Tippjeinket mindennap 15:00-ig publikáljuk, ezért ne lepődj meg, ha még nem látod az aktuális napi ajánlásainkat, legkésőbb 15:00-ig közzé fogjuk tenni.

Ajánlásainkat egy 1-től 10-ig terjedő skálán pontozzuk ahhoz mérten, hogy “milyen erős” az adott tippünk, azaz mennyire vagyunk benne biztosak. A nagyobb érték jobb esélyeket jelent.

Tippjeink szabadon megjátszhatók, kombinálhatók. Az első blokkba kerülő tippeket mi single fogadás keretein belül szoktuk megjátszani, a SZELVÉNY/KÖTÉS blokkban szereplőket pedig értelemszerűen együtt, kötésben. A szelvények összeállításához leggyakrabban az egyik legnépszerűbb online fogadóiroda fogadáskészítőjét szoktuk használni.

Természetesen ezektől eltérő módon is meglehet játszani őket, ha abban több fantáziát látsz.

Oldalunk kiegészült egy SZELVÉNY/KÖTÉS blokkal, így most már szelvényötletekkel, kötésekkel is fogunk készülni nektek alkalom adtán. Szintén bevezetésre került egy fogadási információk nevezetű mező, amely az adott mérkőzés sportágát, bajnokságát és fordulóját, illetve a kezdés időpontját fogja tartalmazni.

Szolgáltatásunkat visszajelzéseitek alapján igyekszünk folyamatosan fejleszteni, véleményed fontos számunkra, ezért szívesen fogadunk minden építő jellegű kritikát, észrevételt!