idén 14 mérkőzésen 25-öt rúgtak) arra sarkall minket, hogy támogassuk a minimum 2 gól opciót a mérkőzésre.
Szelvény eredménye: 13 szöglet; 1-1 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

LASK LINZ – WSG SWAROVSKI TIROL (LABDARÚGÁS; AUSZTRIA – OSZTRÁK KUPA – 1/8 DÖNTŐ – KEZDÉS: 18:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

SKU AMSTETTEN – RAPID VIENNA (LABDARÚGÁS; AUSZTRIA – OSZTRÁK KUPA – 1/8 DÖNTŐ – KEZDÉS: 18:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 18:00
Szelvény eredő ODDS: 1.42
Szelvény elemzése:

LASK Linz – WSG Swarovski Tirol

Az osztrák kupa nyolcaddöntőjében a LASK Linz csapata fogadja a Tirol egyesületét. Mindkét csapat az osztrák első osztályban szerepel (Bundesliga), erre a mérkőzésre a minimum 2 gól opciót választottuk, lássuk miért:
🟢 A LASK Linz Bundesliga gólátlaga 2.16, még a Tirol idei bajnoki gólátlaga 3,33
🟢 A LASK Linz utolsó 5 bajnoki találkozóján 12 gól született, még a Tirol legutóbbi 5 találkozója 23 találatot hozott.
🟢 A két csapat eddig 12 alkalommal találkozott egymással, mindegyik találkozón született, minimum 2 gól (1-1; 3-3; 2-0; 2-4; 1-1; 0-2; 1-1; 8-2; 2-0; 2-0; 3-2; 4-0)
🟢 A LASK Linz otthon, átlagosan 1.4 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 A LASK Linz otthon, átlagosan 1 találatot kap meccsenként.
🟢 A Tirol idegenben, átlagosan 1.7 gólt rúg találkozónként.
🟢 A Tirol idegenben, átlagosan 2.3 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 A két csapat eddigi bajnoki mérkőzéseinek 80%-ban született, minimum 2 gól.
🟢 Az előző két kupa fordulóban (1/32 döntő; 1/16 döntő) a LASK Linz 6-0-ra és 3-0-ra győzött igaz, alsóbb osztályú egyesületek ellen.
🟢 Az előző két kupa fordulóban (1/32 döntő; 1/16 döntő) a Tirol 3-0-ra és 4-2-re diadalmasokodott, az igazsághoz azonban itt is hozzátartozik, hogy alacsonyabb osztályú egyesületek ellen (bár a Grazer AK már másodosztályú középcsapat volt, velük játszottak gólgazdag 4-2-őt)
🔮 Az egymás elleni mérkőzések és az előző fordulókban elért eredmények alapján bízunk a minimum 2 gólban a mai találkozón.

SKU Amstetten – Rapid Vienna

Az osztrák kupa nyolcaddöntőjében az SKU Amstetten csapata fogadja a Rapid Vienna egyesületét. A hazai gárda a másodosztály TOP5 csapatába tartozik, még a Rapid Vienna az első osztályban szerepel természetesen. Erre a mérkőzésre a minimum 8 szöglet opciót választottuk, lássuk miért:
🟢 Az SKU Amstetten 5.70, még a Rapid Vienna 5.10 szögletet végez el átlagosan, mérkőzésenként.
🟢 A csapatok eddigi minden mérkőzésén volt minimum 7 szöglet, 90%-a végződött minimum 8 sarokrúgással.
🟢 Az SKU Amstetten 5.70, még ellenfelei 5.50 szögletet végeznek el átlagosan, mérkőzésenként.
🟢 A Rapid Vienna 5.10, még ellenfelei 5.60 sarokrúgást rúgnak átlagosan, találkozónként.
🟢 Az SKU Amstetten eddig minden találkozóján rúgott, minimum 3 szögletet, és a találkozóinak 90%-ban elvégeztek ellenük minimum 4-et.
🟢 Az SKU Amstetten első félidei szöglet átlaga 5.22, a második félidőben 6.33-at átlagol.
🟢 A Rapid Vienna első félidei sarokrúgás átlaga 5, a második játékrészben 5.89-et átlagol.
🔮 A mérkőzés fő esélyese az első osztályban játszó, sokkal ismertebb Rapid Vienna csapata, aki az előző fordulóban a szintén Bundesligában játszó Admirát ejtette ki, a rendes játékidőben egyébként 16 szögletet született, ebből 10-et a Rapid Vienna rúgott. Szerintünk nem lesz egy tükörsima mérkőzés ez a vendégek számára, azért dominanciát várunk tőlük, azonban az SKU Amstetten is biztos képes lesz többször eljutni a fővárosiak kapujáig. Ennek fényében a hazaiaktól is várunk minimum 2-3 szögletet, a vendégek várható dominanciája és előző mérkőzések következtében pedig minimum 4-5-öt tőlük is remélünk a mai találkozón.
Szelvény eredménye: 2-1; 9 szöglet – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

RAYO VALLECANO – BARCELONA (LABDARÚGÁS; SPANYOLORSZÁG – LA LIGA – 11. FORDULÓ – KEZDÉS: 19:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT❌

EMPOLI – INTER MILAN (LABDARÚGÁS; OLASZORSZÁG – SERIE A – 10. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:45)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 19:00
Szelvény eredő ODDS: 1.49
Szelvény elemzése:

Rayo Vallecano – Barcelona

A spanyol bajnokság 11. fordulójában a 8. helyezett Rayo Vallecano fogadja a 9. helyen álló Barcelona csapatát. Mai mérkőzésre az 1.5 feletti gólszámot választottuk lássuk miért:

🟢 A Rayo Vallecano idei gólátlaga 2.90, még a Barcelonáé 2.78
🟢 A Rayo Vallecano eddig minden találkozóján született minimum 2 találat, még a Barcelona mérkőzéseinek 67%-ban volt minimum 2 gól. Ez a két csapat viszonyában 84%-ot predesztinál a mai találkozó 1.5 feletti góljára, ez jelentősen több, mint a liga átlag 65% (A La Liga mérkőzéseinek 65%-ban születik minimum 2 gól)
🟢 A két csapat egymás elleni küzdelmeit tekintve, az utolsó 13 összecsapásuk mindegyikén született, minimum 2 gól. Érdekesség, hogy egy találkozót leszámítva, az utolsó 13 meccsükből 12 mérkőzésen a 2.5 feletti gólszám is megvolt (1-2; 3-1; 2-3; 1-5; 5-2; 6-1; 0-2; 6-0; 0-4; 3-1; 0-5; 0-7)
🟢 A Rayo Vallecano otthon, átlagosan 3 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 A Rayo Vallecano otthon, átlagosan 0.5 találatot kap találkozónként.
🟢 A Barcelona idegenben, átlagosan 0.33 gólt szerez meccsenként.
🟢 A Barcelona idegenben, átlagosan 1 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 A Rayo Vallecano idei összes bajnoki találkozóján született, minimum 2 gól.
🟢 A Rayo Vallecano idén, az összes hazai találkozóján betalált, a Barcelona idei vendég szereplései során 67%-ban kapott gólt/gólokat.
🟢 Az elmúlt 5 mérkőzés formáját tekintve a Rayo Vallecano 7. lenne a tabellán (9 rúgott – 7 kapott góllal), még a Barcelona 12. (7 rúgott és 5 kapott góllal).
🔮 Az idén feljutó Rayo Vallecano eddig kiválóan szerepel az első osztályban, a Barca pedig továbbra is alulteljesít önmagához képest, ettől függetlenül a mai találkozó esélyeseinek számítanak. A jó formában lévő, bátor játékot játszó hazaiaktól várjuk ma este a gólt. Habár a katalánok utolsó 2 idegenbeli bajnoki találkozójukon gól nélkül maradtak (Cadiz ellen 0-0, Atletico otthonában 2-0-ás vereség), úgy gondoljuk, ez ma megfog törni, és fognak gólt szerezni (A Rayo utolsó 2 hazai találkozóján egyaránt kapott gólt, Elchétől, Cadiztól), így Ansu Fati nélkül is, de képesnek érezzük a Barcát a gólszerzésre. A mérkőzéstől így, minimum 2 találatot elvárunk.

Empoli – Inter Milan

Az olasz bajnokság 10. fordulójában a tavalyi bajnok, jelenleg 3. helyen álló Inter látogat az idén feljutó, jelenleg 10. pozícióban álló Empoli otthonába. Erre a mérkőzésre a minimum 8 szöglet opciót választottuk, lássuk, miért:
🟢 Az Empoli 5.60 szögletet szokott elvégezni átlagosan, mérkőzésenként.
🟢 Az Inter 5.40 sarokrúgást szokott rúgni átlagosan, találkozónként.
🟢 Az előbb említett adatok, a két csapat viszonyában a ma esti találkozóra 11 szögletet predesztinálnak, amely nem sokkal ugyan de több, mint a Serie A liga átlaga (9.55 szöglet/meccs).
🟢 Eddig mindkét csapat idei bajnoki összecsapásain született, minimum 8 szöglet, a mérkőzések 80%-ban megvolt a minimum 9 sarokrúgás is.
🟢 Az Empoli 5.60 szögletet végez el, még ellenfelei 5.40-et szoktak elvégezni ellenük, átlagosan, mérkőzésenként.
🟢 Az Inter 5.40 sarokrúgást szokott rúgni, még ellenfelei szintén 5.40-et szoktak átlagosan elvégezni ellenük, találkozónként.
🟢 Az Inter eddig minden bajnoki találkozóján rúgott, minimum 3 szögletet, és eddig minden ellenfelük elvégzett ellenük minimum 4 sarokrúgást.
🟢 A két csapat 1. félidei szöglet átlaga 6.20 mérkőzésenként, így ez egy kiváló alapot jelenthet az egész mérkőzésre vonatkozó minimum 8 szöglet tippünkhöz. A második félidőben egyébként az Empoli meccsein átlagosan 4,80, még az Inter találkozóin 4.60 szokott születni.
🟢 A két csapat a közelmúltban bár nem találkozott egymással, azonban az utolsó 5 egymás elleni találkozásuk során mindig született, minimum 9 sarokrúgás (10-10-11-9-12)
🔮 A mérkőzés fő esélyese a milánói gárda, biztosak vagyunk benne, hogy ,,nyomni” fognak az első percektől kezdve. Az Empoli azonban nem szokott megijedni, sok gólos találkozóiból látszik, hogy bátor, támadó futballt játszanak. Ezt támasztja alá, hogy az idei szezonban 2 nagy csapatot is vendégül láttak már (Atalanta legutóbb, Lazio még a szezon elején) mindkét egyesület ellen megrúgták az 5 szögletet, sőt idegenben az AS Roma ellen is 5-öt rúgtak még október elején. Az Inter domináns játéka miatt pedig tőlük is várjuk a maguk szögleteit, így ezek és az ezt megelőzően említett statisztikai adatok alapján úgy gondoljuk, hogy a minimum 8 szöglet opció a mai mérkőzést illetően kiváló választás.
Szelvény eredménye: 1-0; 11 szöglet – VESZTES❌ (Rengeteg lehetőséget hagyott ki a Barca, Depay a 72. percben büntetőt is hibázott..)
ESEMÉNY NEVE: BABELSBERG 03 – RB LEIPZIG
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Németország – Német kupa – 1/16 döntő – Kezdés: 18:30
Fogadás: Fogadáskészítő (Bet365)
-A mérkőzés eredménye RB Leipzig lesz
-Több mint 1 gól a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
-Több mint 7 szöglet a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

Babelsberg 03 – RB Leipzig

A DFB-Pokal 2. fordulójában az RB Leipzig csapata látogat a negyedosztályú középcsapathoz, a Babelsberghez. Mai mérkőzéstől magabiztos, több gólos vendég sikert várunk, minimum 8 mérkőzés szöglettel.
Az első fordulóban a Babelsberg óriási meglepetésre büntetőkkel kiejtette a Bundesliga utolsó Fürth csapatát, miután 2-2-re végeztek a rendes játékidőben. Ezen a mérkőzésen a Babelsberg számára minden összejött, hiszen az első félidőben 37%-os labdabirtoklás mellett 1 kapura lövésükből 1 gólt szereztek, illetve a második félidőben 35%-os labdatartás mellett a szintén 1 próbálkozásuk góllal végződött, ennél jobb helyzetkihasználás nem is létezik, 2 lövés – 2 gól. A Fürthnek nagyon nem megy az idén, ez a kupában is megmutatkozott, az egész mérkőzésen 13 kapura lövésből 10 kaput eltaláló kísérletből mindössze ikszre voltak képesek. A rendes játékidőt tekintve 13 sarokrúgásra került sor, ebből 3-at a Babelsberg végzett el.
Az RB Leipzig kiválóan szokott teljesíteni a német kupában, tavaly a döntőig jutottak, ahol vereséget szenvedtek a Borussia Dortmund csapatától. Tavaly egyébként 12-0-ás gólkülönbséggel jutottak az elődöntőbe (Nürnberg ellen 3-0-ra, Augsburg ellen szintén 3-0-ra, Bochum ellen 4-0-ra, Wolfsburg ellen 2-0-ra nyertek), ahol először kaptak gólt (Werder Brement 2-1-re legyőzve jutottak a döntőbe), így 14-1-es gólkülönbséggel kerültek a fináléba. Idén az első fordulóban a másodosztályú Sandhausen otthonában 4-0-ra győztek, a mérkőzésen egyébként 2 hazai és 13 Leipzig szöglet született. Látszott, hogy hiába vezettek magabiztosan 2-0-ra már az első félidőben, a második játékrészben is odatették magukat és szereztek újabb két találatot. Várhatóan nem a legerősebb kerettel fognak kezdeni ma este, biztos fog rotálni Marsch, de így is kötelező győzelmet aratniuk. Bl találkozó egyébként legközelebb november 3-án lesz, így abban is biztosak lehetünk, hogy amennyiben a meccs állása kívánja, pályára fogja küldeni legjobb játékosait is.
🔮 A két csapat közötti osztálykülönbségek, az óriási keret értékbeli differenciál (Az RB Leipzig kerete több, mint 400x annyit ér, mint a Babelsbergé – 497.55 m € áll szemben az 1,22m €-val), a lipcseiek tavalyi menetelése a kupában és az első fordulóban elért eredményeik alapján támogatjuk a több gólos sikerüket a mai találkozón. Igaz, csodát tett a Babelsberg az első fordulóban, hiszen azt sem gondolták volna sokan, hogy kiejtik a Fürth csapatát, de azon a mérkőzésen minden összejött nekik (2 kapura lövés – 2 gól) és a Fürth idei formája tényleg annyira borzalmas, hogy (nem becsmérelve a Babelsberget) még egy negyedosztályú csapat ellen is megszenvednek, majd büntetőkkel kiesnek. Szerintünk itt, a második fordulóban a babelsbergi csoda véget fog érni, bármennyire is lelkesen fognak játszani és a szívüket is kifogják tenni a pályán, a Leipzig magabiztos győzelmet fog aratni.
ESEMÉNY NEVE: AC FERALPISALO – PADOVA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Olaszország – Serie C – A csoport – 11. forduló – Kezdés: 21:00
Fogadás: Összesített gólok – 1.5 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:

AC Feralpisalo – Padova

Az olasz harmadosztály A csoportjának 11. fordulójában a 2. helyezett Padova látogat a 4. helyen álló AC Feralpisalo csapatához. Mai mérkőzésre a minimum 2 gól opciót választottuk, lássuk, miért:
🟢 Az AC Feralpisalo idei gólátlaga 2.90, még a Padova mérkőzésein, átlagosan 3.20 találat születik.
🟢 Az AC Feralpisalo eddig 5 alkalommal fogadta a Padovát, 4 mérkőzésen megvolt az 1.5 feletti gólszám (3-1; 2-2; 2-1; 1-1), utolsó két, egymás elleni találkozójuk gólgazdag volt, 4-0-ás és 3-1-es eredményekkel zárultak.
🟢 Az AC Feralpisalo otthon, átlagosan 1.9 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 Az AC Feralpisalo otthon, átlagosan 1 találatot kap találkozónként.
🟢 A Padova idegenben, átlagosan 2.2 gólt rúg meccsenként.
🟢 A Padova idegenben, átlagosan 1 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 Az AC Feralpisalo mérkőzéseinek 90%-ban rúgott gólt/gólokat, még a Padova mérkőzéseinek 70%-ban kapott találatot/találatokat.
🟢 Az AC Feralpisalo mérkőzéseinek 80%-ban született, minimum 2 gól, a Padova eddig minden találkozóján megvolt a minimum 2 találat. Ez a két csapat viszonyában 90%-ot predesztinál a mai találkozó 1.5 feletti gólszámára, amely jelentősen több, mint a liga átlag (A Serie C mérkőzéseinek 70%-ban születik minimum 2 gól).
🟢 A Padova eddig minden találkozóján betalált, még az AC Feralpisalo mérkőzéseinek 80%-ban kapott gólt/gólokat.
🟢 A Padova eddig minden eddigi mérkőzésén szerzett, minimum 1 gólt, még az AC Feralpisalo meccseinek 90%-ban szerzett gólt/gólokat.
🟢 Az elmúlt 5 mérkőzés formáját tekintve az AC Feralpisalo 2. lenne a tabellán, 5 mérkőzés alatt 13 pontot gyűjtöttek, 11 rúgott és 3 kapott góllal (2,8 találat/meccs).
🟢 Az elmúlt 5 mérkőzés formáját tekintve a Padova 6. lenne, 5 mérkőzés alatt 8 pontot gyűjtöttek, 9 rúgott és 8 kapott találattal (3,4 gól/meccs).
🔮 Bár a jelenlegi oddsok alapján (2.80 az AC Feralpisalo sikere, 2.87 a döntetlen, 2.45 a Padova győzelem), a fogadóirodák szerint kicsivel nagyobb a vendég győzelemre az esély, mi azonban teljesen kiegyenlített összecsapást várunk. A Padova mellett szól, hogy eddig minden mérkőzésén betalált és 2. a tabellán, az AC Feralpisalo azonban otthon fog játszani és jobb formában van mint mai ellenfele. Csak ismételni tudjuk magunkat, a Padova eddig minden találkozóján betalált, ezért várjuk tőlük ismételten a gólt, az AC Feralpisalo is megszokta rúgni otthon általában a gólját (sőt, közel 2-őt szerez átlagosan otthon, utolsó 9 hazai mérkőzésének mindegyikén szerzett, minimum 1 gólt), ezért amennyiben megtörténik a gólváltás, többre nem is lesz szükségünk tippünkhöz.
Esemény eredménye: 1-0 – VESZTES❌ (2. percben megszületett a hazaiak gólját, egészen elképesztő, hogy a 2. helyezett Padova, aki eddig minden mérkőzésén betalált nem volt képes egyenlíteni még úgy sem, hogy a második félidőt végig ember előnyben játszották…)

SZELVÉNY FOGADÁSAI:

2-ES KÖTÉS
AZ OPCIÓT A TIPPMIXPRO-RÓL AJÁNLJUK

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL (LABDARÚGÁS; ANGLIA – PREMIER LEAGUE – 9. FORDULÓ – KEZDÉS: 17:30)
GÓLSZÁM 1,5 – TÖBB, MINT 1,5✅

FTC – MTK (LABDARÚGÁS; MAGYARORSZÁG – OTP BANK LIGA – 10. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:00)
1X2 – FTC❌

Szelvény fogadási határidő: 17:30
Szelvény eredő ODDS: 1.54

Szelvény elemzése:

Manchester United – Liverpool

A Premier League 9. fordulójában a 3. helyen álló Liverpool látogat az Old Traffordra, a 6. pozícióban lévő Manchester Unitedhez. Ami a formát illeti, a United utolsó 5 találkozóján 7 pontot gyűjtött 9 rúgott – 8 kapott góllal, a Liverpool utolsó 5 mérkőzésén 11 pontot szerzett 16 rúgott – 5 kapott találattal.
Erre a mérkőzésre a minimum 2 gól opciót választottuk, lássuk, miért:
🟢 A Manchester United idei gólátlaga 3.25, még ez a mutató a Liverpool esetében 3.50.
🟢 A két csapat legutóbbi 11 manchesteri találkozójából 10 alkalommal született, minimum 2 találat (2-4; 3-2; 1-1; 0-0; 1-4; 2-1; 1-1; 1-1; 3-1; 3-0; 0-3).
🟢 A Manchester United otthon, átlagosan 2.5 gólt rúg mérkőzésenként.
🟢 A Manchester United otthon, átlagosan 1 gólt kap találkozónként.
🟢 A Liverpool idegenben, átlagosan 3.5 találatot szerez meccsenként.
🟢 A Liverpool idegenben, átlagosan 0.75 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 A Manchester United idei mérkőzéseinek 75%-ban volt minimum 2 gól, a Liverpool eddigi összes találkozója hozott, minimum 2 találatot. Ez a két csapat viszonyában 88%-ot predesztinál a mai találkozó minimum 2 góljára.
🟢 A Manchester United hazai mérkőzésein nagyrészt betalál, ami kifejezetten érdekes adat, hogy a Manchester otthon eddig minden találkozóján kapott gólt, a Liverpool pedig eddig minden idegenbeli mérkőzésén szerzett, minimum 1-et.
🔮 Főként a legutolsó pontunk alapján a Liverpool gólszerzésére komoly esély mutatkozik és abban is biztosak lehetünk, hogy nem fogja könnyen adni magát a United, hazai közönség előtt, egy ilyen rangadón biztos, hogy az elmúlt 3 bajnoki mérkőzés kudarcát is igyekszik ,,jóvá tenni” (Leicester ellen 4-2-re, Aston Villa ellen 0-1-re kikaptak, Evertonnal mindössze 1-1-es döntetlenre voltak képesek). Támogatjuk a minimum 2 gólt a mai összecsapásra.

FTC – MTK

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában a 9. helyen álló MTK látogat a 2. helyezett FTC otthonába. Ettől a mérkőzéstől a hazaiak győzelmét várjuk, lássuk miért:
A csapatok legutolsó 5 mérkőzésén elért eredményeit mutató képzeletbeli tabellán az FTC első helyen állna, még az MTK az utolsó, 12. helyen. Ebből látszik, hogy a két csapat formáját tekintve is óriási a különbség. A Fradi ezen találkozók alatt 12 pontot szerzett 9 rúgott és 4 kapott góllal, az MTK mindössze 3 pontot 4 rúgott és 8 kapott találattal.
🟢 Az FTC otthon, átlagosan 2.6 gólt rúg mérkőzésenként.
🟢 Az FTC otthon, átlagosan 1.6 találatot kap találkozónként.
🟢 Az MTK idegenben, átlagosan 1.2 gólt rúg meccsenkéntént.
🟢 Az MTK idegenben, átlagosan 1.8 gólt ,,enged be” mérkőzésenként.
🔮 A Fradi legutolsó mérkőzésén óriási meglepetésre kikapott hazai pályán a Zalaegerszegtől, igaz, nem a legerősebb felállásban, hiszen 3 napra rá Skóciában voltak ,,vendégségben” a Celticnél, ahol szintén vereséget szenvedtek, 2-0-ra. A javításra való törekvés tehát plusz motivációt jelenthet a zöld sasoknál, akik ha ma győznek átvehetik a vezetést a bajnokságban a listavezető Kisvárdától, és nem csak 1 pont, hanem 1 mérkőzés előnyük is lenne. Európa Liga találkozójuk legközelebb november 4-én lesz, a Celticet fogják fogadni, következő mérkőzésük a Tököl ellen lesz 3 nap múlva a MOL Magyar Kupában, így tartalékolni, pihentetni várakozásaink szerint nem fognak a mai találkozón, azt majd inkább 3 nappal később, Tökölön. Az MTK borzasztó formában van, minden idegenbeli mérkőzésén kapott legalább 1 találatot, utolsó 3 találkozóját vendégként elvesztette. Bízunk a Fradiban, hogy rendezik a sorokat és átveszik egy mai győzelemmel a bajnokságban a vezetést.

Szelvény eredménye: 0-5; 0-0 – VESZTES❌
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

ARKA GDYNIA – CWKS RESOVIA RZESZOW (LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – 1. OSZTÁLY – 14. FORDULÓ – KEZDÉS: 15:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

HERTHA BERLIN – BORUSSIA M’GLADBACH (LABDARÚGÁS; NÉMETORSZÁG – BUNDESLIGA – 9. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:30)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT❌

Szelvény fogadási határidő: 15:00
Szelvény eredő ODDS: 1.48
Szelvény elemzése:

Arka Gdynia – CWKS Resovia Rzeszow

A lengyel másodosztály 14. fordulójában a 7. helyezett Arka Gdynia fogadja a 11. pozícióban álló CWKS Resovia Rzeszow csapatát. Erre a mérkőzésre a minimum 8 szöglet opciót választottuk, lássuk miért:
🟢 A lengyel másodosztály mérkőzésein átlagosan 10.46 szöglet születik mérkőzésenként. Az Arka Gdynia átlagosan, 9.43 sarokrúgást, még a CWKS Resovia Rzeszow átlagosan, 5.83 szögletet szokott rúgni meccsenként. Ez, a két csapat viszonyában 15.26 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely jóval több, mint a liga átlag. Nézzük, milyen statisztikai mutatók indokolják mai tippünket:
🟢 Az Arka Gdynia átlagosan, 9.43 szögletet szokott elvégezni mérkőzésenként.
🟢 Az Arka Gdynia ellen átlagosan, 4.71 sarokrúgást végeznek el találkozónként.
🟢 A CWKS Resovia Rzeszow átlagosan, 5.83 szögletet szokott elvégezni meccsenként.
🟢 A CWKS Resovia Rzeszow ellen átlagosan, 6.50 sarokrúgást szoktak elvégezni meccsenként.
🟢 Mindkét csapat eddigi bajnoki mérkőzésein született, minimum 9 szöglet.
🟢 Az Arka Gdynia minden találkozóján volt minimum 10 sarokrúgás.
🟢 A CWKS Resovia Rzeszow meccseinek 83%-ban volt minimum 10 szöglet.
🔮 A találkozó egyértelmű esélyese az Arka Gdynia, az előbb említett adatok alapján a 8 szögletet csak a haziaknak ,,illene” megrúgniuk, azonban a vendégektől is várunk minimum 2-3 sarokrúgást. Tippünkhöz minimum 8 szöglet szükséges.

Hertha Berlin – Borussia M’gladbach

A német bajnokság 9. fordulójában a 13. helyen, Dárdai Pál vezetésével álló Hertha Berlin fogadja a 11. helyezett Borussia M’gladbach csapatát. Ezen a mérkőzésen a gólok kerültek fókuszba, lássuk, mi indokolja a minimum 2 gólos tippünket (a jobb átláthatóság kedvéért ismét felsorolásszerűen):
🟢 A Hertha Berlin idei, 8 forduló alatti gólátlaga 3.88
🟢 A Borussia M’gladbach idei, 8 forduló alatti gólátlaga 2.63
🟢 2015 októbere óta 25-ször találkoztak egymással, ezek közül 19 találkozón minimum 2 gól született, ez a mérkőzések 76%-a, még 2.5 feletti gólszám 17-szer, ami a meccsek 68%-a.
🟢 Az utolsó 3 egymás elleni találkozásuk során mindig született, minimum 2 találat (2-2; 1-1; 2-1), ezek közül a legutolsó, berlini összecsapás kifejezetten gólgazdag találkozó volt.
🟢 A Hertha Berlin otthon, átlagosan 1.33 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 A Hertha Berlin otthon, átlagosan 1.67 találatot kap találkozónként.
🟢 A Borussia M’gladbach idegenben, átlagosan 1 gólt szerez meccsenként.
🟢 A Borussia M’gladbach idegenben, átlagosan 2 találatot kap mérkőzésenként.
🟢 A Hertha Berlin idei összes mérkőzése hozott, nemcsak minimum 2, hanem 3 gólt, a Borussia M’gladbach idei találkozóinak pedig 75%-ban volt minimum 2 találat. Ez, a két csapat viszonyában 88%-ot predesztinál az 1.5 feletti gólszámra, amely több, mint a Bundesliga átlaga, hiszen a német bajnokság mérkőzéseinek 81%-ban születik minimum 2 találat.
🟢 A Hertha Berlin idei hazai, összes mérkőzésén betalált mindkét csapat.
🟢 A Hertha Belin tehát idei, hazai találkozóinak mindegyikén szerzett, minimum 1 találatot, még a Borussia M’gladbach eddig minden idegenbeli mérkőzésén kapott gólt.
🟢 A Borussia M’gladbach idei, idegenbeli meccseinek 50%-ban rúgott gólt, még a Hertha Berlin eddig minden hazai meccsén kapott gólt/gólokat.
🔮 Az előbb említett adatok figyelembevételével, és a hazaiak bátor játékával Dárdaiék gólszerzésére nagy esély van, és a Borussia M’gladbachtól is várjuk a találatot. Így a gólváltást (mindkét csapat szerez gólt) is egy kiváló opciónak ítéljük meg, de szeretnénk ismét egy fokkal biztosabbra menni, ezért a minimum 2 találatot várjuk a mai találkozótól, legyen az bármilyen eloszlásban is.
Szelvény eredménye: 8 szöglet; 1-0 – VESZTES❌
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

RADOMIAK RADOM – GORNIK LECZNA (LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – EKSTRAKLASA – 12. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 8.0 FELETT❌

OSASUNA – GRANADA (LABDARÚGÁS; SPANYOLORSZÁG – LA LIGA – 10. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
ÁZSIAI HENDIKEP – OSASUNA +0.5✅

Szelvény fogadási határidő: 18:00
Szelvény eredő ODDS: 1.48
Szelvény elemzése:

Radomiak Radom – Gornik Leczna

A lengyel első osztály 12. fordulójában a 13. helyezett Radomiak Radom fogadja, a kiesést jelentő, utolsó (18.) pozícióban álló Gornik Leczna csapatát. Erre a mérkőzésre a minimum 9 szöglet opciót választottuk, lássuk miért:
🟢 Az Ekstraklasa mérkőzésein átlagosan 10.78 szöglet születik mérkőzésenként. A Radomiak Radom átlagosan, 8.60 sarokrúgást, még a Gornik Leczna átlagosan, 4.40 szögletet szokott rúgni meccsenként. Ez, a két csapat viszonyában 13 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag.
🟢 A Radomiak Radom eddigi bajnoki mérkőzéseinek mindegyikén született minimum 10 szöglet, a találkozók 80%-ban pedig a minimum 12 szöglet is megvolt.
🟢 A Gornik Leczna mérkőzéseinek 80%-ban született minimum 10 sarokrúgás.
🟢 A Radomiak Radom átlagosan, 8.60 szögletet szokott elvégezni mérkőzésenként.
🟢 A Radomiak Radom ellen átlagosan, 4 sarokrúgást végeznek el találkozónként.
🟢 A Gornik Leczna átlagosan, 4.40 szögletet szokott elvégezni meccsenként.
🟢 A Gornik Leczna ellen átlagosan, 6.60 sarokrúgást végeznek el mérkőzésenként.
🟢 A Radomiak Radom eddig minden találkozóján rúgott minimum 5 szögletet, a vendégek mérkőzéseinek 80%-ban minimum 4 sarokrúgást át kellett ,,vészelniük”.
🟢 A két csapat legutóbbi találkozásai 10, illetve 14 szögletet hoztak.
🔮 A találkozó egyértelmű esélyese a Radomiak Radom, kötelező behúzniuk a három pontot az utolsó helyen álló Gornik Leczna ellen. Azt várjuk, hogy dominálni fognak hazai pályán (otthon egyébként kiválóan szoktak teljesíteni), ez pedig elősegítheti a szögletek születését.

Osasuna – Granada

A spanyol bajnokság 10. fordulójában az 5., Európa Liga csoportkört érő helyen álló Osasuna fogadja a 17., kiesési pozíciókat elkerülni igyekvő Granada csapatát. A mai mérkőzéstől hazai győzelmet, legrosszabb esetben döntetlent várunk, nézzük miért:
Az Osasuna kiváló formában van, legutóbbi 5 La Liga találkozójából 4-et megnyert, így a képzeletbeli tabellán, amely a legutóbbi 5 mérkőzés formájának tekintetében rangsorolná a csapatokat, a 2. pozíciót foglalnák el (5 meccs – 12 pont – 9 rúgott – 6 kapott gól). Otthon, utolsó 2 mérkőzésüket egyaránt hozták, legutóbb a kieső helyen álló Alavest (2-1), előtte pedig a 6. helyen álló Rayo Vallecanot (1-0) sikerült legyőzniük.
Ugyanezek már nem mondhatók el mai ellenfelükről, a Granadáról, hiszen az idei 8 bajnoki mérkőzésükből mindössze egyszer tudtak győzelmet elkönyvelni legutóbb, a Sevilla elleni kibekkelt 1-0-ával, 4 vereség és 3 döntetlen mellett. A legutóbbi 5 mérkőzés formáját tekintve 14. a Granada (5 meccs – 4 pont – 5 rúgott – 7 kapott gól). Érdemes kiemelni a Granada idegenbeli borzasztó teljesítményét, hiszen 6 mérkőzés óta nyeretlenek (2 döntetlen – 4 vereség), pedig az Alaves vagy a Celta Vigo nem tartozik a verhetetlen csapatok közé főleg idén, ennek ellenére mindkét csapattól egyaránt vereséget szenvedtek. Utolsó 4 idegenbeli mérkőzésük során pedig mindössze egyszer tudtak kapuba találni.
🔮 A tavaly Európa Ligát is megjárt Granada nem túl acélos csapat idén. Tekintve az Osasuna formáját, azt, hogy otthon fognak játszani és több, mint kétszer annyi találatot szereznek hazai pályán mint a Granada vendégként, a hazai győzelmet favorizáljuk a mai találkozón, de ismét szeretnénk egy fokkal biztosabbra menni, ezért még egy X esetén is nyerünk.
Szelvény eredménye: 7 szöglet; 1-1 – VESZTES❌
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

REAL BETIS – BAYER LEVERKUSEN (LABDARÚGÁS; EURÓPA LIGA – CSOPORTKÖR – 3. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:45)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

PSV – MONACO (LABDARÚGÁS; EURÓPA LIGA – CSOPORTKÖR – 3. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 18:45
Szelvény eredő ODDS: 1.42
Szelvény elemzése:

Real Betis – Bayer Leverkusen

Az Európa Liga G csoportjának 3. fordulójában a listavezető Bayer Leverkusen csapata látogat Sevillába, a második helyen álló, egyaránt 6 pontos (rosszabb gólkülönbség miatt második) Real Betishez. A két csapat most találkozik egymással először, a mai mérkőzésen a gólok lesznek fókuszban, lássuk, mi indokolja minimum 2 gólos tippünket:
🟢 A Bayer Leverkusen idei (2 forduló alatti) EL gól átlaga 3.50/meccs, még ez a Betis esetében 5.50/meccs.
🟢 A Betis otthon, átlagosan 1.8 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 A Betis otthon, átlagosan 1.2 gólt kap találkozónként.
🟢 A Leverkusen idegenben, átlagosan 2.7 gólt rúg meccsenként.
🟢 A Leverkusen idegenben, átlagosan 1.3 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 A Betis találkozóinak 80%-ban betalált, a Leverkusen mérkőzéseinek 60%-ban kapott, minimum 1 találatot.
🟢 A Leverkusen az idei szezonban eddig minden meccsén betalált, a Betis mérkőzéseinek 80%-ban kapott, minimum 1 gólt.
🔮 Mindkét csapat kiváló játékosokból áll, és bár csak a csoport mérkőzések felénél járunk, az már most látszik, amit előzetesen is számítani lehetett, hogy ez a két csapat fog megvívni egymással a csoportelsőségért. Aki megnyeri a csoportot, az automatikusan az Európa Liga nyolcaddöntőjében, még a második helyezett az 1/16 döntőben fogja találni magát. Látszik, hogy idén a Leverkusen esetében elöl nincsenek gondok, hiszen eddig minden találkozóján betaláltak, és a Betisnek sem nehéz idén gólt rúgni, hiszen találkozóinak 80%-ban kapott, minimum 1 gólt. Ezért a vendég gólt mindenképpen várjuk a találkozótól, másrészről pedig mérget vehetünk rá, hogy a spanyolok nem fogják könnyen adni magukat, pláne, hogy a rosszabb gólkülönbség miatt csoport másodikok, és hazai közönség előtt fognak játszani, ezért tőlük is várjuk a találatot. Tipikus 6 pontos találkozó lesz ez a mai ahogy szokták mondani, ezek általában vagy, a csapatok biztonsági játékából adódóan kevés találatot, vagy épp ellenkezőleg, gólzáport szoktak hozni. Mi az utóbbi forgatókönyvet predesztináljuk, amennyiben megszerzi a vezetést az egyik csapat, a másiknak menni kell az eredmény után, már pedig nehezen tudjuk elképzelni, hogy ne szülessen meg a mai találkozón az első gól, amit az előbbiekben említett adatokkal alátámasztva követnie kell, a másodiknak. Mindkét csapat szerez gólt opciót is egy kiváló választásnak tartjuk, azonban ismételten biztosabbra szeretnénk menni egy fokkal, ezért a minimum 2 gól a tippünk a mai mérkőzésre.

PSV Monaco

Az Európa Liga B csoportjának 3. fordulójában a listavezető PSV fogadja a szintén 4 ponttal rendelkező, viszont rosszabb gólkülönbség miatt ,,csak” második Monaco csapatát. Erre a mérkőzésre is ugyanazzal a tippel készültünk, minimum 2 találatot várunk a találkozótól. Lássuk, mi indokolja tippünket:
🟢 A PSV idei (2 forduló alatti) EL gól átlaga 4.50/meccs, még a Monaco szerényebb, 1.50/meccs átlaggal rendelkezik.
🟢 A PSV otthon, átlagosan 2.2 gólt rúg mérkőzésenként.
🟢 A PSV otthon, átlagosan 1.4 gólt kap meccsenként.
🟢 A Monaco idegenben, átlagosan 1.7 gólt rúg találkozónként.
🟢 A Monaco idegenben, átlagosan 1.2 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 A PSV idei mérkőzéseinek 80%-ban betudott találni, a Monaco meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 gólt.
🟢 A Monaco idei találkozóinak 80%-ban képes volt a gólszerzésre, a PSV meccseinek 80%-ban kapott, minimum 1 találatot.
🔮 A PSV támadó futballt szokott játszani, és rengeteg gólt szerez (elmúlt 5 mérkőzésén 12 gólt lőtt), a Monaconak sem kell szégyenkeznie e tekintetben, ugyanis utolsó 5 találkozóján 10 találatot szerzett. A PSV offenzív játékából és abból, hogy otthon játszanak, várjuk tőlük a gólt, és a hercegségiek is megszokták szerezni általában a maguk találatát. Ezért a mindkét csapat szerez gólt opciót is egy jó választásnak ítéljük meg, viszont ahogyan azt már többször említettük, egy fokkal biztosabbra szeretnénk menni, ezért a minimum 2 gólt választottuk a mai összecsapásra.
Szelvény eredménye: 1-1; 1-2 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

GORNIK POLKOWICE – MKS PUSZCZA NIEPOLOMICE (LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – 1. OSZTÁLY – 12. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

MIDDLESBROUGH – BARNSLEY (LABDARÚGÁS; ANGLIA – CHAMPIONSHIP – 13. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:45)
ÁZSIAI HENDIKEP – MIDDLESBROUGH +0.5✅

Szelvény fogadási határidő: 18:00
Szelvény eredő ODDS: 1.46
Szelvény elemzése:

Gornik Polkowice – MKS Puszcza Niepolomice

A lengyel másodosztály 12. fordulójában az utolsó, 18. helyen szereplő Gornik Polkowice fogadja a 14. helyen álló, mindössze 2 pont különbségre lévő MKS Puszcza Niepolomice csapatát. Erre a mérkőzésre a minimum 8 szöglet opcióval készültünk.
A lengyel másodosztályban átlagosan, mérkőzésenként 10.51 sarokrúgást végeznek el. A Polkowice átlagosan 7.20-at, még mai ellenfele 5.17-et szokott elvégezni, találkozónként. Ez, a két csapat viszonyában 12.37 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag. Nézzük, továbbá mi indokolja tippünket:
🟢 A Polkowice mérkőzéseinek 90%-ban, még a Puszcza idei mérkőzéseinek mindegyikén megvolt a minimum 8 szöglet.
🟢 A Polkowice átlagosan, mérkőzésenként 7.20 szögletet rúg, ellenfelei 4.70-et szoktak.
🟢 A Puszcza átlagosan, mérkőzésenként 5.17 sarokrúgást végez el, ellenfelei 6.33-at szoktak rúgni ellenük.
🟢 Mindkét csapat eddig minden mérkőzésén megrúgta a minimum 3 szögletet, a Puszcza ellen minden mérkőzésen elvégeztek minimum 5 sarokrúgást.
🟢 A Polkowice félidei átlag szöglet száma 5.50, második játékrész sarokrúgás átlaga 6.40
🟢 A Puszcza mérkőzésein az első félidőben átlagosan 5.17, még a második félidőben 6.33 szöglet szokott születni.
🔮 A két csapat most fog először találkozni egymással, hiszen a Polkowice idén jutott fel a másodosztályba. Az újonc hazai pályán, az elért eredményeitől függetlenül mindent megszokott tenni a győzelemért, legutóbb a 12. helyezett Skra-t és az 5. helyezett, osztályozó rájátszást érő pozícióban lévő Tychy-t fogadták, mindkét mérkőzés statisztikáit megvizsgálva látszik, hogy mindent igyekeznek megtenni a bennmaradásért és az erősebb csapatoktól sem ijednek meg. Feljutó csapatként a bennmaradásért, hazai közönség előtt, 7 mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatuk megtörésének érdekében motivációjuk adott. A Puszcza masszív középcsapat (előző szezont 13. helyen zárta, előtte lévőt 8. helyen), minden bizonnyal javítani szeretne az elmúlt mérkőzéseiken, illetve elkerülni a kieső zónát. Támadó játékot várunk mindkét féltől, hiszen nincs mit tartaniuk, ez magával hozhatja a sok szögletet.

Middlesbrough – Barnsley

A Championship 13. fordulójában a 14. helyen álló Middlesbrough fogadja a 22., kieső pozícióban álló Barnsley együttesét. A mérkőzéstől otthon tartott három pontot várunk, azonban ismételten szeretnénk egy fokkal biztosabbra menni.
A Boro átlagos formában van, utolsó 5 mérkőzéséből 2-őt nyert (mindkét találkozót hazai pályán) 3 vereség mellett. Mai ellenfelének formáját kiválóan tükrözi a tabellán elért helyezése, hiszen utolsó 5 mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni, 4 vereség és egy gól nélküli döntetlen mellett. Ráadásul ezen 5 mérkőzés alatt mindössze egyszer volt képes betalálni a kapuba. Utolsó győzelmüket még a 2. fordulóban augusztusban otthon, a Coventry ellen szerezték.
🟢 A Boro utolsó 2 hazai mérkőzését kapott gól nélkül, egyaránt 2-0-ával hozta, még a Barnsley utolsó 8 idegenbeli találkozóján nem tudott nyerni (3 döntetlen – 5 vereség)
🟢 A Boro otthon, átlagosan 1.67 gólt rúg mérkőzésenként.
🟢 A Boro otthon, átlagosan 1.17 gólt kap meccsenként.
🟢 A Barnsley idegenben, átlagosan 0.67 gólt rúg találkozónként.
🟢 A Barnsley idegenben, átlagosan 1.5 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 Utolsó 5 egymás elleni middlesbroughi mérkőzésükből 4 alkalommal hazai győzelem született
🔮 Hazai győzelmet favorizálunk a mai találkozón, nem igazán találtunk olyan pontot elemzésünk során, amely a Barnsley mellett szólt volna. Az elmúlt mérkőzéseken nyújtott teljesítmény, vagyis a forma, rúgott/kapott gólok aránya, a Barnsley csapat gondjai (vezetőedjőjük az egykori kiváló játékos Valérien Ismaël nyáron elhagyta a csapatot és a Premier League-ből kieső West Brom kispadjára ült le, az új vezetőedző láthatóan korántsem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a tavaly 5. helyen zárt egyesületnél) mind mind a hazaiak mellett szól, akiknek kiváló lehet ez a mai találkozó arra, hogy tovább gyarapítsák győzelmi sorozatukat és feljebb lépjenek a tabellán.
Szelvény eredménye: 10 szöglet; 2-0 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

QPR – BLACKBURN (LABDARÚGÁS; ANGLIA – CHAMPIONSHIP – 13. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:45)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT❌

FLEETWOOD TOWN – BURTON ALBION (LABDARÚGÁS; ANGLIA – LEAGUE ONE – 14. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:45)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 20:45
Szelvény eredő ODDS: 1.42
Szelvény elemzése:

QPR – Blackburn

A Championship 13. fordulójában a 8. helyezett QPR fogadja a 9. helyen álló Blackburn csapatát. Erre a találkozóra a minimum 2 gól opciót választottuk ki, nézzük mi indokolja tippünket:
🟢 Az angol másodosztály gól átlaga 2.53 gól/mérkőzés, a két csapat mérkőzésein átlagosan 2.75 gól születik, amely nem sokkal ugyan, de több, mint a liga átlag.
🟢 A QPR mérkőzésein, az elmúlt 12 forduló alatt átlagosan 3.58 gól született (ebben a tekintetben listavezető a QPR), a Blackburn meccsein átlagosan 3.08 találat esett (ebben a tekintetben a Blackburn harmadik a ligában és csak az előbb említett mai ellenfele és a Fulham 3.42-es gól átlaggal előzi meg).
🟢 A QPR hazai mérkőzésein, átlagosan 1.83 gólt szerez.
🟢 A QPR hazai találkozóin, átlagosan 1.17 gólt kap.
🟢 A Blackburn idegenbeli meccsein, átlagosan 1.17 találatot szerez.
🟢 A Blackburn idegenbeli meccsein, átlagosan 1.33 gólt kap.
🟢 A QPR eddig minden mérkőzése, még a Blackburn találkozóinak 83%-a hozott 2 vagy annál több gólt, ez a két csapat viszonyában 92%-ot predesztinál az 1.5 feletti gólszámra a mai találkozón, ez jóval több, mint a liga átlag 73% (A Championship mérkőzéseinek 73%-ban születik minimum 2 gól).
🟢 A QPR eddig minden hazai mérkőzésén betalált, a Blackburn idegenbeli mérkőzéseinek 83%-ban kapott gólt/gólokat.
🟢 A Blackburn idegenbeli mérkőzéseinek 83%-ban rúgott gólt/gólokat, még a QPR otthon, meccseinek 67%-ban kapott gólt/gólokat.
🟢 A QPR legutóbbi 7 hazai találkozójából 6 alkalommal 2 vagy annál több gólt szerzett (3-2; 2-0; 2-2; 2-0; 2-0; 2-2)
🟢 A QPR legutóbbi 15 hazai találkozójából 15 végződött 2 vagy több találattal.
🟢 A Blackburn legutóbbi 8 idegenbeli mérkőzéséből 7 végződött 2 vagy több találattal.
🔮 Az előbbiekben említettük, hogy gólátlagok tekintetében a QPR listavezető (3.58/meccs), még a Blackburn harmadik (3.08/meccs). Az eddigi mérkőzések és a statisztikák alapján a két találatot ,,csak” a QPR-nak megkellene rúgnia a mai találkozón, azonban ismét szeretnénk egy fokkal biztosabbra menni, ezért az egész mérkőzésre választottuk az 1.5 feletti opciót.


Fleetwood Town – Burton Albion

Az angol harmadosztályban a kiesés elől menekülő 19. helyezett Fleetwood Town fogadja a 8. pozícióban álló, Play-Off helyezésre törekvő Burton Albion csapatát. Erre a mérkőzésre egy szöglet opcióval készültünk.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 Szögletek tekintetében a League One átlaga 10.35/meccs, a Fleetwood Town 6.80 szögletet, még a Burton Albion 4.17-et szokott elvégezni átlagosan, mérkőzésenként. Ez a két csapat viszonyában 10.97 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag. Nézzük, mi indokolja tippünket:
🟢 A két csapat idei összes bajnoki mérkőzésén született, minimum 8 szöglet. A hazaiak mérkőzéseinek 80%-ban, még a vendégek találkozóinak 83%-ban minimum 10 szöglet született.
🟢 A Fleetwood Town átlagosan, mérkőzésenként 6.80 szögletet szokott rúgni, még ellenfelei, átlagosan 5.20 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Burton Albion átlagosan, találkozónként 4.17 szögletet szokott rúgni, ellenfelei átlagosan 7.50 sarokrúgást szoktak elvégezni ellenük.
🟢 A Fleetwood Town eddig minden mérkőzésén rúgott minimum 4 szögletet, a Burton Albionnak sem volt még olyan találkozója, amelyen a minimum 3 sarokrúgásig ne jutottak volna el, illetve eddig minden mérkőzésén minimum 4 szögletet elvégzett aktuális ellenfelük. Ez kiváló alapot ad tippünknek.
🔮 Csalóka lehet a tabella, hiszen a Fleetwood Town 2 mérkőzéssel kevesebbet játszott mai ellenfelénél, így amennyiben győzelmekkel utolérik a többi csapatot, szintén rájátszás közeli pozícióba kerülnek. Motiváció mindkét oldalon adott, jó mérkőzést várunk a mai találkozótól, az előbb említett statisztikai adatok figyelembevételével pedig a minimum 8 szöglet opció kiváló választásnak tűnik.
Szelvény eredménye: 1-0; 12 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: TOTTENHAM U23 – WEST HAM U23
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – Premier League 2 – Kezdés: 20:00
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett
ODDS: 1.40
Esemény elemzése:
A Premier League 2, 1. csoportjában ma este a 7. helyezett Spurs U23 fogadja az 5. helyen álló West Ham U23-as csapatát. Erre a mérkőzésre a 2.5 feletti gólszám opciót választottuk, lássuk, miért.
🟢 A Premier League 2 gól átlaga 3.91 gól/mérkőzés, a két csapat mérkőzésein átlagosan 4.09 gól születik, amely több, mint a liga átlag.
🟢 A két csapat elmúlt 6 találkozójából 5 mérkőzés három vagy annál több góllal zárult és a mindkét csapat szerez gólt opció is 5 alkalommal ült (1-2; 3-0; 1-1; 1-3; 2-2; 2-3). Látható, hogy az egyetlen kakukktojás találkozón is született minimum 2 találat.
🟢 A Spurs U23 minden hazai mérkőzése, a West Ham U23 minden idegenbeli mérkőzése hozott minimum 3 gólt, tehát a 2.5 feletti gólszám minden találkozón megvolt az idei szezonban (A Premier League 2-ben egyébként a mérkőzések 77%-ban van minimum 3 gól).
🟢 A Spurs U23 hazai mérkőzésein, átlagosan 2 gólt szerez.
🟢 A Spurs U23 hazai találkozóin, átlagosan 1.5 gólt kap.
🟢 A West Ham U23 idegenbeli meccsein, átlagosan 1.67 találatot szerez.
🟢 A West Ham U23 idegenbeli meccsein, átlagosan 3 gólt kap.
🟢 Mindkét csapat idei összes mérkőzésén ült a mindkét csapat szerez gólt opció, így a gólváltásra eddig nem volt panasz.
🟢 Következésképpen a Spurs U23 hazai találkozóinak mindegyikén lőtt gólt, a West Ham U23 idegenbeli mérkőzéseinek mindegyikén kapott minimum 1 gólt.
🟢 A West Ham U23 idegenbeli meccseinek mindegyikén szerzett gólt, a Spurs U23 otthon, eddig minden találkozóján ,,beengedett” minimum 1 találatot.
🟢 A Spurs U23 gólátlaga az idei 7 mérkőzés alatt 4.71
🟢 A West Ham U23 gólátlaga az idei 7 meccsét figyelembe véve 4.14

🔮 Az adatokból tehát látszik, hogy mindkét csapat gólgazdag mérkőzéseket szokott játszani, nincs problémájuk a gólszerzéssel, hátul pedig közel sem működik minden tökéletesen (elég csak a West Ham U23 idegenbeli statisztikáját nézni, átlagosan 3 gólt kap mérkőzésenként). Mindkét csapattól várjuk a gólt a mai találkozón, és úgy gondoljuk nem fognak megállni 1-1-nél.
Esemény eredménye: 3-4 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

WISLA PLOCK – POGON SZCZECIN (LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – EKSTRAKLASA – 11. FORDULÓ – KEZDÉS: 12:30)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

GENOA – SASSUOLO (LABDARÚGÁS; OLASZORSZÁG – SERIE A – 8. FORDULÓ – KEZDÉS: 15:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 12:30
Szelvény eredő ODDS: 1.52
Szelvény elemzése:

Wisla Plock – Pogon Szczecin

A lengyel első osztály 11. fordulójában a 4. helyezett Pogon Szczecin látogat a 14. helyen álló Wisla Plock csapatához. Erre a mérkőzésre a minimum 8 szöglet opcióval készültünk. A hazai csapat 5.25 szögletet rúg, még a vendég átlagosan 6-ot mérkőzésenként, ez 11.25 szögletet predesztinál a mai összecsapásra. Ez több, mint az Ekstraklasa 10.78 szöglet/meccs átlaga.

Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A Wisla Plock átlagosan, mérkőzésenként 5.25 szögletet rúg, még ellenfelei 6.75-öt szoktak elvégezni.
🟢 A Pogon Szczecin átlagosan, találkozónként 6 sarokrúgást végez el, még ellenfelei 4.80-at szoktak rúgni.
🟢 A Wisla Plock eddigi minden mérkőzésén minimum 3 szögletet rúgott, és ellenfelei is minimum 3 sarokrúgást elvégeztek ellenük.
🟢 A Pogon Szczecin eddig minden mérkőzésén elvégeztek ellenfelei minimum 3 sarokrúgást, a mérkőzéseinek 80%-ban minimum 3 szögletet ők is rúgtak.
🟢 Mindkét csapat eddigi bajnoki mérkőzésein mindig volt minimum 9 sarokrúgás.
🟢 A Wisla Plock eddigi bajnoki mérkőzésein minimum 11 szöglet mindig született, még a Pogon Szczecin eddigi találkozóinak 80%-ban került sor minimum 10 sarokgrúgásra.
🔮 Az előbb említett statisztikai adatok figyelembevételével a minimum 8 szöglet opció kiváló választásnak tűnik.

Genoa – Sassuolo

Az olasz bajnokság 8. fordulójában a 17. helyen álló Genoa fogadja a 14. pozícióban tanyázó Sassuolo csapatát. Erre a mérkőzésre a minimum 2 gól opciót tudjuk ajánlani.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A Serie A-ban a mérkőzések 82%-a végződik minimum 2 találattal, a most játszó Genoa és Sassuolo eddig minden bajnoki mérkőzése hozott, minimum 2 gólt.
🟢 A Genoa otthon, átlagosan 1.67 gólt rúg mérkőzésenként.
🟢 A Genoa otthon, átlagosan 2.33 gólt kap meccsenként.
🟢 A Sassuolo idegenben, átlagosan 1.67 gólt rúg találkozónként.
🟢 A Sassuolo idegenben, átlagosan 2 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 A Genoa 3.71-es, még a Sassuolo 2.29-es gól átlaggal rendelkezik az idei szezonban.
🟢 A két csapat eddig minden mérkőzésén betalált, és minden mérkőzésén minimum 2 gólt kapott.
🟢 A két csapat eddig minden mérkőzése hozott minimum 3 gólt (Serie A-ban a mérkőzések 68%-án születik 2.5 feletti gólszám)
🟢 Az elmúlt 6 évben 16 alkalommal találkozott egymás ellen a két csapat, 12 találkozó (75%) minimum 2 gólt hozott. Az utolsó 6 mérkőzésükön egyaránt megvolt az 1.5 feletti gólszám (1-2; 2-1; 5-0; 2-1; 1-1; 5-3).
🔮 Tavaly 8. helyen végzett a Sassuolo, épphogy lemaradva a Konferencia Ligáról és 11. helyen a zárt a Genoa. Ebből látszik, hogy mindkét csapat alulteljesít tavalyi önmagához képest, a Genoa csak a jobb gól különbsége miatt előzi meg a kieső helyen álló, szintén 5 pontos Venezia csapatát, ezért javításra, pontokra van szüksége mindkét gárdának. Az eddigi eredményekből látszik, hogy mindkét csapat a nyílt játékot szokta favorizálni, ez melegágya a több gólnak. Mindkét csapattól várjuk a gólt/gólokat, de ismételten egy fokkal biztosabbra szeretnénk menni, ezért a minimum 2 gólos opciót választottuk erre a mérkőzésre.
Szelvény eredménye: 8 szöglet; 2-2 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

MANCHESTER CITY – BURNLEY (LABDARÚGÁS; ANGLIA – PREMIER LEAGUE – 8. FORDULÓ – KEZDÉS: 16:00)
ÁZSIAI HENDIKEP – MANCHESTER CITY -1.5✅

LYON – MONACO (LABDARÚGÁS; FRANCIAORSZÁG – LIGUE 1 – 10. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 16:00
Szelvény eredő ODDS: 1.77
Szelvény elemzése:

Manchester City – Burnley

A Premier League 8. fordulójában a tavalyi bajnok és jelenlegi 3. helyezett Manchester City fogadja a 18., kieső pozícióban álló Burnley csapatát.
A találkozó óriási favoritja a hazai gárda, nézzük meg részletesen miért:
Ugyan az utolsó 5 mérkőzésükből mindössze 2-szer tudtak győzni, a Wycombe ellen 6-1-re az EFL Cup-ban, illetve a Chelsea ellen 0-1-re. 0-0-ás döntetlent játszottak a Southampton ellen még 09.18-án, illetve legutóbb az Anfielden 2-2-re végeztek, BL-ben a PSG ellen pedig 2-0-ra kaptak ki.
A Burnley szenved az idei szezonban, ez látszik a bajnokságban elfoglalt kiesést jelentő 18. helyezéséből is. Utolsó 5 mérkőzésükből mindössze 1 alkalommal tudtak győzni az EFL Cup-ban a negyedosztályú Rochdale ellen 4-1-re, 2 döntetlen (Norwich ellen 0-0, Leicester otthonában 2-2) és 2 vereség (Arsenal ellen 0-1, Everton otthonában 3-1) mellett.
A mai mérkőzést kihagyja hazai oldalon Delap bokasérülés miatt, Ederson és Gabriel Jesus válogatott szereplés miatt, Mendy botrány miatt és Ferran Torres lábsérülés miatt. A vendégeknek Mee-t és Stephens-t mindenképpen nélkülözniük kell a mai találkozón, mindketten bokasérülés miatt hiányoznak.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A Manchester City otthon parádés formában van, 3 mérkőzést játszottak eddig otthon a Premier Leagueben, 10-0-ás gólkülönbséggel állnak.
🟢 A Burnley vendégként 3 találkozón mindössze 1 pontot szerzett 3-7-es gólkülönbség kíséretében.
🟢 A Manchester City otthon, átlagosan 3.33 gólt szerez, és még az idei szezonban nem kapott gólt az Etihadban.
🟢 A Burnely idegenben, átlagosan 1 gólt szerez, és 2.33-at kap mérkőzésenként.
🟢 A két csapat egymás elleni utolsó 5 találkozója mindig minimum 2 gólos City sikerrel ért véget (0-2; 5-0; 0-3; 5-0; 1-4).
🟢 Nagyon megy a Citynek otthon a Burnley ellen, utolsó 6 manchesteri találkozójuk többgólos hazai győzelemmel zárult (5-0; 5-0; 5-0; 5-0; 4-1; 3-0).
🔮 A City kerete elég mély, hogy hiányzó játékosait pótolják, világklasszis játékosokból áll a csapat. A Burnley idei formája pocsék, nem látjuk azt, hogyan tudná megszorongatni az idén címvédésre törekvő Manchesterieket. Tippünk, az otthon tartott három pont minimum 2 gólos győzelemmel.

Lyon – Monaco

A francia első osztály 10. fordulójában a 10. helyen álló Lyon fogadja a 6. helyezett Monaco csapatát. Erre a mérkőzésre a minimum 2 gól opciót ajánljuk.

Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A Monaco 2.78, még a Lyon 3.00-as gól átlaggal rendelkezik az idei szezonban.
🟢 A két csapat az elmúlt 11 évben 22 alkalommal találkozott egymással, a mérkőzések 91%-a minimum 2 góllal (20 találkozó), 68%-a minimum 3 góllal (15 találkozó) végződött. A mérkőzések 64%-ban (14 találkozó) mindkét csapat szerzett gólt.
🟢 A Lyon otthon, átlagosan 2.2 gólt szerez mérkőzésenként.
🟢 A Lyon otthon, átlagosan 1.4 gólt kap találkozónként.
🟢 A Monaco idegenben, átlagosan 1.75 gólt szerez meccsenként.
🟢 A Monaco idegenben, átlagosan 1.25 gólt kap mérkőzésenként.
🟢 A Lyon eddigi összes mérkőzése minimum 2 gólt hozott, még a Monaco mérkőzéseinek 75%-ban született 2 vagy annál több gól.
🟢 A Lyon mindegyik hazai mérkőzésén betalált, még a Monaco minden idegenbeli meccsén kapott gólt/gólokat.
🟢 A Monaco idegenbeli mérkőzéseinek 75%-ban betalált, még a Lyon eddig minden hazai mérkőzésén kapott gólt/gólokat.
🔮 Az előbb említett statisztikai adatok figyelembevételével a mindkét csapat szerez gólt opció is egy remek választásnak tűnik, azonban, ahogy tegnap a Burton – Morecambe mérkőzés elemzésében említettük, ismét biztosra szeretnénk menni (bár azon a mérkőzésen cirka 5 perc alatt megvolt a gólváltás), ezért a minimum 2 gólos opciót favorizáljuk. Tavaly a Lyon 4., a Monaco 3. helyen zárta a szezont, így mindkét egyesület számára elvárás, hogy javítsanak jelenlegi 10., illetve 6. pozíciójukon. Parázs összecsapásra számítunk, és gólra/gólokra mindkét csapat részéről.
Szelvény eredménye: 2-0; 2-0 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

KORONA KIELCE – WIDZEW LODZ (LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – 1. OSZTÁLY – 13. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:30)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

BURTON ALBION – MORECAMBE (LABDARÚGÁS; ANGLIA – LEAGUE ONE – 13. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:45)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 20:30
Szelvény eredő ODDS: 1.57
Szelvény elemzése:

Korona Kielce – Widzew Lodz

A lengyel másodosztály 13. fordulójában a listavezető Widzew Lodz látogat ma este Kielcébe, a második helyen álló Korona Kielce csapatához.
A találkozó esélyesei a bukmékerek szerint a hazaiak, akik otthon kiváló mérleggel rendelkeznek, erre a mérkőzésre egy szöglet opciót választottunk.
Szögletek tekintetében a liga átlag 10.6 szöglet mérkőzésenként, a hazaiak 6.29 sarokrúgást, még a vendégek 4.6 szögletet végeznek el átlagosan. Ez a mutató a két csapat viszonyában 10.89 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely nem sokkal ugyan de több, mint a liga átlag.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A Korona Kielce 6.29 szögletet végez el átlagosan, mérkőzésenként.
🟢 A Korona Kielce ellen átlagosan 5.14 sarokrúgást rúgnak, meccsenként.
🟢 A Widzew Lodz 4.6 szögletet végez el átlagosan, mérkőzésenként.
🟢 A Widzew Lodz ellen átlagosan 6.4 sarokrúgást rúgnak, találkozónként.
🟢 Mindkét csapat eddigi bajnoki mérkőzésein legalább 8 szöglet született, a hazaiak mérkőzéseinek 71%-a, még a vendégek mérkőzéseinek 80%-a minimum 10 szögletet hozott.
🔮 Parázs összecsapást várunk a mai találkozótól, hiszen az első két helyezett csapat fog összecsapni egymással. Otthon kiváló formában van a Korona Kielce (legutóbbi 20 hazai találkozójából 12-őt megnyert, 6 döntetlen és mindössze 2 vereség mellett), utolsó három találkozójuk azonban döntetlennel zárult, így szükségük van pontokra, amennyiben tapadni szeretnének a listavezető mai ellenfelükhöz. A Widzew Lodz kiváló formában van, utolsó 10 mérkőzéséből 7-et megnyert, 2 döntetlen és 1 vereség mellett, minden bizonnyal tovább szeretnék folytatni kiváló sorozatukat, tovább erősítve listavezető pozíciójukat. Ahogy szokták mondani, tipikus 6 pontos találkozó lesz ez a mai, mindkét csapat saját ligájának ,,TOP” színvonalát képviseli, a minimum 8 szöglet opciót támogatjuk a mai mérkőzésre.

Burton Albion – Morecambe

Az angol harmadosztály 13. fordulójában a 10. helyezett Burton Albion csapata fogja fogadni a 13. helyen álló Morecambe csapatát. Erre a mérkőzésre a minimum 2 gól opciót ajánljuk.

Egyik csapat formája sem mondható jónak, a Burton utolsó 5 mérkőzéséből mindössze 1 győzelemre volt képes 1 döntetlen és 3 vereség mellett. A vendégek valamivel ,,fényesebben” állnak e tekintetben, utolsó 5 tétmérkőzésükből 2 győzelemre voltak képesek 1 döntetlen és 2 elvesztett találkozó kíséretében.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A két csapat utolsó három, egymás elleni találkozója minimum 2 gólt hozott (4-0; 1-2; 2-0).
🟢 Az angol harmadosztály találkozóinak 77%-ban születik minimum 2 találat, a Burton Albion mérkőzéseinek 83%-ban, még a Morecambe meccseinek 80%-ban minimum 2 gól született. Ez, a két csapat viszonyában 82%-ot jelent, amely a liga átlag feletti érték.
🟢 A Burton Albion idei gólátlaga 2.08
🟢 A Morecambe idei gólátlaga 3.45
🟢 A Burton Albion otthon, átlagosan 1.33 gólt rúg mérkőzésenként.
🟢 A Burton Albion otthon, átlagosan 1 találatot kap meccsenként.
🟢 A Morecambe idegenben, átlagosan 1.8 gólt rúg találkozónként.
🟢 A Morecambe idegenben, átlagosan 2 gólt kap mérkőzésenként.
🔮 A hazai csapat mérkőzéseinek 83%-ban, még a vendégek meccseinek 80%-ban mindkét csapat rúgott gólt. A Burton Albion erősebb csapat, törekedni fog az előző mérkőzéseinek javítására, a Morecambe nyílt játékának köszönhetően még idegenben is közel 2 gólt rúg találkozónként, igaz, 2-őt kapni is szokott átlagban. Ebből látszik, hogy a mindkét csapat szerez gólt opcióval is szép esélyeink lennének, viszont egy fokkal biztosabbra szeretnénk menni, ezért a minimum 2 gólt favorizáljuk a mai összecsapásra.
Szelvény eredménye: 14 szöglet; 3-2 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

TPS – EIF (LABDARÚGÁS; FINNORSZÁG – YKKONEN – BAJNOKSÁG PLAY-OFF – KEZDÉS: 17:30)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

KOLUMBIA – ECUADOR (LABDARÚGÁS; DÉL-AMERIKA – VB – SELEJTEZŐ – 12. FORDULÓ – KEZDÉS: 23:00)
ÁZSIAI HENDIKEP – KOLUMBIA +0.5✅

Szelvény fogadási határidő: 17:30
Szelvény eredő ODDS: 1.47
Szelvény elemzése:

TPS – EIF

A 2. helyen álló Turku PS csapata fogja fogadni az 5. helyen szereplő Ekenas csapatáta finn Ykkonen bajnokság rájátszásában.
A találkozó nagy esélyesei a hazaiak, jóval erősebb kerettel rendelkeznek az EIF-nél. Erre a mérkőzésre egy szöglet fogadással készültünk.
Szögletek tekintetébében a liga átlag 9.94 szöglet mérkőzésenként, a TPS 8.38 sarokrúgást, még az EIF 5.15 szögletet végez el átlagosan mérkőzésenként. Ez a mutató a két csapat viszonyában 13.53 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A TPS 8.38 szögletet végez el átlagosan, mérkőzésenként.
🟢 A TPS ellen átlagosan 3.85 sarokrúgást rúgnak, meccsenként.
🟢 Az EIF 5.15 szögletet végez el átlagosan, mérkőzésenként.
🟢 Az EIF ellen átlagosan 4.23 sarokrúgást rúgnak, találkozónként.
🟢 A TPS mérkőzéseinek 92%-ban minimum 5 szögletet elvégzett, az EIF mérkőzéseinek 82%-ban elért, minimum 3 sarokrúgást.
🟢 A TPS mérkőzéseinek 92%-ában minimum 8 szöglet elvégzésre került.
🔮 Hazai dominanciát (amely magával hozhatja a sok TPS szögletet) és otthon tartott három pontot várunk a mai találkozótól. Az előbb említett statisztikai adatok alapján a 8 szögletet csak a hazaiaknak ,,illene” megrúgniuk, 2-3 szögletet azonban a vendégektől is várunk, így a minimum 8 szögletes opciót kiváló választásnak ítéltük meg.

Kolumbia – Ecuador

A VB selejtező 12. fordulójában az 5. helyezett Kolumbia fogadja a 3. helyen álló Ecuador csapatát. Jelenlegi állás szerint Ecuador egyenesen kijutna a Katarba, még a kolumbiaiak jelenlegi 5. pozíciója mindössze osztályozót érne. Annak ellenére, hogy Ecuador 6-1-re verte Kolumbiát a tavaly novemberi selejtező mérkőzésen, a Los Cafeteros erősen favorit hazai pályán a ma esti találkozón.
Kolumbia az elmúlt 6 mérkőzésén veretlen (2 győzelem – 4 döntetlen), Chile 3-1-es, és Peru 3-2-es legyőzése mellett legutóbb a brazilokkal és Uruguay nemzeti csapatával is gól nélküli döntetlennel zártak.
Ecuador utolsó 6 mérkőzésén hullámzó teljesítményt nyújtott (2 győzelem Bolívia és Paraguay ellen – 1 döntetlen Chilével – 3 vereség Venezuela, Uruguay, Argentína ellen).
A két csapat, egymás elleni utolsó 5 mérkőzéséből 4 találkozó kolumbiai sikerrel zárult (1-0; 0-1; 0-2; 3-1) és mindössze a tavaly novemberi kiütéses, 6-1-es győzelem jegyezhető fel Ecuador neve mellett.
Főbb érveink tehát:
🟢 Kolumbia veretlen az utolsó hat nemzetközi mérkőzésén (2 győzelem – 4 döntetlen)
🟢 A nyári Copa America-n 1-0-ra nyert Kolumbia
🟢 Ecuador 5 idegenbeli selejtező mérkőzéséből 4-et elvesztett
🟢 Egészen 2008-ig kell visszamenni, legutoljára Kolumbiát hazai pályán 13 éve verte meg Ecuador. Azóta mind a hat találkozót Kolumbiában a Los Cafeteros nyerte (1-0; 3-1; 1-0; 2-0; 1-0; 2-0)
🔮 Biztos, hogy nem fogja könnyen adni magát Ecuador csapata, azonban a tavaly novemberi nagy arányú (6-1-es) győzelméből hosszútávú következtetéseket nem érdemes levonni. A korábbi évek találkozásait – kifejezetten, amikor a Kolumbiaiak utolsó 6 mérkőzésükön amikor Ecuadort fogadták mind a hatszor győztek – illetve a tényt, hogy Kolumbia minőségibb kerettel rendelkezik mind mind azt sugallják, hogy Kolumbiát támogassuk a mai mérkőzésen. Arról nem beszélve, hogy nem is lehet kérdés, hogy számukra elvárás a TOP4 – azonnali VB kijutást jelentő pozíció, így pontokra van szükségük, tehát, a motivációjukkal sem lehet gond a mai találkozó előtt.
Szelvény eredménye: 10 szöglet; 0-0 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

SUNDERLAND – MANCHESTER UTD U21 (LABDARÚGÁS; ANGLIA – EFL TROPHY – KEZDÉS: 20:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

STRATHSPEY THISTLE – FORMANTINE UTD (LABDARÚGÁS; SKÓCIA – HIGHLAND LEAGUE – 11. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 2.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 20:00
Szelvény eredő ODDS: 1.45
Szelvény elemzése:

Sunderland – Manchester United U21

Az EFL Trophy 6. számú csoportjában a második helyezett Manchester United U21-es csapata látogat a harmadik helyezett Sunderlandhez.
A vörös ördögök 3-2-es vereséget szenvedtek a nyitó mérkőzésen a Lincoln ellen, majd nagyszerű győzelmet arattak a Bradford City otthonában, így 2 találkozó után 3 ponttal állnak a második helyen. A Sunderland eddig csak egy mérkőzést játszott le, a Lincoln otthonában 2-1-re diadalmaskodtak.
A mérkőzés nagy esélyese a jelenleg harmadosztályban szereplő, korábban Premier League-et is megjárt Sunderland, kiváló formában vannak, az utolsó 10 mérkőzésükből 8-at megnyertek, 1 döntetlen és 1 vereség mellett.
Az U21-es Premier League-ben szereplő Manchester United utánpótlás csapata sok gólos találkozókat játszott eddig, utolsó 10 mérkőzésükön 36 gól született.
🟢 A Sunderland otthon, átlagosan 2.1 gólt rúg mérkőzésenként
🟢 A Sunderland otthon, átlagosan 1.1 gólt kap találkozónként
🟢 A Manchester United U21-es csapata idegenben, átlagosan 2 gólt szerez meccsenként
🟢 A Manchester United U21-es csapata idegenben, átlagosan 1.4 gólt kap mérkőzésenként
🟢 Mindkét csapat mérkőzéseinek minimum 80%-ban minimum 2 gól született
🟢 A Sunderland mérkőzéseinek 90%-ban, még a Manchester United U21-es csapata meccseinek 80%-ban szerzett gólt
🔮 Otthon a Sunderland kiválóan játszik, legutolsó 8 mérkőzését megnyerte, amelyeken nagyrészt 2 vagy annál több gólt szerzett. A Manchester United utánpótlás csapata pedig sok gólos találkozókat szokott játszani, legutóbbi fordulóban a negyedosztályú Bradford Citynek gurítottak hármat. Mindkét csapattól várjuk a gólt, és Sunderland győzelmet predesztinálunk.

Sthrathspey Thistle – Formantine Utd

A skót ötödosztály 11. fordulójában fogadja a 16. helyen álló Sthrathspey Thistle csapata a 7. helyen szereplő Formantine Utd csapatát.
A skót ötödosztály mérkőzéseinek 73%-a végződik 3 vagy több góllal. A hazaiak mérkőzéseinek 83%-ban, még a vendégek minden mérkőzésén minimum 3 gól született, ez a két csapat viszonyában 92%-ot predesztinál a minimum 3 gólra, amely jóval több, mint a liga átlag. Eddig nyolcszor találkoztak egymással, mint a nyolc alkalommal Formantine győzelem született (4-0; 0-8; 2-1; 1-6; 0-10; 6-1; 4-2; 1-5) és az eredményekből látszik, hogy a 2.5 feletti gólszám minden esetben megvolt, sőt, hét találkozás során minimum 4 gól született.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 Eddig nyolcszor találkoztak egymással, mind a nyolc alkalommal minimum 3 gól mindig született, hét alkalommal minimum 4 találat volt
🟢 Sthrathspey Thistle otthon, átlagosan 1.83 gólt szerez mérkőzésenként
🟢 Sthrathspey Thistle otthon, átlagosan 3.58 gólt kap találkozónként
🟢 A Formantine Utd idegenben, átlagosan 2.55 gólt szerez meccsenként
🟢 A Formantine Utd idegenben, átlagosan 2 gólt kap mérkőzésenként
🔮 A hazaiak 5.42-es, és a vendégek 4.55-ös gólátlaga, az egymás elleni közel 10 mérkőzés fényében úgy gondoljuk, hogy ma is egy gólgazdag találkozónak nézünk elébe.
Szelvény eredménye: 2-1; 0-3 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

BULGÁRIA – ÉSZAK-ÍRORSZÁG (LABDARÚGÁS; EURÓPA – VB SELEJTEZŐ – KEZDÉS: 20:45)
MINDKÉT CSAPAT KAP BÜNTETŐLAPOT – IGEN✅

LITVÁNIA – SVÁJC (LABDARÚGÁS; EURÓPA – VB SELEJTEZŐ – KEZDÉS: 20:45)
ÁZSIAI HENDIKEP – SVÁJC -0.5✅

Szelvény fogadási határidő: 20:45
Szelvény eredő ODDS: 1.50
Szelvény elemzése:

Bulgária – Észak-Írország

A VB selejtező C csoportjának negyedik helyezett Bulgária fogadja a harmadik helyen álló Észak-Írország nemzeti csapatát.
Ezen a mérkőzésen a büntetőlapok lesznek célkeresztben. A bolgárok és az észak-írek is közel 2 lapot (1.90) gyűjtenek átlagosan mérkőzésenként. Ez a két csapat viszonyában a mai mérkőzésre 3.80 büntetőlapot predesztinál.
Mivel lapokra fogadunk, szükséges megvizsgálnunk a mai találkozó játékvezetőjét Aleksey Kulbakov-ot. A fehérorosz spori 493 találkozót vezetett karrierje során, ezeken 1656 sárga lapot és 34 piros lapot osztott ki, ez átlagosan 3,43 lap mérkőzésenként.
🔮 Mindkét csapat fej-fej mellett áll 5-5 ponttal a 11 pontos svájc mögött, így mindkét csapat számára égetően fontos a győzelem, amennyiben még reménykedni szeretnének a VB kvalifikációban. Parázs összecsapásra számítunk, előző, 0-0-ával végződő találkozásuk során 3 Észak-Ír és 3 bolgár lap született. Kiélezett párharcra számítunk, 1-1 lapot mindkét oldaltól várunk.

Litvánia – Svájc

A VB selejtező C csoportjának utolsó helyezett Litvánia fogadja a második helyen álló Svájc nemzeti csapatát.
A litvánok valószínűleg már nem dédelgetnek VB álmokat, 3 ponttal és 4:14-es gólkülönbséggel állnak az utolsó pozícióban. Ugyanaz elmondható, mint a tegnapi Fehérorosz – Cseh összecsapás elemzésében, ahogy a Fehéroroszok sem rendelkeznek kellő minőséggel, úgy a Litvánok sem ahhoz, hogy komolyabb esélyük legyen világversenyre kijutniuk.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A két csapat eddig négy alkalommal találkozott egymással, mind a négy találkozó svájci győzelemmel zárult (9-0; 4-0; 1-2; 1-0). Legutoljára márciusban szenvedtek 1-0-ás vereséget a litvánok.
🟢 Svájc kiváló formában van, 7 találkozó óta veretlenek ( 3 győzelem – 4 döntetlen), ez nem tűnik kimondottan bomba formának, viszont ha megnézzük milyen csapatokkal játszottak döntetlent (Eb győztes Olaszország, Spanyolország, Franciaország), akkor azért kiváló eredménynek számít, a kötelező mérkőzéseket pedig rendre hozni tudták (Észak-Írország ellen 2-0-ra, Görögország ellen 2-1-re, törökök ellen 3-1-re).
🟢 A litvánok utolsó mérkőzésüket ugyan behúzták Bulgária ellen, az azt megelőző 7 találkozót elvesztették.
🟢 A litvánok otthon 0.6 gólt szereznek átlagosan, idegenben Svájc ennél 217%-al többet, közel 2 gólt mérkőzésenként (1.9/meccs).
🟢 Ami a kapott gólokat illeti, a litvánok átlagosan 2.5 találatot kapnak otthon, még a svájciak 1-et.
🟢 A litvánok a mérkőzéseik mindössze 30%-ban voltak képesek a gólszerzésre, a svájciak a mérkőzéseik 40%-át kapott gól nélkül lehozták.
🟢 A litvánok eddig mindig kaptak gólt az ellenfeleiktől, svájc a mérkőzéseinek 70%-ban minimum 1 gólt mindig szerzett.
🟢 A litvánok 10 mérkőzésből mindössze 1-szer tudták megszerezni a vezetést, még a svájciak 10 mérkőzésből 6-szor először találtak be.
🔮 Svájc magabiztosan áll 11 ponttal a C csoport VB osztályozót érő 2. helyén 6-1-es gólkülönbséggel, a listavezető Európa Bajnok olaszoktól 3 pontra lemaradva, igaz, ők 1 mérkőzéssel többet játszottak. Ha ma nyernek, a gólkülönbség miatt nem is (az olaszok 12:1-el állnak jelenleg), hacsak nem tömik ki nagyon a litvánokat, szoros küzdelemben vannak az olaszokkal az egyenes kijutást érő csoportvezető pozícióért. A litván és a svájci keret óriási minőségbeli különbsége, a svájciak motivációja és az, hogy legutóbb is legyőzték litvániát mind arra sarkall minket, hogy Svájc győzelmét támogassuk a mai összecsapáson.
Szelvény eredménye: 1 hazai 2 vendég sárga; 0-4 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

FEHÉROROSZORSZÁG – CSEHORSZÁG (LABDARÚGÁS; EURÓPA – VB SELEJTEZŐ – KEZDÉS: 20:45)
ÁZSIAI HENDIKEP – CSEHORSZÁG -0.5✅

CA TALLERES DE CÓRDOBA – ATLÉTICO TUCUMÁN (LABDARÚGÁS; ARGENTÍNA – LIGA PROFESSIONAL – 15. FORDULÓ – KEZDÉS: 02:15)
ÁZSIAI HENDIKEP – CA TALLERES DE CÓRDOBA +0.5✅

Szelvény fogadási határidő: 20:45
Szelvény eredő ODDS: 1.46
Szelvény elemzése:

Fehéroroszország – Csehország

A csehek a győzelemért fognak harcolni Fehéroroszországban
A VB selejtező E csoportjának utolsó (5.) helyezett Fehéroroszország fogadja a második helyen álló Csehország nemzeti csapatát.
A csehek már nem fogják tudni beérni a csoportvezető belgákat, hiszen 8 pont a különbség köztük, ugyan matematikailag még van rá esély, de óriási csoda lenne. Ebből kifolyólag a VB osztályozót érő második hely megtartása lebeg minden bizonnyal a szemük előtt, amelyben óriási csata van köztük és Wales között, hiszen egyaránt 8-8 ponttal állnak, az észtek ,,beleszólását” a második helyért zajló küzdelembe nehezen tartjuk elképzelhetőnek, a fehérorosz csapat pedig még náluk is kevesebb vizet zavar.
Jaroslav Šilhavý csapata utolsó három meccsén nyeretlen, igaz, a jóval erősebb belga csapattól szenvedett vereséget, egy erős ukrán csapattal és egy újjáéledő Walesszel játszott döntetlent. A ma esti találkozónak könnyebbnek kell lennie, és kutya kötelességük az első sípszótól kezdve dominálni, amennyiben egy nagyszerű nyári EB szereplést követően ott szeretnének lenni jövőre, a katari világbajnokságon.
Fehéroroszországnak mindössze három pontja van, amelyet az első meccsükön szereztek otthon, Észtországgal szemben, azóta minden meccsüket elveszítették. Többek között Belgiumtól 8-0-ra kaptak ki, és a mai ellenfél csehektől is vereséget szenvedtek 1-0-ra. Soha nem kvalifikáltak még nagy tornára, és nem rendelkeznek a kijutáshoz szükséges minőséggel, ezt kell ma a cseheknek kihasználniuk.
🔮 A két csapat eddig 6 alkalommal találkozott egymással, mind a hat találkozást a csehek nyerték (1-0; 1-3; 2-0; 4-1; 0-2; 4-2). Ami a jelent illeti, a házigazdák az utolsó hat mérkőzésükön egyaránt vereséget szenvedtek, ebből 4 alkalommal gólt sem tudtak szerezni. Ez feltehetőleg könnyebb találkozó lesz Csehország számára, mint a belgák, ukránok vagy a walesiek elleni és azt várjuk tőlük, hogy a kötelező, három pontot jelentő győzelmet befogják húzni.

CA Talleres de Córdoba – Atlético Tucumán

Az argentin bajnokság 15. fordulójában a 2. helyett CA Talleres de Córdoba csapata fogadja a 21. helyezett Atlético Tucumán csapatát.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A hazaiak utolsó mérkőzésükön ugyan vereséget szenvedtek, azt megelőzően viszont 10 mérkőzésig nem találtak legyőzőre, utolsó 10 mérkőzésük mérlege (8 győzelem – 1 döntetlen – 1 vereség)
🟢 Jelenleg a 2. helyen állnak, mindössze 4 pontra a listavezető River Plate csapatától, ha most győzelmet aratnak, 1 pontra megközelíthetik
🟢 A vendégek 5 mérkőzés óta nyeretlenek (2 döntetlen – 3 vereség)
🟢 A hazaiak otthon átlagosan 2.15 pontot szereznek, még a vendégek idegenben átlagosan 1-et
🟢 A hazaiak otthon 1.77 gólt szereznek átlagosan, 77%-al többet, mint az Atlético Tucumán vendégként (1.00/meccs)
🟢 Ami a kapott gólokat illeti, a Talleres de Córdoba átlagosan 0.62 találatot kap otthon, még az Atlético Tucumán vendégként közel 2-őt (1.85/meccs)
🟢 A Talleres de Córdoba csapata hazai mérkőzéseinek 85%-ban minimum 1 találatot szerzett, az Atlético Tucumán idegenbeli mérkőzéseinek mindössze 8%-át tudta kapott gól nélkül lehozni, így a hazai gólszerzésre nagy esély van a mai találkozón is
🟢 A Talleres de Córdoba hazai pályán a mérkőzéseik közel felét ( 46%-át) kapott gól nélkül lehozták, még az Atlético Tucumán az idegenbeli meccseik 62%-ban tudott gólt szerezni, így a mai találkozón a vendég gólra kisebb, az esély
🟢 Ami a sérülteket illeti, hazai oldalon mindössze Guilherme Parede (csatár, utoljára áprilisban lépett pályára) fog hiányozni, még a vendégeknél Agustin Lagos (védő, utoljára augusztusban lépett pályára) és Santiago Vergini (védő, a Boca Juniors elleni találkozón 09.19-én sérült meg). Óriási problémákkal ilyen téren egyik csapat sem küzd, Santiago Vergini hiánya jelentheti a legnagyobb problémát a vendégeknek, hiszen sérülését megelőző 12 tétmérkőzésen egyaránt pályára lépett, és mindegyik találkozón végigjátszotta a 90 percet, így meghatározó a védelemben. Ez szintén egy plusz, a hazaiak várható győzelme szempontjából.
🔮 Az előbbiekben felsoroltak alapján hazai győzelmet várunk a mai találkozótól. A ,,bebiztosított” tippünk, vagyis döntetlen esetén is nyerünk, mindössze azért van, mert legutolsó mérkőzésén a Talleres de Córdoba vereséget szenvedett, megszakadt kiváló sorozata, és egyelőre még nem derült ki, hogy ez egy egyszeri botlás volt-e vagy sem. Azt azért nagyon nehezen tudnánk elképzelni, hogy az Atlético Tucumán három pontot elvigyen magyar idő szerint kedd hajnalban a Mario Alberto Kempes Stadionból, Córdobából.
Szelvény eredménye: 0-2; 2-0 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

ZAGLEBIE SOSNOWIEC – CWKS RESOVIA RZESZOW (LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – 1. OSZTÁLY – 12. FORDULÓ – KEZDÉS: 12:40)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

OLASZORSZÁG – BELGIUM (LABDARÚGÁS; EURÓPA – UEFA NEMZETEK LIGÁJA – A DIVÍZIÓ – PLAY OFFS – 3. HELYEZÉSÉRT – KEZDÉS: 15:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 12:40
Szelvény eredő ODDS: 1.54
Szelvény elemzése:

Zaglebie Sosnowiec – CWKS Resovia Rzeszow

A 13. helyezett Zaglebie Sosnowiec fogadja 14. helyen álló CWKS Resovia Rzeszow csapatát a lengyel másodosztály 12. fordulójában. Erre a mérkőzésre a minimum 8 szöglet opciót ajánljuk.
A lengyel másodosztályban mérkőzésenként, átlagosan 10.73 szögletet végeznek el a csapatok. A Zaglebie Sosnowiec mérkőzésenként, átlagosan 5.60 sarokrúgást, még a Rzeszow 6 szögletet végez el. Ez, a két csapat viszonyában 11.6 szögletet predesztinál, amely több, mint a liga átlag.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 Mindkét csapat mérkőzésein eddig minimum 10 szöglet mindig volt, a meccseik 80%-ban minimum 12 sarokrúgás született
🟢 A hazaiak 5.60 szögletet végeznek el- és 6.80-at kell túlélniük mérkőzésenként (12,4 szöglet/meccs)
🟢 A vendégek 6 szögletet végeznek el- és átlagosan 7-et szükséges kibekkelniük (13 szöglet/meccs)
🟢 A hazai csapat minden mérkőzésén minimum 4 szögletet elvégzett, még a vendégek a mérkőzéseik 80%-ban rúgták meg
🟢 Mindkét csapat eddigi mérkőzésein az ellenfeleik, minimum 4 szögletetet elvégeztek, a mérkőzéseik 80%-ban 4-nél többet kellett átvészelniük
🟢A hazaiak átlagosan 12,60, még a vendégek 12,80 kapura lövéssel próbálkoznak mérkőzésenként.
🔮 Mindkét egyesület számára égetően szükséges a pontok szerzése, hiszen a hazaiak 6 mérkőzés óta nyeretlenek otthon (2 döntetlen – 4 vereség), még a vendégek az utolsó 5 idegenbeli mérkőzésükből mindössze 1 győzelemre voltak képesek, 2 döntetlen és 2 vereség mellett. 1, illetve 2 pont választja el őket a kieső zónától, ezért támadó futballt várunk mindkét csapattól, amely hatására szépen gyűlhetnek a szögletek.

Olaszország – Belgium

A Nemzetek Ligájának legfelsőbb divíziójában mérkőzik meg egymással az Európa Bajnok olasz csapat Belgium nemzeti tizeneggyével, a harmadik hely sorsa fog eldőlni a mai találkozón.
Igaz, nincs óriási tétje a mai találkozónak, viszont nyílt játékra, támadó futballra számítunk. A belgák számára, miután megnyerték az első félidőt a franciák ellen, a második játékrész katasztrofálisan alakult, így a végén, 3-2-es vereséget szenvedtek. Az olaszok 37 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata szakadt meg, miután 2-1-es vereséget kellett elkönyvelniük Spanyolországgal szemben, igaz, ebben óriási szerepe volt Bonuccinak, aki még az első félidőben begyűjtve második sárga lapját, idő előtt mehetett zuhanyozni.
Roberto Mancini várhatóan változtatásokat fog végrehajtani a mai találkozó előtt, ez lehetőséggel kecsegtet azon Belgium számára, amely évekig tartó alulteljesítés után győzhet.
Roberto Martineznek is vannak lehetőségei a rotációra, de várhatóan a kulcsembereit játszatni fogja. Olaszországnak sebezhetőnek kell lennie, így Belgium képes lehet megbosszulni a nyáron elszenvedett vereségét.
🔮 Az elmúlt években háromszor találkoztak egymással, kétszer az olaszok nyertek (2-1; 2-0), még egy esetben a belgák diadalmaskodtak (3-1). Mindkét csapatban világklasszis játékosok szerepelnek, az elmúlt mérkőzéseiken bebizonyították, hogy nincs gondjuk a gólszerzéssel, védelmi hiányosságaik pedig az elődöntőben láthatóak voltak. Lukaku 1 góllal és 1 gólpasszal vette ki részét a franciák ellen, kulcsember lehet a mai találkozón is. A mérkőzést Torinóban rendezik, így Európa Bajnokként, a spanyolok elleni kudarc javításáért otthon, az olaszok mindent meg fognak tenni a győzelemért. Mindkét csapattól várjuk a gólt/gólokat, de biztosra szeretnénk menni, ezért a minimum 2 gól opciót választottuk.
Szelvény eredménye: 9 szöglet; 2-1 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

ANDORRA – ANGLIA (LABDARÚGÁS; EURÓPA – VB SELEJTEZŐ – KEZDÉS: 20:45)
ÁZSIAI HENDIKEP – ANGLIA – 1.5✅

MOLDOVA – DÁNIA (LABDARÚGÁS; EURÓPA – VB SELEJTEZŐ – KEZDÉS: 20:45)
ÁZSIAI HENDIKEP – DÁNIA – 1.5✅

Szelvény fogadási határidő: 20:45
Szelvény eredő ODDS: 1.50
Szelvény elemzése:

Andorra – Anglia

A világbajnoki selejtezősorozat 7. mérkőzésére készül ma este az I csoport 5. helyezett Andorra és a csoportvezető, EB ezüstérmes Anglia.
Anglia jelentős lépést tett a csoportelsőség biztosítására a szeptemberberi lengyelek elleni idegenbeli X-el. Az Andorrával való találkozásuk várhatóan nem fog túl nagy feladatot jelenteni Gareth Southgate játékosainak, akik eddigi hat mérkőzésükből ötöt megnyertek.
Kapott gólok tekintetében Andorra a második helyen áll a csoportban, hiszen hat meccsen 14-szer kellett kapusuknak kiszedni a labdát a hálóból, ezzel együtt mindössze négy gólt szereztek. Anglia legutóbb 4-0-al küldte haza őket a Wembley-ből, és tekintettel a csapatok közötti óriási minőségbeli különbségre, szintén azt várjuk a ma esti találkozótól, hogy több gól lesz az együttesek között.
Southgate valószínűleg pihentetni fogja a nem túl jó formában lévő Harry Kane-t a csoport egyik legegyszerűbbnek ígérkező mai mérkőzésén. Tammy Abraham későn csatlakozott a csapathoz, de behívása több, mint indokolt volt. Kiváló formában van, amióta Jose Mourinho kezei alatt edződik Rómában, és a Chelsea egykori játékosa bebizonyította, hogy sikerült beilleszkednie a Serie A-ba.
Amikor Anglia Andorrát fogadta a Wembleyben, Gareth Southgate öt védővel és két védekező középpályással kezdte a mérkőzést. Ez a túlzottan defenzív felállás a játék vége felé megváltozott, ugyanis, csak 1-0-ra vezettek 70 perc elteltével. A változtatást követően az utolsó 18 percben 3 gólt is szereztek, így 4-0-s győzelmet könyvelhettek el a végén. Andorra idén 4-4 gólt már bekapott Tőlünk és az Ír csapattól is, így védelmük hihetetlenül gyenge még hazai pályán is.
🔮 Anglia csoportmérkőzéseinek felében négy vagy több gólt lőtt, és úgy látjuk, hogy Andorra lesz ma este a következő préda. Eddig 5x találkozott egymással a két ország csapata, mind az öt alkalommal szigetországi győzelem született úgy, hogy egyszer sem kaptak gólt (4-0, 6-0, 0-2, 0-3, 5-0). A minimum 2 gólos angol sikerben továbbra is nagyon erősen bízunk.

Moldova – Dánia

A világbajnoki selejtezősorozat 7. mérkőzésére készül ma este az F csoport utolsó helyezett Andorra és a csoportvezető Dánia együttese.
Dánia maximális pontszámmal (18 pont) és 22:0-ás gólkülönbséggel vezeti az F csoportot, magabiztosan.
Egymás ellen eddig egyszer, a selejtezősorozat elején találkoztak, akkor a dánok megsemmisítő 8-0-ával küldték haza a szerény képességű moldávokat, az első félidőben 20 perc alatt rúgtak 5 gólt, azért a második félidőben is gurítottak 3-mat biztos ami biztos.
🔮 Szintén óriási a különbség a két gárda között, a dánok 7 ponttal vezetik az F csoportot a második Skócia előtt, igaz, matematikailag még megvan a skótok esélye arra, hogy beérjék őket, hiszen 4 találkozó még hátra van, de nehezen elképzelhető az, hogy ne a dánok nyerjék a csoportot, és jussanak ki egyenesen a katari VB-re. Nem szeretnék tovább részletezni, bomba formában vannak a dánok, a mai mérkőzéstől is azt várjuk, hogy az első félidőben eldöntik a nyitott kérdéseket (amennyiben egy ilyen összecsapáson van bármilyen nyitott kérdés), és magabiztos, minimum 2 gólos győzelmet aratnak, ezzel óriási lépést téve a csoportelsőség megszilárdításáért.
Szelvény eredménye: 0-5; 0-4 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: MÁLTA – SZLOVÉNIA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – VB Selejtező – Kezdés: 20:45
Fogadás: Gólszám 1.5 – Több, mint 1.5✅
ODDS: 1.56
Esemény elemzése: Az opciót a TippmixPRO-ról ajánljuk

Sikerül Máltának visszavágni az egy hónappal ezelőtti vereségért?

A világbajnoki selejtezősorozat 7. mérkőzésére készül ma este a H csoport 5. helyezett Málta és a 4. helyen álló Szlovénia nemzeti együttese.
A csoportot Horvátország vezeti 13 ponttal, még az ugyancsak 13 ponttal álló Oroszország a rosszabb gólkülönbség miatt csak a második. A harmadik helyezett északi szomszéd szlovákok 9 ponttal állnak, majd őket követik 7 ponttal a szlovének, majd 4 ponttal a Máltaiak és szintén 4 ponttal Ciprus nemzeti együttese.
A két csapat legutóbb szeptember 4-én találkozott egymással Ljubljanában, akkor a szlovének 1-0-ás ,,vérszegény” győzelmével otthon tudták tartani a 3 pontot. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy minden mutatót figyelembe véve jobbak voltak Máltánál (ez mondjuk elvárható volt tőlük), még büntetőt is hibáztak.
A szlovén nemzeti csapat keret értékét 126,4 millió € -ra taksálják, még a hazaiak 29 fős keretét csupán 6,73 millió € -ra. Igaz, a szlovén keret értékének több, mint a felét az Atletico Madrid hálóőre, a világ egyik legjobb kapusának tartott Jan Oblak teszi ki (70 millió €), azért a Salzburgban játszó fiatal tehetség Sesko és az Atalanta támadója Ilicic piaci értéke közel annyi, mint a Máltai kereté. Ez érzékelteti a két csapat közötti különbséget. A szlovének számára kötelező behúzni a 3 pontot, amennyiben versenyben szeretnének lenni a VB kvalifikációért folytatott versenyben.
Ami a formát illeti, Málta a legutolsó 5 mérkőzéséből 1-et tudott megnyerni Ciprus ellen (3-0), simán kaptak ki az oroszoktól (2-0), előbb említett Ljubljanai találkozón a mai ellenfél szlovénektől (1-0), Koszovóval szoros mérkőzésen 2-1-re, és az Észak-Írek is 3-0-val távoztak, igaz, barátságos mérkőzésen. Ezen 5 összecsapáson 12 találat született.
A szlovének utolsó 5 mérkőzésük mérlege 2 győzelem 2 döntetlen 1 vereség. Ezen találkozókon 14 gól született. .
🔮 A szlovének a középmezőnybe tartoznak, szerényebb képességű csapat, mint Horvátország, Máltánál és Ciprusnál viszont jóval erősebb gárda. A szlovákokkal közel egy szinten vannak, jelenleg 2 pontra állnak tőlük. Amennyiben életben szeretnék még tartani a VB-ről szőtt álmaikat, ezt a mai találkozót kutya kötelességük behúzni. A másik oldalon Máltának viszont nincs vesztenivalója, nem tartjuk elképzelhetetlennek a hazai találatot és azt, hogy megráncigálják szomszédaink bajszát. Sokan 2.5 alatti gólszámot predesztinálnak, még ha Málta nem is szerez gólt, a minimum 2 gólos szlovén sikerben bízunk.
Esemény eredménye: 0-4 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: BELGIUM – FRANCIAORSZÁG
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – UEFA Nemzetek Ligája – A divízió – Play Offs – Elődöntők – Kezdés: 20:45
Fogadás: Mindkét csapat szerez gólt – Igen✅
ODDS: 1.88
Esemény elemzése: Az opciót a TippmixPRO-ról ajánljuk

Újra összecsap egymással Belgium és Franciaország

Az UEFA Nemzetek Ligájának legfelsőbb divíziójának elődöntőjében találkozik egymással Belgium és Franciaország nemzeti csapata semleges helyszínen, Torinóban.
A belgák számára a nyár csalódással végződött, miután a későbbi bajnok Olaszország csapata búcsúztatta őket az Európa Bajnokság negyeddöntőjében. Roberto Martinez együttesének azonban jelentős esélye van ma este az UEFA Nemzetek Ligája döntőjébe jutni, ehhez azonban a világ második legdrágább keretével (977 millió €) rendelkező nemzeti csapaton, a franciákon kell túljutniuk.
Az olaszok elleni kudarc az egyetlen vereségük az utolsó 17 mérkőzésükön, amelyből 14-et megnyertek, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ellenfeleik nagyrésze ezen mérkőzéseken nem ugyanazt a szintet képviselte, mint a világsztárokkal teletűzdelt francia nemzeti csapat.
A franciák nincsenek a legjobb formában. Az EB nagy esélyesének tartották őket, azonban első kieséses szakaszbeli mérkőzésükön, a nyolcaddöntőben kiestek Svájc ellen, és azóta sem sikerült visszanyerni formájukat. Az elmúlt 6 mérkőzésük 5 alkalommal döntetlennel végződött, egyetlen győzelmük a legutóbbi mérkőzésen, Finnország ellen született (2-0). Az említett hat találkozóból öt mérkőzésen minimum 1 gólt mindig kaptak, és a Covid miatt hiányzó világklasszis középpályás, N’Golo Kante hiánya valószínűleg jelentősen érezhető lesz védekezésben a mai találkozón is.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 Belgium zsinórban az elmúlt 38 mérkőzésén minimum 1 gólt mindig szerzett
🟢 Franciaország legutóbbi 14 mérkőzésén minimum 1 gólt mindig szerzett, és az elmúlt 6 találkozójából 5 alkalommal mindkét csapat betalált.
🔮 Mindkét válogatott számára csalódást jelentett, hogy még a 4 közé sem kerültek be az Európa Bajnokságon (A torna nagy esélyesének tartott franciák már a nyolcaddöntőben, a belgák a negyeddöntőben estek ki). A statisztikákból látható, hogy nincsenek gólszerzési problémái a belgáknak, hiszen az elmúlt közel 40 találkozójuk mindegyikén gólt/gólokat tudtak szerezni. A franciák jelenlegi formája és Kanté hiányának fényében pedig tovább kell folytatniuk ezt a sort. A franciáknál senkinek nem kell bemutatni az Mbappé, Benzema, Griezmann támadótriót, akik bármikor képesek megvillanni. Benzema bomba formában van, eddigi 8 bajnoki mérkőzésén 9-szer volt eredményes. Egy szó mint száz, mindkét csapattól várjuk, hogy gólt szerezzen.
Esemény eredménye: 2-3 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: OLASZORSZÁG – SPANYOLORSZÁG
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Európa – UEFA Nemzetek Ligája – A divízió – Play Offs – Elődöntők – Kezdés: 20:45
Fogadás:
Fogadáskészítő (Bet365)
– A mérkőzés eredménye Olaszország vagy döntetlen
– Több mint 0 gól a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

A spanyolok Milánóban bosszulnák meg az Európa Bajnokságon történteket

Az UEFA Nemzetek Ligájának legfelsőbb divíziójának elődöntőjében találkozik egymással Olaszország és Spanyolország nemzeti csapata.
Ma este megkezdődik a 2021/22-es szezon második válogatott szünete egy kiváló találkozóval, hiszen a 2020-as Európa Bajnokság győztese, Olaszország, az elődöntőben ellenük kieső Spanyolországgal fog találkozni. A győztes válogatott, a Franciaország-Belgium mérkőzés nyertesével fog találkozni a döntőben.
Az elmúlt három évben Roberto Mancini vezetése alatt Olaszország válogatottja óriásit fejlődött, ennek kicsúcsosodása volt a nyári, 2020-ról elhalasztott Európa Bajnokság elhódítása. Ami a formát illeti, Mancini emberei veretlenségi rekordot tartanak, ugyanis 38 lejátszott mérkőzés óta nem találtak legyőzőre.

Luis Enrique válogatottja minden bizonnyal vissza szeretne vágni ma este a San Siroban az Európa Bajnokság elődöntőjében történtekért. A szeptemberi VB selejtezők során 2-1-re kikaptak Svédországtól, majd ezt követően javítottak, miután 4-0-ra legyőzték Grúziát és 2-0-ra diadalmaskodtak Koszovó felett, igaz, ezen két együttes nincs azon a szinten, amelyen a svédek. A spanyol válogatott 2012-es EB győzelme óta nem nyert nagy trófeát, így bizonyára törekedni fognak legalább a Nemzetek Ligájának elhódítására.

Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 Olaszország, rekordnak számító 38 mérkőzés óta veretlen, legutoljára Nemzetek Ligájában kaptak ki Portugáliától, 2018-ban
🟢 Eddig 34 alkalommal találkoztak egymással, 12 spanyol, 10 olasz győzelem született 12 döntetlen kiséretében, Spanyolország viszont legutóbbi 5 Olaszország elleni mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni 2017-ben VB selejtezőn

🔮 Legutóbb, amikor egymással találkoztak az Európa Bajnokságon, talán jobban játszottak a spanyolok, viszont a helyzetkihasználásuk borzalmas volt. Az olaszok ezzel szemben nagy elszántságról tettek tanúbizonyságot, kitartottak a végsőkig és végül büntetőkkel fináléba jutottak. Ez ma este is hasonló lehet, nagy valószínűséggel nem fognak egymással bírni a rendes játékidőben, így könnyen hosszabításra kerülhet sor. Figyelembe véve azonban a spanyolok gyenge Olaszországgal szembeni eredményeit, valamint tapasztalat- és helyzetkihasználási problémáit, ez ismét előrejelezheti a kudarcot. Nehezen tudjuk elképzelni azt a forgatókönyvet, hogy hazai pályán, rendes játékidőben vereséget szenvednek az olaszok, illetve azt, hogy a mindkét oldalon szereplő klasszis játékosok legalább egyszer ne villanjanak meg. Azt predesztináljuk, hogy Olaszország egy kemény mérkőzésen, nagyot küzdve bejut az UEFA Nemzetek Ligájának döntőjébe.
Esemény eredménye: 1-2 – VESZTES❌ (Bonucci 42. percben kiállíttatta magát, ez sajnos végleg megpecsételte a mérkőzés alakulását)
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

MILTON KEYNES DONS – WYCOMBE (LABDARÚGÁS; ANGLIA – EFL TROPHY – KEZDÉS: 20:00)
ÁZSIAI HENDIKEP – MILTON KEYNES DONS +0.5✅

BROMLEY – WEYMOUTH (LABDARÚGÁS; ANGLIA – NATIONAL LEAGUE – 10. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:45)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 20:00
Szelvény eredő ODDS: 1.57
Szelvény elemzése:

Milton Keynes Dons – Wycombe

Az EFL Trophy 11. csoportjának második fordulójában fogadja a Milton Keynes Dons a Wycombe csapatát.
A hazaiak jól kezdték a sorozatot, miután 2-1-re diadalmaskodtak a Burton ellenfeleként, ugyanezt ,,sajnos” nem mondhatja el magáról a Wycombe, hiszen az Aston Villa U21-es csapatától szenvedtek vereséget meglepetésre, miután megszerezték korán a vezetést, a birminghami fiatalok egyenlíteni, majd fordítani is tudtak, így 3-1-es győzelmet arattak.
Jelenleg mindkét egyesület az angol harmadosztályban szerepel, a Wycombe 5., még a Milton Keynes 6. pozíciót foglalja.
A Milton Keynes 9 meccses veretlenségi sorozata szombaton szakadt meg, miután Doncasterben kikaptak 2-1-re annak ellenére, hogy lényegesen jobban játszottak ellenfelüknél. Otthon továbbra is kiváló teljesítményt nyújtanak, legutóbbi 5 találkozóból 4-et megnyertek 1 döntetlen mellett.
A Wycombe nincsen kimondottan rossz formában, hiszen az elmúlt 5 mérkőzésből 3-mat megnyertek, igaz 2 vereség mellett, ami viszont szembetűnő, hogy az utolsó 5 idegenbeli találkozójukból mindössze egyszer voltak képesek elvinni a 3 pontot, 3 vereség és 1 döntetlen kiséretében.
🟢 Az egymás elleni 8 mérkőzésükből 4 Milton Keynes győzelem, 1 döntetlen, 3 Wycombe siker született
🟢 A legutolsó két, egymás elleni mérkőzésüket a Milton Keynes kapott gól nélkül behúzta (1-0; 2-0)
🟢 Otthon a Milton Keynes 7-szer fogadta a Wycombet, 4 győzelem, 1 döntetlen, 2 Wycombe siker a mérleg
🟢 A Milton Keynes Dons több gólt rúg otthon, mint a Wycombe (1,9/meccs szemben az 1,4/meccs mutatóval), és kevesebb találatot szereznek ellene otthon, mint a Wycombe ellen idegenben (1.1/meccs, szemben a 2/meccs mutatóval).
🟢 A Milton Keynes Dons eddig minden mérkőzésen betalált, a Wycombe mérkőzéseinek 80%-ban kapott gólt
🔮 Az első forduló mérkőzésein látszott, hogy mennyire akart a Milton, és mennyire vette fél vállról a Wycombe az Aston Villa U21-es csapatát. Egy szó mint száz, hazai győzelmet, legrosszabb esetben döntetlent várunk a mai találkozótól.

Bromley – Weymouth

Az angol Nemzeti Liga 10. fordulójában a 10. helyezett Bromley fogadja a 17. pozícióban lévő Weymouth csapatát.
A Bromley nagyszerű fordításról tett tanúbizonyságot a hétvégén, miután közel fél óra alatt három gólt is szerzett, így 3-1-re legyőzte a Grimsby csapatát. Győzelmi sorozatát tovább növelheti ma este, hiszen az 5 mérkőzés óta nyeretlen Weymouth együttesét fogadja.
A vendégek, minden bizonnyal nyeretlenségi sorozatuk megtörésére fognak törekedni, amely a veszélyes támadóikkal nem tűnik elképzelhetetlennek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a legutóbbi hét mérkőzésük mindegyikében szereztek gólt/gólokat (pontosan 13-mat), de mivel hátul továbbra sem stabilak (7 mérkőzés alatt 15 kapott gól), így nem sokra jutottak eddig vele. Ha továbbra sem sikerül hátul rendezni a dolgokat, akkor ismét bajban lehetnek egy jó formában lévő Bromley vendégeként, ebben nagyon bízunk.
🟢 A Bromley 2.5 gólt szerez otthon átlagosan mérkőzésenként, eddig minden hazai mérkőzésén betalált
🟢 A Weymouth 1.75 gólt szerez idegenben átlagosan mérkőzésenként
🟢 A Bromley 1 gólt kap otthon átlagosan mérkőzésenként
🟢 A Weymouth 2.75 gólt kap idegenben átlagosan mérkőzésenként
🟢 A két csapat eddigi bajnoki mérkőzéseinek 88%-a 2 vagy több góllal végződött, 75 százaléka 3 vagy több találattal
🔮 A házigazdák három meccses győzelmi sorozattal állnak a 10. helyen, ellenben a legutóbbi hét mérkőzésen tíz gólt kaptak, így náluk sincs minden rendben hátul. A leírtak alapján mindkét csapattól gólt/gólokat várunk este.
Szelvény eredménye: 2-1; 3-0 – NYERTES✅

SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

HARJU JK LAAGRI – LAANEMAA HAAPSALU (LABDARÚGÁS; ÉSZTORSZÁG – ESILIIGA B – KEZDÉS: 18:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 2.5 FELETT✅

SARPSBORG 2 – FREDRIKSTAD 2 (LABDARÚGÁS; NORVÉGIA – 3. OSZTÁLY – 2. CSOPORT – 9. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:00)
ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 2.5 FELETT❌

Szelvény fogadási határidő: 18:00
Szelvény eredő ODDS: 1.53

Szelvény elemzése:

Harju JK Laagri – Laanemaa Haapsalu

Az észt harmadosztály 2. helyén álló Harju JK Laagri csapata fogadja a kieső, 9. pozícióban szereplő Laanemaa Haapsalu csapatát, tippünk a 2.5 feletti gólszám lesz.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A két csapat mérkőzéseinek 82%-ban minimum 3 gól született, az észt harmadosztály mérkőzéseinek 79%-ban találnak minimum háromszor kapuba az egyesületek.
🟢 A hazai csapat 23 mérkőzésén átlagosan 4.22 gól született, még a vendégek 24 mérkőzésén 5.67 gól született. Ez a két csapat viszonyában 5 gólt predesztinál, a liga átlag 4.28 gól/mérkőzés.
🟢 A két csapat eddig háromszor találkozott egymással, mind a három mérkőzés idén volt, 7-0, 4-1, 1-2 eredményekkel zárultak ezek a találkozók.
🟢 A hazai csapat 3.09 gólt szerez mérkőzésenként otthon, még a vendégek 1.75-öt lőnek idegenben.
🟢 A hazai csapat 1.36 gólt kap mérkőzésenként otthon, még a vendégek 4-et szenvednek el átlagosan, az ellenfél otthonában.
🔮 Az említett adatok figyelembevételével óriási hazai fölényt és sok gólt várunk a mai mérkőzéstől.

Sarpsborg 2 – Fredrikstad 2

A norvég 3. divízió (amely a valóságban a negyedik osztálynak felel meg) 2. csoportjának 9. fordulójában találkozik egymással a 12. helyen álló Sarpsborg-, és a 10. helyen lévő Fredrikstad- második csapata, tippünk szintén a 2.5 feletti gólszám lesz.
Tippünk mellett szóló érvek:
🟢 A norvég negyedosztály mérkőzésein átlagosan 3.74 gól születik. Mindkét csapat 4 feletti átlagot produkál mérkőzésenként a gólokat tekintve, a Sarpsborg 2 találkozóin átlagosan 4.43 találat, még a Fredrikstad 2 meccsein valamivel több, 4.63 gólt láthatnak a kilátogató szurkolók
🟢 A norvég negyedosztály mérkőzéseinek 71%-a végződik 2.5 feletti gólszámmal, a két csapat eddigi mérkőzéseinek 88%-a minimum 3 góllal végződött
🟢 Eddig négy alkalommal találkoztak egymással, kétszer 2016-ban, kétszer pedig még 2015-ben. A négy találkozó eredményei: 2-0; 2-3; 1-2; 4-1
🟢 A hazaiak 2 gólt lőnek átlagosan mérkőzésenként, még a vendégek 2.5-öt szereznek
🟢 Ami a kapott gólokat illeti, a Sarpsborg 2 csapata 2.43 gólt kap, még a Fredrikstad 2 együttese 2.13-at átlagosan mérkőzésenként
🔮 Mindkét csapattól várunk gólt/gólokat, az eddigi mérkőzéseikből mindössze 1-1 mérkőzés végződött döntetlennel, így azt vízionáljuk, hogy a mérleg valamelyik oldalra ismét elfog billenni.

Szelvény eredménye: 3-2;1-1 – VESZTES❌

SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

ESPANYOL – REAL MADRID (LABDARÚGÁS; SPANYOLORSZÁG – LA LIGA – 8. FORDULÓ – KEZDÉS: 16:15)
ÁZSIAI HENDIKEP – REAL MADRID +0.5❌

LECHIA GDANSK – LEGIA WARSAW (LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – EKSTRAKLASA – 10. FORDULÓ – KEZDÉS: 17:30)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

Szelvény fogadási határidő: 16:15
Szelvény eredő ODDS: 1.43
Szelvény elemzése:

Espanyol – Real Madrid

A spanyol bajnokság 8. fordulójában, a listavezető Real Madrid, a jelenleg 15. helyen álló újonc Espanyol csapatához látogat.
A királyi gárda óriási meglepetésre vereséget szenvedett el hétközben a Sheriff Tiraspol csapatától a Bl 2. csoportmérkőzésén. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy óriási fölényben játszottak, közel 70%-ban birtokolták a labdát és 30 kapuralövésük volt, a végjátékban azonban megszerezték a moldávok a győztes gólt. Óriási blama volt ez, feltehetőleg ma minden erővel azon fognak dolgozni, hogy javítsanak és tovább erősítsék vezető pozíciójukat a spanyol bajnokság élén.
A hazaiaknál 4 játékos nem fog pályára lépni (Calero, Herrera, Miguelon, Puado), még a vendégeknél valamivel hosszabb a sérültek listája (Asensio, Bale, Carvajal, Ceballos, Diaz, Isco, Marcelo, Mendy), de így is kellően mély és minőségi a királyiak kerete, hogy megoldják ezen játékosok pótlását.
Az Espanyol utolsó 5 találkozójából mindössze 1-et tudott megnyerni az Alaves ellen otthon, 1 döntetlen és 3 vereség mellett. A Real Madrid veretlenségi szériájának a Sheriff vetett véget hétközben, az azt megelőző 8 tétmérkőzésükből 6-ot megnyertek és 2 döntetlent ,,értek el”. Vendégként parádésan szoktak szerepelni, tétmérkőzésen legutoljára májusban a Chelsea elleni Bl elődöntőn szenvedtek vereséget, azt megelőzően pedig tavaly decemberben, szintén Bl találkozón a Sahtar Donyeck ellen.
🔮A válogatott szünetig ez az utolsó tétmérkőzése a Realnak, legközelebb a Sahtarral fognak találkozni 19-én, hogy ne rossz szájízzel kelljen a játékosoknak hazatérniük, illetve, hogy kijavítsák a hétközi égést, továbbá, hogy megerősítsék vezető pozíciójukat mind azt sugallja, hogy mindent belefognak tenni a mai mérkőzésbe, így Real Madrid győzelmet várunk.

Lechia Gdansk – Legia Warsaw

A lengyel első osztály 10. fordulójában a 3. helyen álló Lechia Gdansk csapata fogadja a 15. helyen kullogó, címvédő Legia Warsaw csapatát. Szögletek tekintetében az Ekstraklasa átlaga 10.8 szöglet mérkőzésenként. Részletes statisztikából kiderül, hogy a hazaiak átlagosan 7.00 szögletet rúgnak, még a vendégek 8.75-öt mérkőzésenként. Ez 15.75 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely közel másfélszerese a liga átlagának (10.8 sarokrúgás/meccs).
A hazaiak átlagosan 7 szögletet végeznek el mérkőzésenként, és 5-öt kell átvészelniük, még a vendégek közel 9-et rúgnak, és ellenük is átlagosan 5-öt rúgnak. A hazaiak minden mérkőzésükön minimum 3 szögletet rúgtak eddig, a vendégek minden találkozójukon minimum 5 szögletet elvégeztek.
🔮A Legia Warsaw kiválóan teljesít az európai porondon (2 meccs – 2 győzelem – Európa Liga C csoportját vezetik 6 ponttal), hétközben a Leicestert is sikerült ,,megtréfálniuk”, otthon címvédőként azonban 9 forduló után a 15. helyen tanyázni borzalmas eredménynek számít. Ma ismét lehetőségük nyílik javítani és feljebb lépni, ehhez azonban a jó formában lévő, és jelenleg 3. helyen álló Lechia Gdansk-nak is lesz 1-2 szava. Jó mérkőzést és támadó játékot mindkét csapattól, a minimum 8 szöglet statisztikák alapján alátámasztott, csapatok, legfőképpen a vendégek javításra való törekvésük figyelembevételével pedig kiváló opciónak tűnik.
Szelvény eredménye: 2-1; 11 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: ATLETICO MADRID – BARCELONA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Spanyolország – La Liga – 8. forduló – Kezdés: 21:00
Fogadás:
Fogadáskészítő (Bet365)
– Több mint 3 lap a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve❌
– Több mint 6 szöglet a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve✅
ODDS: 1.46
Esemény elemzése:
A spanyol bajnokság 8.fordulójában a címvédő, jelenleg 5. helyen álló Atletico Madrid csapata fogadja a 7. pozícióban lévő Barcelonát.
Szögletek tekintetében a liga átlag 9.14 szöglet mérkőzésenként. Részletes statisztikából kiderül, hogy a matracosok átlagosan 7.67 szögletet rúgnak, még a katalánok csak 3.5-öt mérkőzésenként. Ez 11.17 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely több, mint a liga átlag (9.14/meccs). Az Atletico Madrid mérkőzésein átlagosan 9 sarokrúgás születik, még a Barcelona összecsapásain közel 11 (10.83).
Ami a lapokat illeti, a mérkőzés játékvezetője César Soto Grado lesz. 99 összecsapást vezetett eddig, amelyeken 5.34 kártyát osztott ki. A hazai csapatnak átlagosan 2.63-at, a vendégeknek valamivel többet, 2.72-őt mérkőzésenként. Minimum 4 lapot a mérkőzéseinek 81%-ban kiosztott, vagyis 80 találkozón, átlagosan minden 17. percben kioszt egyet. Az Atletico átlagosan 4.33 lapot szokott gyűjteni, még a Barcelona 4-et. Parázs összecsapásra számítunk a mai derbin, sok lapot várunk.
🔮A Barcelona továbbra is súlyos problémákkal küszködik, pletykák szerint a válogatott szünetben új edző fog érkezni Koeman helyére, nem csoda, hogy a 7. helyen kullognak. Az Atleticohoz sem méltó címvédőként az Európa Ligát érő 5. hely, így mindkét csapatnak szükséges javítania és pontokat szereznie. Támadó futballt várunk mindkét oldaltól, a minimum 7 szögletet és 4 lapot elvárjuk a mai találkozótól.
Esemény eredménye: Pontosan 3 lap; 8 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: THE NEW SAINTS – ABERYSTWYTH TOWN
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Wales – Cymru Premier – 7. forduló – Kezdés: 20:45
Fogadás: Szögletrúgások száma – 9.5 felett
ODDS: 1.50
Esemény elemzése:

Az opció az Unibet kínálatából került kiválasztásra. Aki bet365-ön fogad csak, annak a 10.5 feletti opció elérhető, ezt kisebb téttel ajánljuk.

A walesi bajnokság 7. fordulójában a listavezető The New Saints csapata fogadja a 10. helyen álló Aberystwyth csapatát. Szögletek tekintetében a liga átlag 10.72 szöglet mérkőzésenként. Részletes statisztikából kiderül, hogy a TNS átlagosan 9.67 szögletet rúgott, még a vendégek 5.67-et. Ez 15.34 szögletet predesztinál a mai találkozóra, amely közel másfélszerese a liga átlagának (10.72/meccs).
Érdekesség, hogy szögletek tekintetében is a TNS vezeti a tabellát, mérkőzésein átlagban 13.5 szöglet születik, még a vendégek ebben a tekintetben a lista 4. helyén szerepelnek 10.67 szöglettel.
Mindkét csapat eddigi bajnoki mérkőzésein minimum 10 sarokrúgás volt, a hazaiak mind a 6 mérkőzésén 12 fölötti szöglet, még a vendégek mérkőzéseinek háromnegyedében minimum 11-12 szöglet született. Átlagosan a hazaiak 9.67 szögletet rúgnak, és 4 szögletet végeznek el ellenük, még a vendégek valamivel kevesebb sarokrúgást végeznek el (5.67), viszont átlagosan 6.67-et szükséges túlélniük. Mindkét csapat minimum 5 szögletet mindig rúgott ebben az idényben, így ez egy jó alapot ad tippünkhöz.

🔮A TNS a walesi első osztály top csapata, óriási hazai fölényt és otthon tartott három pontot várunk a mai mérkőzéstől. Ha a vendégek relatíve sokáig bírni fogják a bekkelést, akkor hamar meglehet a tippünk. Statisztikát alapul véve ez tűnik a mai nap legjobb választásának, tippünkhöz minimum 10 szöglet szükséges.
Esemény eredménye: Pont 9 szöglet, ez pech – VESZTES❌

HIGH TICKET CSOPORT

2021 szeptemberi elemzéseink

SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS – A MÉRKŐZÉSEK A TIPPMIXPRO KÍNÁLATÁBÓL KERÜLTEK KIVÁLASZTÁSRA

ANTWERPEN – E. FRANKFURT (LABDARÚGÁS; EURÓPA – EURÓPA LIGA – CSOPORTKÖR – 2. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:45)
GÓLSZÁM 1,5 – TÖBB, MINT 1,5❌

LEGIA VARSÓ – LEICESTER (LABDARÚGÁS; EURÓPA – EURÓPA LIGA – CSOPORTKÖR – 2. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:45)
KÉTESÉLY – DÖNTETLEN VAGY LEICESTER❌

Szelvény fogadási határidő: 18:45
Szelvény eredő ODDS: 1.40
Szelvény elemzése:


Antwerpen – E. Frankfurt

A csoport utolsó Antwerpen fogadja a 3. helyen álló Eintracht Frankfurt csapatát az Európa Liga D jelű négyesének 2. fordulójában.
Az Antwerpen Görögországba utazott az EL nyitó csoportmeccsére, azonban 2-1-es vereséget szenvedett az Olympiakosszal szemben. Azóta túl vannak három nyert bajnoki találkozón, amelyeken 8 gólt szereztek, viszont 4-et kaptak.
A belgák ebben a szezonban kilenc bajnoki meccsükből hét mérkőzésen szereztek gólt, nyolc találkozón viszont gólt/gólokat kellett elszenvedniük. Csak egy pontra vannak a listavezető Club Brugge-től, és kivételesen szórakoztató mérkőzéseket hoznak ebben a szezonban.
A németek a mérkőzéseik utolsó harmadát megszokták nyomni, ez lehetőséget biztosít a késői gólszerzésre, ellenben veszélyt rejt magában az ellenfél kontra támadásait illetően.
Érveink:
🟢 Az Eintracht Frankfurt idegenbeli mérkőzéseik 70%-ban minimum 3 gól született a tavalyi szezon kezdete óta 🟢Az Antwerpen legutóbbi 4 hazai találkozóján 3 alkalommal három, vagy annál több gól született az idei szezonban
🔮Mindkét fél támadó futballt játszik, védekezésben viszont sebezhetőek, ezért arra számítunk, hogy overes mérkőzés elé nézünk.


Legia Varsó – Leicester

A csoportvezető Legia Varsó fogadja a 3. helyen álló Leicester csapatát az Európa Liga C csoportjának 2. fordulójában.
A Leicester City mindössze egy győzelmet aratott az utolsó öt mérkőzésén, 2-2-es döntetlennel sikerült egy pontot menteniük a Burnley otthonában szombaton, miután kétszer is hátrányba kerültek, míg a Legia három meccses győzelmi sorozata ért véget szombaton, miután a Rakow 3-2-es győzelmet aratott a fővárosban.
A Legia idei eredményei az európai porondon meglehetősen lenyűgözőek voltak, sikerült legyőzniük az erős Slavia Prague-t is az Európa Liga selejtezőjében, mielőtt megnyerték csoportjuk nyitó mérkőzését Moszkvában. A Leicester döntetlent játszott a Napolival, hullámzó teljesítményük ellenére úgy gondoljuk, hogy kellő minőségbeli különbséggel rendelkezik ahhoz, hogy ma este pontot vigyenek el Lengyelországból.
A Rókáknál fontos játékosok sérülés miatti hiányzása, és Wilfred Ndidi eltiltása aggodalomra adhat okot, de továbbra képesnek érezzük őket arra, hogy megbirkózzanak a mai feladattal. A Legia támadóbb játékkal is készülhet hazai csapat lévén, és ez hiba lehet a Leicester-i tempót figyelembe véve, ebből kifolyólag azt predesztináljuk, hogy az angolok számára több lehetőség is fog nyílni kontrából.
🔮A gólszerzés Iheanacho nélkül sem jelentett problémát Brendan Rodgers játékosainak, mivel az utolsó négy meccsükön hétszer is eredményesek tudtak lenni, és ez jó kiindulási alap ahhoz, hogy a Rókák visszatérjenek a győztes útra egy szerényebb ellenféllel szemben.
Szelvény eredménye: 0-1; 1-0 – VESZTES❌
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

BAYERN MÜNCHEN – DINAMO KIJEV (LABDARÚGÁS; EURÓPA – BAJNOKOK LIGÁJA – CSOPORTKÖR – 2. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
ÁZSIAI HENDIKEP – TOVÁBBI PIACOK – BAYERN MÜNCHEN -1.5✅

WOLFSBURG – SEVILLA (LABDARÚGÁS; EURÓPA – BAJNOKOK LIGÁJA – CSOPORTKÖR – 2. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
MINDKÉT CSAPAT KAP BÜNTETŐLAPOT – IGEN✅

Szelvény fogadási határidő: 21:00
Szelvény eredő ODDS: 1.56
Szelvény elemzése:


Bayern München – Dinamo Kijev

A csoportvezető Bayern München fogadja a 3. helyen álló Dinamo Kijev csapatát a Bajnokok Ligája E csoportjának 2. fordulójában.
A bajorok legutóbbi 34 hazai BL csoportkör mérkőzésükből 32-őt megnyertek, és ezt ma kell folytatniuk a Dinamo Kijev ellen. Az ukránok a legutóbbi 11 BL mérkőzésükön 7-szer még gólt sem tudtak szerezni, még tavaly 3-0-ra kaptak ki a Juventustól, és 4-0-ra a Barcelonától.
A házigazdák bomba formában vannak, a legutóbbi 8 mérkőzésükön 40 alkalommal voltak eredményesek, az 1. fordulóban 3-0-ra verték meg a Barcelonát a Camp Nou-ban.
Az elmúlt három évben a BL-ben a Bayern nyerte a legtöbb mérkőzést, szám szerint 20-at, és szerezte a legtöbb gólt, pontosan 73-at. A bajorok 22 meccsükből 14-ben három vagy több gólt szereztek. Hasonló kimenetelre számítunk ma is.
🔮A házigazdák múltbeli eredményeit és jelenlegi formáját figyelembe véve nagyon bízunk a minimum 2 gólos sikerükben.


Wolfsburg – Sevilla

A második helyen álló Sevilla csapata látogat Wolfsburgba, a Bajnokok Ligája G csoportjának 2. fordulójában.
Ezen a mérkőzésen a büntetőlapok lesznek fókuszban. A Bajnokok Ligájában mérkőzésenként 4,49 lapot osztanak ki a játékvezetők. A Wolfsburg átlagosan 3 kártyát gyűjt, még a Sevilla 2,7-et mérkőzésenként. Ez a két csapat viszonyában 5,7 lapot predesztinál, amely több, mint a kupa átlag.
Mivel büntetőlapokra tervezünk fogadni, így kötelező megvizsgálnunk a mérkőzés játékvezetőjét, Georgi Kabakovot. Adatbázisunk alapján láthatjuk, hogy 68 mérkőzésen 5,47 kártyát oszt ki átlagosan (,,overes spori”), ebből a hazai csapatnak 2,43-at, még a vendégnek valamivel többet, 3,04-et. A 68 mérkőzésből 64-en minimum 1 kártyát, 63-on minimum 2-őt kiosztott.
🔮Az első fordulóban a Wolfsburg 8 lapot (7 sárga, 1 piros) gyűjtött, még a Sevilla 7-et (6 sárga 1 piros). Mindkét csapat számára fontos a győzelem és láthatjuk, hogy nem riadnak meg a kemény párharcoktól, így 1-1 lapot minimum várunk mindkét csapattól.
Szelvény eredménye: 5-0; 6 sárga 1 piros hazai oldalon, 3 sárga vendég oldalon – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:
2-ES KÖTÉS

FC PORTO – LIVERPOOL (LABDARÚGÁS; EURÓPA – BAJNOKOK LIGÁJA – CSOPORTKÖR – 2. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
DUPLA ESÉLY – DÖNTETLEN VAGY LIVERPOOL✅

AC MILAN – ATLETICO MADRID (LABDARÚGÁS; EURÓPA – BAJNOKOK LIGÁJA – CSOPORTKÖR – 2. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
MINDKÉT CSAPAT KAP BÜNTETŐLAPOT – IGEN✅

Szelvény fogadási határidő: 21:00
Szelvény eredő ODDS: 1.47
Szelvény elemzése:


FC Porto – Liverpool

A 3. helyen álló Porto fogadja a csoportvezető Liverpool csapatát a Bajnokok Ligája B csoportjának 2. fordulójában.
A legrangosabb európai kupasorozatban gyakran előfordul, hogy két csapat többször találkozik egymással az évek folyamán. Ez most sincs másképp, a két fél hatszor találkozott egymással, ebből 4 mérkőzésen már Jürgen Klopp vezette a vörösöket.
Az eddig összecsapások a Liverpoolnak kedveznek, hiszen a legutóbbi négy találkozójából hármat megnyert és egy döntetlent könyvelhetett el. Egy csapat sem kapott több gólt a Bajnokok Ligájában Klopp Liverpoolja ellen, mint a Porto, szám szerint 11-et.
A Liverpoolnak hátrányból kellett felállnia, hogy legyőzze az AC Milant az első fordulóban. A Porto döntetlent játszott az Atleticoval a nyitó játékban, így ha ma nyernek Kloppék, kiváló helyzetbe kerülnének egy nagyon nehéz csoportban. A kupasorozat ezen szakaszában a Liverpool jól szokott szerepelni, így nem tartunk attól, hogy ne jutnának tovább. Az utolsó öt idegenbeli mérkőzésükön veretlenek a Bajnokok Ligája csoportkörében (4 győzelem – 1 döntetlen).
🔮A Liverpool kiváló eredményeket könyvelhetett el Portugáliában Klopp irányítása alatt, 5-0-ra és 4-1-re nyert két látogatásán is. Liverpool győzelmet várunk a mai mérkőzéstől.


AC Milan – Atletico Madrid

A második helyen álló Atletico Madrid csapata látogat az AC Milanhoz, a Bajnokok Ligája B csoportjának 2. fordulójában.
Ezen a mérkőzésen a büntetőlapok lesznek fókuszban. A Bajnokok Ligájában mérkőzésenként 4,59 lapot osztanak ki a játékvezetők. Az AC Milan átlagosan 1,3 kártyát gyűjt, még a matracosok átlagosan 4,30-at mérkőzésenként. Ez a két csapat viszonyában 5,6 lapot predesztinál, amely több, mint a kupa átlag.
Mivel büntetőlapokra tervezünk fogadni, így kötelező megvizsgálnunk a mérkőzés játékvezetőjét, Cüneyt Çakιr-t. Adatbázisunk alapján láthatjuk, hogy 129 mérkőzésen 4,38 kártyát oszt ki átlagosan, ebből a hazai és a vendég csapatnak is egyaránt 2,19-et – 2,19-et. A 129 mérkőzésből 124-en minimum 1 kártyát, 116-on minimum 2-őt kiosztott.
🔮Az első fordulóban a Milan két lapot gyűjtött, még az Atletico hármat. Mindkét csapat számára fontos a győzelem, a spanyolok kemény játékot szoktak hozni. 1-1 lapot minimum várunk mindkét csapattól.
Szelvény eredménye: 1-5; 7 Milan lap – 1 Atletico lap – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:

FC VIKTORIA 1889 BERLIN – TSV HAVELSE (LABDARÚGÁS; NÉMETORSZÁG – 3. LIGA – 10. FORDULÓ – KEZDÉS: 19:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅

VENEZIA – TORINO (LABDARÚGÁS; OLASZORSZÁG – SERIE A – 6. FORDULÓ – KEZDÉS: 20:45)
MINDKÉT CSAPAT KAP BÜNTETŐLAPOT – IGEN✅

Szelvény fogadási határidő: 19:00
Szelvény eredő ODDS: 1.51
Szelvény elemzése:


FC Viktoria 1889 Berlin – TSV Havelse

A 2. helyen álló Viktoria Berlin csapata fogadja a sereghajtó TSV Havelse csapatát a német harmadosztály 10. fordulójában.
Ismételten a szögletek lesznek terítéken. A német harmadosztályban mérkőzésenként átlagosan 10,1 szöglet születik. A hazaiak átlagosan 5,40 szögletet végeznek el, még a vendégek ennél valamivel többet, 6,75-öt mérkőzésenként. Ez a két csapat viszonyában 12,15 szögletet predesztinál, amely több, mint a liga átlag. Az eddigi 10 forduló során mindkét csapat minimum 4 szögletet elvégzett meccsenként, 4-nél többet a hazaiak a mérkőzéseik 60%-án, még a vendégek a mérkőzéseik 75%-ban.
🔮Hazai dominanciát várunk a mai mérkőzésen, ha mindkét csapat meglövi a 4 szögletét, amit eddig minden mérkőzésen megtett, nyert a tippünk.


Venezia – Torino

A kieső helyen szereplő Serie A újonc Venezia fogadja a 11. helyen álló Torino gárdáját az olasz bajnokság 6. fordulójában.
Ezen a mérkőzésen a büntetőlapok lesznek fókuszban. A Serie A-ban mérkőzésenként 4,95 lapot osztanak ki a játékvezetők. A Venezia átlagosan 3,60 kártyát gyűjt, még a Torino átlagosan 2,10-et mérkőzésenként. Ez a két csapat viszonyában 5,70 lapot predesztinál, amely nem sokkal ugyan, de több, mint a liga átlag.
Mivel büntetőlapokra tervezünk fogadni, így kötelező megvizsgálnunk a mérkőzés játékvezetőjét, Lorenzo Maggioni-t. Adatbázisunk alapján láthatjuk, hogy 47 mérkőzésen 4,43 kártyát oszt ki átlagosan, ebből a hazai csapatnak 2,17-et, a vendégnek 2,26-ot. A 47 mérkőzésből 46-on minimum 1 kártyát, 45-ön minimum 2-őt kiosztott.
🔮1-1 lapot minimum várunk mindkét csapattól, a Velencétől többet is.
Szelvény eredménye: 14 szöglet; 1-4 a lapok tekintetében – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI:

EMPOLI – BOLOGNA (LABDARÚGÁS; OLASZORSZÁG – SERIE A – 6. FORDULÓ – KEZDÉS: 15:00)
TOVÁBBI ÖSSZESÍTETT GÓLOK – 1.5 FELETT✅

REAL BETIS – GETAFE (LABDARÚGÁS; SPANYOLORSZÁG – LA LIGA – 7. FORDULÓ – KEZDÉS: 21:00)
ÁZSIAI HENDIKEP – TOVÁBBI PIACOK – REAL BETIS +0.5✅

Szelvény fogadási határidő: 15:00
Szelvény eredő ODDS: 1.41
Szelvény elemzése:


Empoli – Bologna

Az Empoli elmúlt két hazai mérkőzésén vereséget szenvedett a Venezia, illetve a Sampdoria csapatától, viszont a Serie B tavalyi bajnokai a héten győzni tudtak a Cagliari vendégeként.
A Bologna szépen kezdte az új idényt, és öt ponttal és tíz bajnoki hellyel jobb helyzetben vannak, mint az előző szezonban.
Kedden este 2-2-es döntetlent játszottak a Genoa otthonában, jól játszottak, megérdemelt lett volna a három pont.
Aurelio Andreazzoli Empolija veretlen volt otthon tavaly, de nem tudták ezt a formát áthozni a Serie A-ba, mindhárom meccsüket elveszítették, és ezeken a mérkőzéseken összesen 8 gólt kaptak.
A Bologna utoljára március 20-án tudott idegenben győzelmet aratni a Crotone ellen.
🔮Mivel az Empoli hazai pályán ennyi gólt kapott, és a Bologna továbbra is védtelennek tűnik, ezért sok gólt várunk a mai találkozótól.


Real Betis – Getafe

A Real Betis számára remekül alakul a szeptember eddig, és a dolgok még jobbak lehetnek a Los Verdiblancos számára, hiszen ma este a pont nélküli Getafet fogadják a Benito Villamarinban.
Manuel Pellegrini csapata kicsit álmosan kezdte a szezont, mindössze két pontot gyűjtöttek az első három fordulóban, de mostanra úgy tűnik, magukra találtak, hiszen az elmúlt 5 mérkőzésükből mindössze 1 vereséget szenvedtek, azt is a Real Madrid ellen, 3 győzelmet arattak és 1 döntetlent kellett elkönyvelniük.
A Getafe talán a hét közepén játszott az idei szezonban a legjobban, amikor a bajnok Atletico otthonában 2-1-es vereséget szenvedett. Ellenben továbbra is borúsnak tűnnek a dolgok Jose Gonzalez csapata számára, hiszen hat mérkőzésből hatot vesztettek, igaz, az ellenfelek között szerepelt a tavalyi bajnok Atletico, a Barcelona és a remek formában lévő Sevilla is, mégis azért azt gondoljuk, hogy a mostani andalúziai utazás túl nagy falat lesz számukra.
🔮A Betis eddigi 7 mérkőzésén mindig kapott gólt, így könnyen előfordulhat, hogy ez ma sem lesz másként, viszont azt várjuk, hogy otthon fogják tartani a három pontot.
Szelvény eredménye: 4-2; 2-0 – NYERTES✅
SZELVÉNY FOGADÁSAI: 2-ES KÖTÉS

ARKA GDYNIA – MKS PUSZCZA NIEPOLOMICE(LABDARÚGÁS; LENGYELORSZÁG – 1. OSZTÁLY – 10. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:00)
ALTERNATÍV SZÖGLETEK – 7.0 FELETT✅


INTER MILAN – ATALANTA (LABDARÚGÁS; OLASZORSZÁG – SERIE A – 6. FORDULÓ – KEZDÉS: 18:00)
ÁZSIAI HENDIKEP – TOVÁBBI PIACOK – INTER MILAN +0.5✅

Szelvény fogadási határidő: 18:00
Szelvény eredő ODDS: 1.47
Szelvény elemzése:


Arka Gdynia – MKS Puszcza Niepolomice

A lengyel másodosztály 10. fordulójában találkozik egymással a 9. helyen álló Arka Gdynia és a 14. helyen álló MKS Puszcza csapata. A mérkőzés fő esélyese a hazai gárda, jól tükrözik az erőviszonyokat a kimenetelre kínált szorzók. A lengyel másodosztályban mérkőzésenként átlagosan 10,68 szöglet születik,, a mérkőzések 65%-ban minimum 10 szöglet esik.
Nézzük a tippünk mellett szóló érveket:
🟢 A két csapat eddigi 5 találkozása során átlagban 15,80 szöglet született, ez közel másfélszerese a liga átlagának (átlagosan az Arka 10,20 szögletet rúgott, a Puszcza 5,60-at)
🟢 Ezen találkozások esetében 4-szer több, mint 10 szöglet született, egy mérkőzésen volt pontosan 7 szöglet
🟢 Mindkét csapat eddigi bajnoki mérkőzésein minimum 9 szöglet mindig született, minimum 10 az Arka minden találkozóján, és minimum 10 a Puszcza mérkőzéseinek 80%-án
🟢 Mindkét csapat minimum 4 szögletet rúgott ebben az idényben

🔮Mindkét csapat mérkőzésein sok gól születik (Arka 2,7 gól/meccs; Puszcza 3 gól/meccs), támadó futballt játszanak. Mindkét egyesületnek szüksége van a pontokra, a vendégek az utolsó 5 mérkőzésükből 1-et tudtak megnyerni, még a hazaiak 2-őt. A mérkőzéstől hazai dominanciát várunk, támadó futballt, amely elősegítheti a szögletekeket. Tippünk biztonsági, a statisztikák alapján a minimum 8 szögletet csak a hazaiaknak ,,illene” megrúgniuk.


Inter Milan – Atalanta

Nagyszerű az Inter az Atalanta ellen a San Siróban

A címvédő Internazionale a tabella második helyén áll jelenleg 13 ponttal – a városi rivális AC Milanhoz hasonlóan és öt meccs után mindössze két pont a hátránya a listavezető Napolival szemben. Utolsó Serie A mérkőzésüket 3-1-re megnyerték a Stadio Artemio Franchiban a Fiorentina ellen, ezzel továbbra is veretlenek idén. Az Atalanta legutóbbi bajnoki mérkőzésén hazai pályán 2-1-re legyőzte a Sassuolo-t, ezzel 10 ponttal a negyedik helyre lépett. Az Inter fenomenális hazai rekordja az elmúlt szezonra nyúlik vissza, a San Siróban lejátszott 21 mérkőzésből 19-et megnyert, és a szezon első két hazai mérkőzésén lélegzetelállító 10 gólt szerzett. Úgy tűnik, Lukaku elvesztése nem hátráltatja őket, a bosnyák Edin Dzeko jelenleg a hazai gólkirály négy góllal, illetve Martinez is kiveszi a részét 3 találatával. A bergamoiaknak több lövésük volt, mint bármelyik másik csapatnak az előző szezonban, és átlagosan 6,1 lövést kellett ,,átvészelniük” meccsenként. Ebben a szezonban óriási visszaesés történt e tekintetben, mivel Gasperini emberei átlagosan mindössze 3,5 lövést eresztenek el mérkőzésenként. Az elmúlt években rengeteg dicséretet érdemeltek ki támadó mentalitásukért és progresszív játékstílusukért, de ebben a szezonban ezt még nem bizonyították.

Nézzük a tippünk mellett szóló érveket:

🟢 Az Inter a tavalyi szezon kezdete óta 21 hazai mérkőzéséből 19 -et megnyert.
🟢 Annak ellenére, hogy nyáron elveszítették legértékesebb játékosukat Romelu Lukakut, továbbra is ők lőtték a bajnokságban a legtöbb gólt, számszerint 18-at az eddigi 5 találkozón.
🟢 A legutóbbi 4 egymás elleni mérkőzésükön az Inter mindig gólt/gólokat tudott szerezni és ezek a találkozók 2-szer milánói győzelemmel, kétszer pedig döntetlennel zárultak.

🚫Sérülések, eltiltások

Inter:
– Brazao G (cserekapus – térdsérülés)
– Correa (középpályás, idén 3 mérkőzés 2 gól – zúzódás)
– Eriksen (középpályás, idén nem léptett pályára – szívproblémák)
– Sensi (középpályás, idén 3 mérkőzésen lépett pályára – térdsérülés)
– Vidal (középpáláyás, idén 3 mérkőzés 1 gól – combsérülés)

Atalanta:
– Hateboer (védő, idén nem lépett pályára – lábtörés)
– Muriel – (csatár, idén 2 mérkőzés 1 gól – iizomsérülés).

1️⃣1️⃣ Várható felállás

Inter Milan:
Handanovic, Skriniar, De Vrij, Bastoni, Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic, Martinez, Dzeko

Atalanta:
Musso, Toloi, Demiral, Djimsiti, Zappacosta, De Roon, Freuler, Gosens, Pessina, Ilicic, Zapata

🔮Arra számítunk, hogy egy erős Inter sok lesz az Atalanta csapatának a Serie A ezen szakaszában.
Szelvény eredménye: 7 hazai szöglet, 3 vendég sarokrúgás; 2-2 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: KOLOS KOVALIVKA – VORSKLA POLTAVA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Ukrajna – Premier League – 9. forduló – Kezdés: 18:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett
ODDS: 1.61
Esemény elemzése: Ukrán bajnokság lesz terítéken, szögletekre fogunk fogadni

Az ukrán bajnokság 9. fordulójában a 10. helyen álló Kolos Kovalivka csapata fogadja az 5. helyen szereplő Vorsklát. Szögletek tekintetében a liga átlag 9.46 szöglet mérkőzésenként, ez a középmezőnybe helyezi az ukrán bajnokságot a többi ligához képest. Részletes statisztikából kiderül, hogy a most találkozó két egyesület szerepel a TOP4 legtöbb szögletes mérkőzéssel rendelkező csapatok között. Ez számszerűsítve 13,01 szögletet jelent mérkőzésenként a vendégek esetében, ezzel abszolút vezetik ilyen tekintetben a tabellát, még 10,86 szögletet jegyezhetünk fel átlagban a hazaiak esetében.
Mindkét csapat eddigi bajnoki mérkőzésein minimum 10 sarokrúgás volt, 10 feletti szöglet a hazaiaknál csak a mérkőzések felén született, még a vendégeknél minden találkozón minimum 10 felett volt a sarokrúgások száma. Átlagosan a hazaiak 7.25 szögletet rúgnak, és 4,25 szögletet végeznek el ellenük, még a vendégek valamivel kevesebb sarokrúgást végeznek el (5.50), viszont átlagosan 8-at szükséges túlélniük. Mindkét csapat minimum 3 szögletet mindig rúgott, így ez egy jó alapot ad tippünkhöz, és eddigi 5 találkozásuk során átlagban 12,75 sarokrúgás született, amely jelentősen a liga átlag feletti teljesítmény. Statisztikát alapul véve ez tűnik a mai nap legjobb választásának, tippünkhöz minimum 10 szöglet szükséges.
Esemény eredménye: 5 szöglet – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: FC FLYERALARM ADMIRA – RAPID VIENNA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Ausztria – Osztrák kupa – 1/16 döntő – Kezdés: 20:30
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.50
Esemény elemzése: Utolsó tesztelési fázis tippje – Napi ingyenes tippként is megosztva
Esemény eredménye: 16 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: MOL FEHÉRVÁR FC – FERENCVÁROSI TC
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Magyarország – OTP Bank Liga – 2. forduló – Kezdés: 20:00
Fogadás: Nincs fogadás döntetlenre – Ferencvárosi TC
ODDS: 1.40
Esemény elemzése: Utolsó tesztelési fázis tippje – Napi ingyenes tippként is megosztva
Esemény eredménye: 0-1 – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: FC HELSINGOR – ODENSE BK
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Dánia – Dán kupa – 1/16 döntő – Kezdés: 17:45
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.44
Esemény elemzése: Utolsó tesztelési fázis tippje – Napi ingyenes tippként is megosztva
Esemény eredménye: 14 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: ARKA GDYNIA – SKRA CZESTOCHOWA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Lengyelország – 1. osztály – 9. forduló – Kezdés: 18:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett
ODDS: 1.57
Esemény elemzése: Utolsó tesztelési fázis tippje – Napi ingyenes tippként is megosztva
Esemény eredménye: 14 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: WEST HAM – MANCHESTER UNITED
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Anglia – Premier League – 5. forduló – Kezdés: 15:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 8.0 felett
ODDS: 1.44
Esemény elemzése: Utolsó tesztelési fázis tippje – Napi ingyenes tippként is megosztva
Esemény eredménye: 13 szöglet – NYERTES✅
ESEMÉNY NEVE: SALERNITANA – ATALANTA
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Olaszország – Serie A – 4. forduló – Kezdés: 20:45
Fogadás: Összesített gólok – 2.5 felett
ODDS: 1.61
Esemény elemzése: Utolsó tesztelési fázis tippje – Napi ingyenes tippként is megosztva
Esemény eredménye: 0-1 – VESZTES❌
ESEMÉNY NEVE: HRADEC KRALOVE – PARDUBICE
Esemény információk: LABDARÚGÁS; Csehország – 1. Liga – 8. forduló – Kezdés: 19:00
Fogadás: Alternatív szögletek – 9.0 felett
ODDS: 1.68
Esemény elemzése: Utolsó tesztelési fázis tippje
Esemény eredménye: 15 szöglet – NYERTES✅

Bukitips

CSATLAKOZZ MÉG MA HIGH TICKET CSOPORTUNKBA